patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Οι εμβολιασμοί αυξάνουν τον κίνδυνο από τον κοροϊδο-ιό
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 12, 2021 2:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι εμβολιασμοί αυξάνουν τον κίνδυνο από τον κοροϊδο-ιό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λένε ότι από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κας Ματίνας Παγώνη, προέδρου της ΕΙΝΑΠ, ο κίνδυνος να χρειαστεί κάποιος νοσηλεία από τον κοροϊδο-ιό αυξάνεται κατακόρυφα με τον εμβολιασμό.

Για να είμαστε ακριβέστεροι, δε χρησιμοποίησε τα λόγια αυτά. Έδωσε όμως στοιχεία από τα οποία (αν βέβαια είναι πραγματικά) βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα αυτό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η κα Παγώνη στο Σκάϊ στις 20 Απριλίου, το 65-70% των νοσηλευομένων με COVID-19 στα νοσοκομεία (40-45% + 25%) δεν έχει εμβολιαστεί. Αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο 30% ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ και παρόλα αυτά (πιθανότερα: για αυτό) χρειάζεται νοσηλεία.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ, την ημέρα των δηλώσεων της διαπρεπούς γιατρού, ο αριθμός των κατοίκων της χώρας που είχε εμβολιαστεί (τουλάχιστον με μία δόση) ήταν 1.760.000. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ (που προφανώς στηρίζεται στα στοιχεία της τελευταίας απογραφής), οι κάτοικοι αυτοί αποτελούν το 16,75% του πληθυσμού της χώρας. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι στη χώρα κατοικούν και μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες που δεν έχουν απογραφεί, το ποσοστό είναι μάλλον αρκετά μικρότερο - πιθανά κοντά στο 12%. Ας δεχτούμε όμως τα ποσοστά που δίνει ο ΕΟΔΥ (και πάντα με την υπόθεση εργασίας ότι οι αριθμοί είναι πραγματικοί και δεν τους βγάζουν από την κοιλιά τους ούτε ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ούτε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κα Παγώνη) για να δούμε τι συμπέρασμα βγαίνει.

Ας αρχίσουμε από τα στοιχειώδη. Αν τα εμβόλια δεν είχαν καμία επίδραση στην νόσο - αν για παράδειγμα δεν ήταν εμβόλια αλλά καθαρό νεράκι σαν αυτό που λένε κάποιοι ότι έκανε ο πρωθυπουργός της χώρας - θα περίμενε κανείς ότι το ποσοστό του πληθυσμού που αναγκάζεται να νοσηλευτεί θα ήταν το ίδιο και στις δύο ομάδες που τον αποτελούν: τους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους. Από αυτό, με απλή αριθμητική, συνάγεται ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων θα ήταν το ίδιο στο γενικό πληθυσμό και στον πληθυσμό των νοσηλευομένων. Αν τα εμβόλια εμπόδιζαν (όπως μας διαβεβαιώνουν) την εμφάνιση της νόσου ή τουλάχιστον τη σοβαρή συμπτωματολογία, θα περίμενε κανείς να είναι μικρότερο το ποσοστό των νοσηλευομένων στους εμβολιασμένους παρά στους μη. Και πάλι με απλή αριθμητική βγαίνει ότι στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε το ποσοστό των εμβολιασμένων στους νοσηλευομένους να είναι μικρότερο απ' ότι στο γενικό πληθυσμό. Αν αντίθετα το εμβόλιο αυξάνει τον κίνδυνο να νοσήσει κάποιος σοβαρά, τότε θα πρέπει το ποσοστό των εμβολιασμένων στον πληθυσμό των εμβολιασμένων να είναι μεγαλύτερο απ' ότι στο γενικό πληθυσμό - αυτό δηλαδή που συμβαίνει, αν πιστέψουμε την κα Παγώνη και τον κο Θεμιστοκλέους.

Με βάση τα στοιχεία που έδωσαν οι παραπάνω έγκριτοι επιστήμονες, το ποσοστό των εμβολιασμένων στον πληθυσμό των νοσηλευομένων είναι από 2 έως 2,5 φορές μεγαλύτερο απ' ότι στο γενικό πληθυσμό. Ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να αναπροσαρμοστεί ελαφρά προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση αν λάβουμε υπόψη και άλλους παράγοντες όπως η κατανομή ηλικιών στους εμβολιασμένους και η κατανομή κινδύνου να χρειαστούν νοσηλεία ανά ηλικία, το γενικό συμπέρασμα όμως δε θα άλλαζε ριζικά. Δυστυχώς η κα Παγώνη δεν έδωσε αναλυτικά στοιχεία ωστε να μπορεί κανείς να κάνει τους υπολογισμούς αυτούς με μεγαλύτερη ακρίβεια. Και πάλι με τη χρήση αριθμητικής του δημοτικού, καταλαβαίνουμε ότι ο κίνδυνος να νοσήσει κάποιος απο SARS-COV-2, αρκετά σοβαρά ωστε να χρειαστεί νοσηλεία, υπερδιπλασιάζεται όταν κάνει το εμβόλιο (εδώ και πάλι, τόσο από έλλειψη αναλυτικών στοιχείων, όσο και για λόγους απλούστευσης, "τσουβαλιάζουμε" όλα τα εμβόλια μαζί).

Μπορεί να ακούγεται τερατώδες το ότι το εμβόλιο για μία νόσο όχι απλά δεν προστατεύει από αυτήν αλλά την κάνει πιο επικίνδυνη, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Έχουμε γράψει παλιότερα για την περίπτωση του Dengvaxia, του εμβολίου για το δάγγειο πυρετό, που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά. Η ερμηνεία του φαινομένου πιθανόν να είναι η ίδια: Δεδομένου ότι, όπως μας λένε, ένας από τους τρόπους με τους οποίους σκοτώνει (;) ο κοροϊδο-ιός είναι η λεγόμενη "καταιγίδα κυτοκινών" (υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος), και με δεδομένο ότι η ουσία του εμβολιασμού (του οποιουδήποτε εμβολιασμού) είναι να εκπαιδεύει το ανοσοποιητικό σύστημα να αντιδρά περισσότερο και πιο άμεσα στην παρουσία του παθογόνου, είναι έως και αναμενόμενο ο εμβολιασμένος να κινδυνεύει περισσότερο.

Σημειωτέον ότι στην ανάλυση αυτή δεν αναφερθήκαμε καν στους κινδύνους που προέρχονται από τις παρενέργειες των εμβολίων.

Όπως από την αρχή αναφέραμε, στα παραπάνω κάναμε μία (ομολογουμένως αρκετά αυθαίρετη) υπόθεση: ότι δηλαδή τα νούμερα που δίνει η κυρία Παγώνη ΔΕΝ τα βγάζει από την κοιλιά της. Υπάρχει και η άλλη, απλούστερη ερμηνεία - ότι δηλαδή η κα Παγώνη (ενδεχομένως και άλλοι, ίσως και όλοι οι κυβερνητικοί γιατροί) - δίνουν ψευδή στοιχεία τα οποία κατασκευάζουν κατά το δοκούν για να αποδείξοιυν ότι κάθε φορά θέλουν. Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να υποθέσουμε ότι η κα Παγώνει δεν είναι διαίτερα έξυπνη και κατασκέυασε στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο από αυτό που θέλει. Η ερμηνεία αυτή βέβαια ανήκει στο πεδίο της συνομωσιολογίας.

----------------------

Πολύς ντόρος γίνεται αυτές τις μέρες για τις Σεûχέλλες, όπου λέγεται ότι πάνω από το 60% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί με κινέζικο εμβόλιο. Εκεί παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες έξαρση των κρουσμάτων COVID-19. Από αυτούς που χρειάστηκαν νοσηλεία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας, το 80% είναι μη εμβολιασμένοι και το 20% είναι εμβολιασμένοι. Υπάρχει δηλαδή μία εικόνα που δείχνει ότι το εκεί χρησιμοποιούμενο εμβόλιο ΜΕΙΩΝΕΙ την πιθανότητα να χρειαστεί κάποιος νοσηλεία στο ένα τρίτο. Σε απλά Ελληνικά, και πάντα με την υπόθεση εργασίας ότι τα επίσημα στοιχεία των Σεûχελλών είναι αξιόπιστα, αυτό σημαίνει ότι το κινέζικο εμβόλιο έχει ευεργετική επίδραση στην πορεία της νόσου αντίθετα με τα δυτικά τα οποία - αν πάντα πιστέψουμε την κα Παγώνη - έχουν καταστροφική.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alfon
Site Admin


Συμμετέχουν: 20 Ιαν 08
Δημοσιεύσεις: 681
Τόπος: Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 12, 2021 1:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Ελβις ζεί? έγραψε:
Παράθεση:
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η κα Παγώνη στο Σκάϊ στις 20 Απριλίου, το 65-70% των νοσηλευομένων με COVID-19 στα νοσοκομεία (40-45% + 25%) δεν έχει εμβολιαστεί. Αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο 30% ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ και παρόλα αυτά (πιθανότερα: για αυτό) χρειάζεται νοσηλεία.



1ον Μετά τις 15μέρες από τη 2η δόση του εμβολίου έχεις τη μέγιστη προστασία από το εμβόλιο.


Δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεις εδώ την προπαγάνδα των πολυεθνικών. Όλοι έχουμε διαβάσει τους ισχυρισμούς τους. Το θέμα είναι ότι τα δικά τους στοιχεία την καταρρίπτουν. Για το διπλασιασμό της πιθανότητας να χριεαστείς νοσηλεία γιατί κάνεις το παγώνι;

Ο Ελβις ζεί? έγραψε:

2ον Με τη μία δόση έχεις σχετική προστασία να μην νοσήσεις, αλλά όχι σοβαρά.

Αυτοί που "νοσούν αλλά όχι οοβαρά" δεν εισάγονται σε νοσοκομεία για νοσηλεία. Είσαι, όπως πάντα, εκτός θέματος. Εδώ μιλάμε για το 30-35% των νοσηλευομένων που είχαν κάνει το εμβόλιο πριν εμβολιαστούν και οου είναι διπλάσιοι από αυτούς που θα ήταν αν αντί για εμβόλιο είχαν κάνει νεράκι. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ο Ελβις ζεί? έγραψε:

3ον Η Παγώνη, σαφώς εννοούσε ότι το 65-70% είναι αυτοί που ενώ ανήκαν σε ηλιακή ομάδα για την οποία είχαν αρχίσει οι εμβολιασμοί, ΔΕΝ πήγαν να εμβολιαστούν!


Η Παγώνη ήταν σαφέστατη:
Παράθεση:
Τέλος, τόνισε ότι υπάρχει ένα 40-45% από αυτούς που έχουν έρθει και νοσηλεύονται, οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη και ένα 25% που δεν έχουν εμβολιαστεί ενώ ήταν η σειρά τους. Αυτοί που νοσηλεύονται αυτή την εποχή είναι νέοι.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/ygeia/pagoni-se-skai-peripou-50-nosileyomenon-einai-neoi-kai-den-exoun-emvoliastei

Ακόμη και εσύ δε μπορεί να μην καταλαβαίνεις ότι αυτοί που λες είναι το 40-45%, κατά την Παγώνη. Απλά κάνεις, όπως συνήθως, επίδειξη βλακείας. Επειδή όμως η έμπρακτη επίδειξη είναι πάντα πιο πειστική, σου προτείνω να πας να εμβολιαστείς και 15 μέρες μετά τη δεύτερη δόση να επιδιώξεις να κολλήσεις τον κοροϊδο-ιό για να ησυχάσουμε και εμείς από τα πάντοτε ενδιαφέροντα σχόλιά σου. Εναλλακτικά, αν τύχει και κολλήσεις πριν κάνεις το εμβόλιο, πήγαινε αμέσως να το κάνεις, για να πας μετά να κάνεις παρέα στο "όνειδος".


Ο Ελβις ζεί? έγραψε:

4ον Οι λοιποί νοσηλευόμενοι είναι προφανώς μη εμβολιασμένοι, άλλων ηλικιακών ομάδων για τις οποίες δεν είχαν αρχίσει εμβολιααμοί.


Η Παγώνη λέει ότι αυτοί που λες ήταν 40-45%. Εσύ έχεις άλλες πληροφορίες, πιο αξιόπιστες; Αν ναι, σημαίνει απλά ότι η Παγώνη έβγαλε από την κοιλιά της τα στοιχεία - πιθανότητα για την οποία προειδοποιώ σαφέστατα στην αρχική ανάρτηση, όπως θα δεις αν την διαβάσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Βλεννομυκητίαση απο τέστ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 12, 2021 3:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρωί του Σαββάτου, ο Δρ. Ακσέι Νάιρ, χειρουργός με έδρα τη Μουμπάι, ήταν σε αναμονή για να χειρουργήσει μια 25χρονη γυναίκα, η οποία είχε αναρρώσει από Covid μόλις πριν τρεις εβδομάδες.

Μέσα στο χειρουργείο, ένας ωτορινολαρυγγολόγος είχε ήδη αναλάβει την ασθενή, η οποία έχει διαβήτη. Τοποθέτησε έναν σωλήνα στη μύτη της και αφαιρούσε ιστούς με βλεννομυκητίαση.

Πρόκειται για μια σπάνια αλλά επικίνδυνη και επιθετική περίπτωση μόλυνσης, η οποία επηρεάζει τη μύτη, τα μάτια και κάποιες φορές και τον εγκέφαλο, σύμφωνα με το BBC.

Αφότου ο συνάδελφός του τελείωσε, ο Δρ. Νάιρ ξεκίνησε μια τρίωρη διαδικασία για να αφαιρέσει το μάτι της ασθενούς.

«Θα αφαιρέσω το μάτι της για να της σώσω τη ζωή. Έτσι γίνεται με αυτή τη μόλυνση», δήλωσε στο BBC ο Δρ. Νάιρ.
Καθώς το δεύτερο κύμα της Covid-19 σαρώνει την Ινδία, οι γιατροί στη χώρα κάνουν λόγο πλέον και για μια έξαρση περιστατικών μιας σπάνιας μόλυνσης – η οποία είναι γνωστή και ως ο «μαύρος μύκητας» – σε ασθενείς που αναρρώνουν από Covid αλλά και σε όσους έχουν αναρρώσει πλήρως.


Τι είναι η βλεννομυκητίαση;
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι μια πολύ σπάνια μόλυνση που προκαλείται από έκθεση σε ένα μύκητα, ο οποίος συναντάται συχνά στο χώμα, τα φυτά, την κοπριά και σε σαπισμένα φρούτα και λαχανικά.

«Βρίσκεται παντού και συναντάται κυρίως στο χώμα και στον αέρα ακόμη και στη μύτη και τη βλέννα υγιών ανθρώπων», αναφέρει ο Δρ. Νάιρ.

Επηρεάζει τις ρινικές κοιλότητες, τον εγκέφαλο και τους πνεύμονες και μπορεί να είναι και θανατηφόρος σε διαβητικούς ή σε άτομα με αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα όπως ασθενείς με καρκίνο ή άτομα με HIV/AIDS.
Οι γιατροί πιστεύουν ότι η εν λόγω μόλυνση, η οποία έχει δείκτη θνητότητας 50%, μπορεί να προκαλείται από τη χρήση στεροειδών, που είναι μια σωτήρια θεραπεία για βαριά νοσούντες με Covid-19.

Τα στεροειδή περιορίζουν τη φλεγμονή στους πνεύμονες σε ασθενείς με Covid και φαίνεται μάλιστα πως βοηθούν στο να εμποδίζουν πιθανές βλάβες στον οργανισμό που μπορούν να προκύψουν όταν το ανοσοποιητικό δίνει έντονη μάχη για να καταπολεμήσει τον ιό.

Ωστόσο, μειώνουν και τα επίπεδα ανοσίας του οργανισμού και αυξάνουν το ζάχαρο τόσο σε διαβητικούς όσο και σε μη διαβητικούς ασθενείς Covid.

«Ο διαβήτης περιορίζει τις άμυνες του οργανισμού, στη συνέχεια η Covid επιδεινώνει την κατάσταση και μετά τα στεροειδή κατά της Covid λειτουργούν σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά», εξηγεί ο Δρ. Νάιρ.

Ο ίδιος εργάζεται σε τρία νοσοκομεία στη Μουμπάι, η οποία είναι μια από τις πόλεις της Ινδίας που έχουν δεχθεί το χειρότερο πλήγμα από το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει, τον Απρίλιο είδε περίπου 40 ασθενείς που υπέφεραν από αυτή τη μυκητίαση. Πολλοί από αυτούς ήταν διαβητικοί που είχαν αναρρώσει από Covid-19 χωρίς να νοσηλευτούν. Έντεκα από αυτούς χρειάστηκε να υποβληθούν σε επέμβαση για να τους αφαιρεθεί το ένα μάτι.

Μεταξύ Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου, μόνο έξι από τους συναδέλφους του σε πέντε πόλεις, τη Μουμπάι, τη Μπανγκαλόρε, το Χιντεραμπάντ, το Δελχί και την Πούνε, ανέφεραν 58 περιπτώσεις τις συγκεκριμένης μόλυνσης.

Οι περισσότεροι από τους ασθενείς προσβλήθηκαν περίπου 12 με 15 ημέρες μετά την ανάρρωση από Covid.


https://www.in.gr/2021/05/09/b-science/sars-cov2/india-o-mayros-mykitas-pou-epitithetai-se-astheneis-koronaio/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 18, 2021 9:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα το πρωι ο προεδρος του ιατρικου συλλογου Καλυμνου μιλωντας στην δημοσια τηλεοραση για την εξελιξη των κρουσματων και για το ολικο λοκ νταουν που παραμενει το νησι για ακομη 15 ημερες παρολο τον καθολικο εμβολιασμο του πληθυσμου,ανεφερε οτι εχει ζητησει επανειλημενως απο το υπουργειο υγειας να δημιουργηθει ΟΚΑΝΑ στο νησι γιατι συμφωνα με τις ντοπιες αστυνομικες πηγες οι χρηστες σκληρων ναρκωτικων στο νησι ξεπερνουν τους εξακοσιους ...στους συνολο 16.100 κατοικους συμφωνα με την απογραφη του 2011.Κατι ξερουν εκει στον ΕΟΔΥ και κανουν στοχευμενα λοκνταουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Γιαννακοπουλος οχι μπολι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 19, 2021 11:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Εντελως Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O ιδιοκτητης της μεγαλυτεργς φαρμακοβιομηχανιας δεν κανει εμβολιο.
http://www.press-gr.com/2021/05/dna.html?m=1
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 24, 2021 10:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Update Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alfon έγραψε:
Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ, την ημέρα των δηλώσεων της διαπρεπούς γιατρού, ο αριθμός των κατοίκων της χώρας που είχε εμβολιαστεί (τουλάχιστον με μία δόση) ήταν 1.760.000. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ (που προφανώς στηρίζεται στα στοιχεία της τελευταίας απογραφής), οι κάτοικοι αυτοί αποτελούν το 16,75% του πληθυσμού της χώρας. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι στη χώρα κατοικούν και μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες που δεν έχουν απογραφεί, το ποσοστό είναι μάλλον αρκετά μικρότερο - πιθανά κοντά στο 12%. Ας δεχτούμε όμως τα ποσοστά που δίνει ο ΕΟΔΥ (και πάντα με την υπόθεση εργασίας ότι οι αριθμοί είναι πραγματικοί και δεν τους βγάζουν από την κοιλιά τους ούτε ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ούτε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κα Παγώνη) για να δούμε τι συμπέρασμα βγαίνει.


Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, ο αριθμός και το ποσοστό των "εμβολιασμένων" που δίνει το κείμενο του ΕΟΔΥ είναι 2.530.000 ήτοι ποσοστό 24,38%. Συγκεκριμένα 1.760.000 εμβολιασμένοι "με μία δόση" (16,75%) + 770.000 "πλήρως εμβολιασμένοι" ( = 2 δόσεις, 7,35%). Σύνολο: 2.530.000 (24,38%). Οι δύο ομάδες ("μονοδοσικοί" και "διδοσικοί") αθροίζονται ΧΩΡΙΣΤΑ.

Ακόμα και έτσι, το συνολικό ποσοστό δεν παύει να είναι ΑΙΣΘΗΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από εκείνο που έδωσε η κα. Παγώνη για τους "εμβολιασμένους" που νοσηλεύονται (30%). Αυτό δε, ΑΝ υποθέσουμε ότι τα ποσοστά που δίνει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣΤΑ. Συγκεκριμένα, η κα. Παγώνη μας πληροφόρησε ότι:

"... υπάρχει ένα 40-45% από αυτούς που έχουν έρθει και νοσηλεύονται, οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη και ένα 25% που δεν έχουν εμβολιαστεί ενώ ήταν η σειρά τους."

ΠΟΙΟΣ μας βεβαιώνει ότι η κα. πρόεδρος υπολόγιζε αυτούς που "δεν έχουν ΓΕΝΙΚΑ εμβολιαστεί ακόμη" ΧΩΡΙΣΤΑ από εκείνους που "δεν έχουν εμβολιαστεί ενώ ήταν η σειρά τους"; ΠΟΙΟΣ μας βεβαιώνει ότι αυτοί που "δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη" ΓΕΝΙΚΑ δεν έχουν μέσα στο ποσοστό τους και (ένα μέρος από) εκείνους που "δεν έχουν εμβολιαστεί ενώ ήταν η σειρά τους"; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, το 30% ΑΥΞΑΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ. Και άλλωστε η κα Παγώνη έκανε λόγο για "ένα 40% - 45% που δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη" - ότι σημαίνει αυτό. Ήτοι το 30% είναι στην πραγματικότητα, αντίστοιχα, 30% - 35%.

Όλα αυτά προσυπογράφοντας επιπροσθέτως κάθε επιφύλαξή σου για την "ακρίβεια" των παρατιθέμενων αριθμών.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά αφορούσαν τα ανακοινωθέντα της 20/4/2021. Σήμερα τα νούμερα που μας δίνουν (ακριβή ή κωμικοτραγικά) έχουν αλλάξει: Στις 17 Μαίου ο ΕΟΔΥ ανέφερε "4.377.000 εμβολιασμένους" ήτοι ποσοστό 42,17%. Αναλυτικότερα: "2.817.000 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 26,8% και 1.615.000 συμπολίτες μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 15,4%." Σήμερα δε τα ΜΜΕ επανέλαβαν θριαμβευτικά την "βεβαίωση" του Κούλη ότι "αγγίξαμε το 5.000.000 εμβόλια". Με άλλα λόγια το 50% του πληθυσμού είναι πλέον εμβολιασμένο τουλάχιστον με μια δόση. Αν τα εμβόλια έχουν κάποια σημασία (αργώ ακόμα να πεισθώ για αυτό) αυτή θα πρέπει να φανεί σύντομα. Με τον μισό πληθυσμό "εμβολιασμένο" δεν νοείται ο άλλος μισός "μόνος του" να εξακολουθεί να συντηρεί την "πανδημία από την κόλαση"! Θα πρέπει να δούμε αλλαγές. Άμεσα.

Είδαμε καμία έως τώρα; Μόνο την γνωστή κούρσα με την Σουηδία: Η τελευταία παραμένει εξαιρετικά βραδυπορούσα στους "θανάτους από COVID-19": 14.366 σήμερα με 14.009 στις 21 Απριλίου (τιμώντας ίσως την εθνική μας επέτειο) ήτοι με αύξηση 357 σε όλο αυτό το διάστημα. Η χώρα μας πάλι στις 21 Απριλίου είχε 9.713 "θανάτους από COVID" (ό,τι σημαίνει αυτό) έχοντας φτάσει σήμερα τους 11.822. Ήτοι, μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, η "αύξηση των θανάτων από COVID" στην Ελλάδα ήταν 2.109.

Τα συμπεράσματα αφήνονται στους αναγνώστες (για άσκηση).

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/greece/

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 26, 2021 12:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Διευκρίνηση: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαιτέρω διόρθωση: "5.000.000" (5.090.000 για την ακρίβεια) είναι οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ. Οι ΕΝΕΣΕΙΣ, με άλλα λόγια. Οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ("μονοδοσικοί" ή "διδοσικοι") δεν ξεπερνούν ακόμα τους 3.280.000 (31,60% επί του πληθυσμού).

Γιαβάς - γιαβάς επομένως!...

https://www.facebook.com/photo?fbid=1252746001789989&set=a.131687653895835

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 27, 2021 2:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: Update Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Obelix έγραψε:

Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, ο αριθμός και το ποσοστό των "εμβολιασμένων" που δίνει το κείμενο του ΕΟΔΥ είναι 2.530.000 ήτοι ποσοστό 24,38%. Συγκεκριμένα 1.760.000 εμβολιασμένοι "με μία δόση" (16,75%) + 770.000 "πλήρως εμβολιασμένοι" ( = 2 δόσεις, 7,35%). Σύνολο: 2.530.000 (24,38%). Οι δύο ομάδες ("μονοδοσικοί" και "διδοσικοί") αθροίζονται ΧΩΡΙΣΤΑ.



Όχι. Αν το διαβάσεις προσεκτικά, θα δεις ότι 2.530.000 ήταν το σύνολο των ΔΟΣΕΩΝ. Το σύνολο των εμβολιασμένων ήταν 1.760.000 ("τουλάχιστον με μία δόση"), ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ οι 770.000 είχαν κάνει και τις δύο δόσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Γαρ εγγύς.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 27, 2021 9:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ινδικο στελεχος της μεταλλαξης του κοροιδο ιου θα ερθει πιθανον στην χωρα μας στα μεσα αυγουστου,και το οποιο δεν θα καλυπτεται απο τα υπαρχοντα εμβολια λενε σημερα στα ΜΜΕ οι λοιμωξιολογοι.Μας προετοιμαζουν σιγα σιγα για νεα σκληρη καραντινα,την οποια δεν θα αποφυγουν ουτε οι εμβολιασμενοι,ουτε θα καλυπτει η μασκα.Και θα βολεψει και την κυβερνηση οτι ο τουρισμος δεν ηρθε επειδη ηρθε πρωτα η νεα μεταλλαξη αρα δεν φταινε αυτοι ,αλλα αυτή!!!!Και μεσα σε ολα αυτα βγηκε σημερα κορυφαιος Γαλλος λοιμωξιολογος και ειπε να ετοιμασουμε φωτιες για τους χιλιαδες εμβολιασμενους νεκρους σε λιγο καιρο...
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 27, 2021 10:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Λεκτικά τρυκ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Obelix έγραψε:

Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, ο αριθμός και το ποσοστό των "εμβολιασμένων" που δίνει το κείμενο του ΕΟΔΥ είναι 2.530.000 ήτοι ποσοστό 24,38%. Συγκεκριμένα 1.760.000 εμβολιασμένοι "με μία δόση" (16,75%) + 770.000 "πλήρως εμβολιασμένοι" ( = 2 δόσεις, 7,35%). Σύνολο: 2.530.000 (24,38%). Οι δύο ομάδες ("μονοδοσικοί" και "διδοσικοί") αθροίζονται ΧΩΡΙΣΤΑ.



Όχι. Αν το διαβάσεις προσεκτικά, θα δεις ότι 2.530.000 ήταν το σύνολο των ΔΟΣΕΩΝ. Το σύνολο των εμβολιασμένων ήταν 1.760.000 ("τουλάχιστον με μία δόση"), ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ οι 770.000 είχαν κάνει και τις δύο δόσεις.


Μάλλον έτσι είναι. Αυτό το διαρκές παιχνίδι με τις λέξεις "εμβολιασμός" και "εμβολιασμένος" τα κατάφερε να μπερδέψει και εμένα. Ίσως μάλιστα να αποσκοπεί ακριβώς σε κάτι τέτοιο.

Οπότε και το 40% - 45% των "ανεμβολίαστων" της Παγώνη πιθανότατα περιέχει και το 25% εκείνων που "δεν εμβολιάστηκαν διότι ήταν η σειρά τους να εμβολιαστούν και δεν προσήλθαν". Αν ισχύει το τελευταίο, οι "εμβολιασμένοι" σε νοσηλεία πιάνουν το 55% - 60% επί του αριθμού των νοσηλευομένων.

Οπότε...Χ*σε μεσα!

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 28, 2021 7:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πφειζερ χειροτερο εμβολιο απο αστρα ζενεκα σε επιπτωσεις

https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/990029_ereyna-polloi-perissoteroi-thanatoi-meta-apo-emvoliasmo-me-pfizer-para-me
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3778

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 12, 2021 4:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Αλλού μεγάλα ποσοστά, αλλού μεγάλες ΠΙΠΕΣ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Το 92% των ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ και το 98% των ΘΑΝΟΝΤΩΝ δεν είχαν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους".

Άρα ΤΟ 8% ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 2% ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΚΛΗΡΩΣΕΙ (απλή αριθμητική).

Όταν η COVID-19 (φέρεται να) έχει "Θνησιμότητα επί Επιβεβαιωμένων Κρουσμάτων" (CFR) 2%, και όταν οι "βαρέως νοσούντες" δεν ξεπερνούν το 5%, αυτό είναι ένδειξη ότι αποτελεί μια "απόκοσμη, εφιαλτική, ολέθρια νόσο". Το ότι - με την ίδια αριθμητική - το 98% των νοσούντων έχει προσδόκιμο ίασης, και το 95% αυτών νοσούν ελαφρά ή μέτρια, αυτό δεν λαμβάνεται υπ' όψη διότι το 2% και το 5% "είναι τρομακτικά πολλοί". Όταν όμως η θνησιμότητα επί των νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ που "ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους" είναι και πάλι 2% και το ποσοστό των τελευταίων ανάμεσα στους νοσηλευόμενους (και άρα ΒΑΡΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ, καθόσον οι ελαφρά νοσούντες κάθονται στο σπίτι τους) είναι 8%, αυτό που "μετράει" τώρα είναι το 98% και το 92% αντίστοιχα, ως "επιτυχία του εμβολίου"...

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Σκοτωσαν νεα κοπελα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 14, 2021 10:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Με εμβόλιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.press-gr.com/2021/06/39.html?m=1
Επιστροφή στην κορυφή
Απο εμβόλιο;
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 14, 2021 10:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Επαθε ανακοπη ποδοσφαιριστής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.news247.gr/athlitika/eriksen-mystirio-akoma-i-katarreysi-toy-kathares-oi-exetaseis.9262174.html
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6526

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 15, 2021 12:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι χανουν τη μπάλα οχι λογου Ευρο

https://www.in.gr/2021/06/14/apopsi/den-katalavainoun-oti-mpaxalo-astrazeneca-enisxyei-tous-psekasmenous/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας