patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Οι εμβολιασμοί αυξάνουν τον κίνδυνο από τον κοροϊδο-ιό
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Mπόλι στα Σκόπια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 15, 2021 10:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Στελνει ο Κούλης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.cnn.gr/kosmos/story/270189/v-makedonia-koronoios-h-ellada-dorise-sti-xora-20-000-emvolia
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 16, 2021 10:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

www.makeleio.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 16, 2021 10:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολακης κατα Εμβολιων;

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/994921_ppolakis-horigoyn-emvolia-horis-na-ehoyn-oloklirothei-oi-treis-faseis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 16, 2021 10:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φοβουνται τωρα τα 'εμβολια' στα παιδια πριν τα χορηγησουν οι Αγγλοι.
Ο Κουλης δεν θα εχει τετοιο ενδοιασμο...

https://mol.im/a/9691417
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μολυνει το εμβολιο;
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 18, 2021 11:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Δυστυχως Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.eutimes.net/2021/06/first-autopsy-of-covid-vaccinated-patient-finds-every-organ-of-body-infested-with-spike-proteins/
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 19, 2021 6:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΕΛΛΑΣ - ΚΟΡΕΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΛΑΣ, 17 Ιουνίου: 417.706 "κρούσματα" (ό,τι σημαίνει αυτό) επί συνόλου 10.374.439. Ήτοι 4,03% του πληθυσμού. "Θάνατοι από COVID-19" (και πάλι ό,τι σημαίνει αυτό) 12.508. Ήτοι 3% επί των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων (CFR). "Πλήρως εμβολιασμένοι" (ό,τι σημαίνει αυτό) 28,4% επί του πληθυσμού. Μια τουλάχιστον δόση: 42,3% επί του πληθυσμού.

ΚΟΡΕΑ (ΝΟΤΙΑ), 17 Ιουνίου: 150.720 "κρούσματα" επί συνόλου 51.311.746. Ήτοι 0,29% του πληθυσμού. "Θάνατοι από COVID-19" (και πάλι ό,τι σημαίνει αυτό) 1.997. Ήτοι 1,33% επί των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων (CFR). (Συγκρίνετε λίγο με την Ελλάδα...) "Πλήρως εμβολιασμένοι" (ό,τι σημαίνει αυτό) 7,5% επί του πληθυσμού. Μια τουλάχιστον δόση: 27,76% επί του πληθυσμού.

Κατά τα άλλα..."τα εμβόλια είναι η μόνη ελπίδα για προστασία από την βαριά νόσο" κλπ, κλπ, κλπ...

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 20, 2021 5:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η νέα ανακάλυψη δείχνει ότι τα ανθρώπινα κύτταρα μπορούν να εγγράψουν αλληλουχίες RNA στο DNA


Τα κύτταρα περιέχουν μηχανισμούς που αντιγράφουν το DNA σε ένα νέο σετ που πηγαίνει σε ένα νέο σχηματισμένο κύτταρο. Αυτή η ίδια κατηγορία μηχανισμών, που ονομάζονται πολυμεράσες, δημιουργεί επίσης μηνύματα RNA, τα οποία είναι σαν σημειώσεις που αντιγράφονται από το κεντρικό αποθετήριο DNA των συνταγών, ώστε να μπορούν να διαβαστούν πιο αποτελεσματικά σε πρωτεΐνες, (να κατασκευαστούν πρωτείνες).
Ωστόσο, οι πολυμεράσες θεωρούνταν ότι λειτουργούν μόνο προς μία κατεύθυνση DNA σε DNA ή RNA.
Αυτό αποτρέπει την επανεγγραφή μηνυμάτων RNA στο κύριο βιβλίο συνταγών του γονιδιωματικού DNA.
Τώρα, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Thomas Jefferson παρέχουν τις πρώτες ενδείξεις ότι τα τμήματα RNA μπορούν να εγγραφούν πίσω στο DNA, το οποίο ενδεχομένως προκαλεί το κεντρικό δόγμα στη βιολογία και θα μπορούσε να έχει ευρείες επιπτώσεις σε πολλά πεδία της βιολογίας.

"Αυτή η εργασία ανοίγει την πόρτα σε πολλές άλλες μελέτες που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τη σημασία της ύπαρξης ενός μηχανισμού για τη μετατροπή των μηνυμάτων RNA σε DNA στα δικά μας κύτταρα", λέει ο Richard Pomerantz, Ph.D., αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας και μοριακής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Thomas Jefferson.

«Η πραγματικότητα ότι μια ανθρώπινη πολυμεράση μπορεί να το κάνει αυτό με υψηλή απόδοση, εγείρει πολλά ερωτήματα».

Για παράδειγμα, αυτό το εύρημα υποδηλώνει ότι τα μηνύματα RNA μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρότυπα για την επιδιόρθωση ή την επανεγγραφή γονιδιωματικού DNA.

Αυτή η εργασία δημοσιεύθηκε στις 11 Ιουνίου στο περιοδικό Science Advances.

Μαζί με τον πρώτο συγγραφέα Gurushankar Chandramouly και άλλους συνεργάτες, η ομάδα του Δρ Pomerantz ξεκίνησε διερευνώντας μια πολύ ασυνήθιστη πολυμεράση, που ονομάζεται πολυμεράση θήτα.

Από τις 14 πολυμεράσες DNA σε κύτταρα θηλαστικών, μόνο τρεις κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας της αναπαραγωγής ολόκληρου του γονιδιώματος για να προετοιμαστούν για την κυτταρική διαίρεση. Οι υπόλοιπες 11 ασχολούνται κυρίως με την ανίχνευση και την επισκευή όταν υπάρχει ρήγμα ή σφάλμα στους κλώνους του DNA.

Η πολυμεράση theta επιδιορθώνει το DNA, αλλά είναι πολύ επιρρεπής σε σφάλματα και κάνει πολλά σφάλματα ή μεταλλάξεις.

Οι ερευνητές παρατήρησαν λοιπόν ότι μερικές από τις «κακές» ιδιότητες της πολυμεράσης θήτα ήταν αυτές που μοιράζονταν με εναν άλλο κυτταρικό μηχανισμό, αν και πιο συχνό στους ιούς - την αντίστροφη μεταγραφάση. Όπως το Pol theta, η αντίστροφη μεταγραφάση HIV δρα ως πολυμεράση DNA, αλλά μπορεί επίσης να δεσμεύσει το RNA και να εγγράψει το RNA πίσω σε ένα κλώνο DNA.

Σε μια σειρά εκλεπτυσμένων πειραμάτων, οι ερευνητές δοκίμασαν την πολυμεράση θήτα έναντι της αντίστροφης μεταγραφάσης από τον ιό HIV, η οποία είναι μια από τις καλύτερες μελέτες του είδους της. Έδειξαν ότι η πολυμεράση θήτα ήταν ικανή να μετατρέψει τα μηνύματα RNA σε DNA, το οποίο έκανε τόσο καλά όσο και η αντίστροφη μεταγραφάση του HIV, και ότι στην πραγματικότητα έκανε καλύτερη δουλειά από ό, τι κατά την αντιγραφή του DNA στο DNA.

Η πολυμεράση θήτα ήταν πιο αποτελεσματική και εισήγαγε λιγότερα σφάλματα κατά τη χρήση ενός προτύπου RNA για την εγγραφή νέων μηνυμάτων στο DNA, από ό, τι κατά την αντιγραφή του DNA στο DNA, υποδηλώνοντας ότι αυτή η λειτουργία θα μπορούσε να είναι ο πρωταρχικός σκοπός της στο κύτταρο.

Η ομάδα συνεργάστηκε με το εργαστήριο του Dr. Xiaojiang S. Chen στο USC και χρησιμοποίησε κρυσταλλογραφία ακτίνων Χ για να καθορίσει τη δομή και διαπίστωσε ότι αυτό το μόριο ήταν σε θέση να αλλάξει σχήμα προκειμένου να φιλοξενήσει το πιο ογκώδες μόριο RNA - ένα μοναδικό επίτευγμα μεταξύ των πολυμερασών.

"Η έρευνά μας δείχνει ότι η κύρια λειτουργία της πολυμεράσης θήτα είναι να λειτουργεί ως αντίστροφη μεταγραφάση", λέει ο Δρ Pomerantz.

"Σε υγιή κύτταρα, ο σκοπός αυτού του μορίου μπορεί να είναι η επισκευή του DNA που προκαλείται από RNA.

Σε μη υγιή κύτταρα, όπως τα καρκινικά κύτταρα , η πολυμεράση θήτα εκφράζεται ιδιαίτερα και προάγει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων και την αντίσταση στα φάρμακα. Θα είναι συναρπαστικό να κατανοήσουμε περαιτέρω τον τρόπο που η δραστικότητα της πολυμεράσης θήτα στο RNA συμβάλλει στην επιδιόρθωση του DNA και στον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων. "

πηγή

https://phys.org/news/2021-06-discovery-human-cells-rna-sequences.html
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 30, 2021 7:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τους πηραν χαμπαρι στη Ρουμανια

https://www.pronews.gr/ygeia/998329_xepoylaei-i-roymania-kaneis-den-thelei-na-emvoliastei-dinei-117-ekat-doseis-tis-pfizer
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 02, 2021 9:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. «με το εμβόλιο της Pfizer πρέπει να εμβολιάζουμε 130 άτομα για να αποφύγουμε ένα συμβάν. Από την αρχή το ξέραμε»
2. «δεν πρέπει να χωρίσουμε τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο, γιατί ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει και να μεταδώσει. Γιατί να κυκλοφορεί αυτός ελεύθερα; Με ποια λογική;»
3. «δεν γίνεται να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της γιαγιάς εμποδίζοντας τα παιδιά να ζήσουν. Η στρατηγική είναι πως θα προστατεύσουμε αυτούς που είναι 70, όχι αυτούς που είναι 15»
4. «Αυτοί που χρειάζονται εμβολιασμό είναι οι πάνω 60 και κυρίως οι παχύσαρκοι, τους υπόλοιπους δεν πρέπει να τους βάζουμε στον παρανομαστή. Δεν καταλαβαίνω τα χαρτζιλίκια από εδώ και εκεί»
5. «7-10 φορές μεγαλύτερη τάση θρόμβωσης στους νέους. Γιατί να βάλω το παιδί μου σε αυτό τον κίνδυνο; Πόσες φορές ακούσατε να πεθαίνουν 4 πιλότοι που δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση; (αναφερόμενος στους 4 πιλότους της British Airways που πέθαναν)Έχουμε πάρα πολλές κίτρινες κάρτες για θρομβώσεις και αιμορραγίες. Την δουλειά μας δεν την ακούει κανείς. Την εκτίμηση του ρίσκου δεν την κάνουμε στο καφενείο, είναι μαθηματικά μοντέλα»
6. «δεν υπάρχει απόλυτο εμβόλιο. Δεν πρόκειται να χτιστεί κανένα τείχος ανοσίας, πρέπει να εμβολιάσουμε μόνο ευπαθή άτομα, όχι όλο τον πληθυσμό. Οι νέοι αποκλείεται να κινδυνεύσουν και ουσιαστικά αποκλείεται και να μεταδώσουν. Πρέπει να εμβολιστούν ξανά τον Σεπτέμβρη αυτοί που είχαν εμβολιαστεί τον Γενάρη. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό κρατά η ανοσία. Είχαν πει 6-8 μήνες στην αρχή, άρα αυτοί που εμβολιάστηκαν στον χειμώνα θα κινδυνεύσουν από Νοέμβρη»
7.«αυτό που δεν λέει κανένας και δεν ξέρω γιατί το αποκρύπτουν είναι πως είναι κατά δέκα φορές λιγότερο θανατηφόρος, δηλαδή μπορεί να μεταδίδεται περισσότερο, αλλά προσβάλει με πολύ ελαφρύτερη κατάσταση τους νοσούντες και επομένως δεν είναι ανησυχητικό για τα συστήματα υγείας. Τείνει να πέσει σε νόσηση τύπου γρίπης»
Καθηγητης Κλινικης Φαρμακολογιας στο ΑΠΘ με πτυχια Ιατρικης και Φαρμακευτικης.Ονομαζεται Δημητρης Κουβελας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας