patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠ. ΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.....

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
από Σ.Ο.
Site Admin


Συμμετέχουν: 25 Ιαν 10
Δημοσιεύσεις: 497

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 02, 2020 3:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠ. ΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤ¾ΧΘΗΚΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΟΤΑΝ Η "ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ" ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΚΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.....

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ BANKING NEWS.....



"Την ώρα που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας και τα βασικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τον έλεγχο των ζημιών από το lockdown, μια έκθεση από το Υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας αμφισβητεί το επίπεδο συναγερμού που υπήρξε από την κρίση του κορωνοϊού.

"Η επικινδυνότητα του Covid-19 υπερεκτιμήθηκε: πιθανότατα σε κανένα σημείο ο κίνδυνος από τον νέο ιό δεν ξεπέρασε το κανονικό επίπεδο", αναφέρει η επίμαχη έκθεση.

Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό είναι ουσιαστικά αυτοί που θα πέθαιναν στατιστικά φέτος, επειδή έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους και τα αδύναμα σώματά τους δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε τυχαίο καθημερινό άγχος (συμπεριλαμβανομένων των περίπου 150 ιών που κυκλοφορούν σήμερα).

Σε όλο τον κόσμο, μέσα σε ένα τέταρτο του έτους, δεν υπήρξαν περισσότεροι από 250.000 θάνατοι από το Covid-19, σε σύγκριση με 1,5 εκατομμύρια θανάτους [25.100 στη Γερμανία] κατά τη διάρκεια του κύματος της γρίπης την περίοδο 2017/18, αναφέρει η έκθεση.

Ο κίνδυνος προφανώς δεν είναι μεγαλύτερος από αυτόν πολλών άλλων ιών.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό ήταν κάτι παραπάνω από ψευδείς συναγερμούς.

Όπως σχολιάζει το Strategic Culture Foundation, κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, το κράτος αποδείχθηκε ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς Fake News.

Η έκθεση επικεντρώνεται στις «πολλαπλές και βαριές συνέπειες των μέτρων» και προειδοποιεί ότι αυτά είναι «σοβαρά».

Περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας των επιβαλλόμενων από το κράτος μέτρων από ό, τι σκοτώνονται από τον ιό, αναφέρει η έκθεση.

Για παράδειγμα, το γερμανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον κορωνοϊό αναβάλλει μια χειρουργική επέμβαση και καθυστερεί ή μειώνει τη θεραπεία για ασθενείς που δεν εχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Αρχικά, η κυβέρνηση προσπάθησε να απορρίψει την έκθεση ως «έργο ενός υπαλλήλου», και το περιεχόμενό της ως «τη δική του γνώμη».

Ωστόσο, η έκθεση των 93 σελίδων με τίτλο «Ανάλυση της διαχείρισης κρίσεων» έχει συνταχθεί από μια επιστημονική επιτροπή που διορίστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών και αποτελείται από εξωτερικούς ιατρικούς εμπειρογνώμονες από διάφορα γερμανικά πανεπιστήμια.

Η έκθεση ήταν η πρωτοβουλία μιας υπηρεσίας του υπουργείου Εσωτερικών που ονομάζεται Unit KM4 και υπεύθυνη για την «Προστασία των υποδομών ζωτικής σημασίας».

Οι συντάκτες της έκθεσης εξέδωσαν ήδη κοινό δελτίο τύπου ήδη στις 11 Μαΐου, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αγνόησε τις συμβουλές εμπειρογνωμόνων και ζήτησαν από τον υπουργό Εσωτερικών να σχολιάσει επίσημα την κοινή δήλωση των εμπειρογνωμόνων:

«Τα θεραπευτικά και προληπτικά μέτρα δεν πρέπει ποτέ να φέρουν περισσότερη βλάβη από την ίδια την ασθένεια.

Στόχος τους πρέπει να είναι η προστασία των ομάδων κινδύνου, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η διαθεσιμότητα ιατρικής περίθαλψης και η υγεία ολόκληρου του πληθυσμού, όπως συνέβη δυστυχώς με τον κορωνοϊό».

Μέχρι στιγμής, η γερμανική κυβέρνηση δεν είχε ακόμη αντιδράσει".


https://www.bankingnews.gr/index.php?id=501371
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 02, 2020 9:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Προς εππίρρωσιν: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η έκθεση του Γερμανικού Υπουργείου Εσωτερικών.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 03, 2020 3:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας ανατρέπει το αφήγημα της "πανδημίας COVID-19" την ανάρτησα στο Ρεσάλτο αλλά την έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Εύγε ορέ θύμιο, και σε ανώτερα!!!
https://mandataapoekso.blogspot.com/2020/06/covid-19.html
Επιστροφή στην κορυφή
θυμίαμα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 03, 2020 5:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατά εκατοντάδες χιλιάδες, σχεδόν εκατομμύρια συνολικά, κατεβαίνουν σε όλες τις πόλεις οι στρατιές του Σόρος στο Αμέρικα (των τάχαμου 100 χιλιάδων και βάλε νεκρών από τον κοροϊδοϊό) κι εντούτοις η μόλυνση από τον δήθεν ιό πήγε περίπατο...

Όταν πρόκειται να πέσει ο Τραμπ δεν υπάρχει πλέον ιός ούτε νεκροί από ιό.

Οι ρεσάλτοι τί λένε επ' αυτού;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 04, 2020 9:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AIER: Μηδαμινά τα οφέλη των lockdowns στην υγεία, στο μάξιμουμ ο οικονομικός πόνος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας