patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η «πανδημία» ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ εκ θεμελίων.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 16, 2021 7:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η «πανδημία» ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ εκ θεμελίων. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από την πρώτη μέρα του σεναρίου της ΜΟΥΦΑΣ «πανδημίας» μια λέξη εμφανίστηκε και εδραιώθηκε στην καθημερινότητα. Η λέξη «ΚΡΟΥΣΜΑ». Τα ΜΜΕ, οι «επίσημες» καταμετρήσεις, ο ΕΟΔΥ, ο ΠΟΥ οι ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ εγκέφαλοι και θιασώτες του σεναρίου εκλαμβάνουν (και επιβάλλουν) το «ΚΡΟΥΣΜΑ» ως «το μόνο ουσιώδες». Ο «υπερφυσικός κίνδυνος» του SARS CoV 2 «υπάρχει και παραμένει» ανάλογα με το πόσα «ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» καταγράφονται. Οι ακροατές των ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ και των ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ των τελευταίων (Πορτοσάλτε, Παγώνη, Ευαγγελάτος & CIA) «ΠΑΓΩΝΟΥΝ» (ή υποτίθεται πως «πρέπει να παγώνουν») μπροστά στον κατακλυσμό ανακοινώσεων «χιλιάδων ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ». Όποιος δεν «παγώνει» κηρύσσεται αυτομάτως «αρνητής», «αντιεμβολιαστής», «ψεκασμένος» κ.δ.σ. ( = «και δεν συμμαζεύεται», όπως λέμε κ.ο.κ., κ.α. …)

Και ΤΙ σημαίνει «ΚΡΟΥΣΜΑ»; Κάποιος ο οποίος ευρέθηκε «θετικός» σε PCR test ή Rapid test. Ως εδώ. Το αν νοσεί ο ίδιος ή είναι, αντίθετα, ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ (ήτοι ΑΝΟΣΟΣ) το αν νοσεί ελαφρά ή μέτρια, το αν τα «ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» αρκούν από μόνα τους να συστήσουν «πανδημία» την στιγμή που το ΚΟΙΝΟ ΚΡΥΩΜΑ έχει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ σε κάθε χώρα, κάθε χρόνο ( = «τερατώδης πανδημία») αυτά είναι ερωτήματα που παραμένουν συστηματικά ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ. Όποιος επιχειρήσει να τα θέσει…βλέπε ανωτέρω («αρνητής», «αντιεμβολιαστής»…)

Το ερώτημα αν το θετικό PCR test είναι αρκετό για να χαρακτηρίσει κάποιον ως «κρούσμα» - ήτοι ως φορέα ΑΚΕΡΑΙΟΥ και ΝΟΣΟΓΟΝΟΥ SARS CoV 2 - έχει ωστόσο τεθεί και από την «ΕΠΙΣΗΜΗ» επιστημονική κοινότητα εδώ και καιρό. Πράγμα αναπόφευκτο, καθώς κανείς το σύστημα δεν έχει την δυνατότητα να βάλει τους πάντες κάτω από την ομπρέλα των Dollars και/ή Euros του, οι δε ερευνητές δεν υπάρχει περίπτωση να απαρνηθούν αυτό με το οποίο κερδίζουν το ψωμί τους, ήτοι την αναζήτηση της επιστημονικής ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Και έχει απαντηθεί ΑΡΝΗΤΙΚΑ πάνω από μια φορές (αποφεύγουμε να γράψουμε «κατά κόρο» για να μην «ξεφύγουμε»): Το θετικό PCR test ΑΠΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ αν όχι «μακράν» του να συνιστά «πιστοποιητικό νόσησης και μεταδοτικότητας». (Αφήνουμε κατά μέρος το Rapid test για το οποίο το «ψευδές θετικό» λέγεται ότι αγγίζει τα όρια του…hoby - άλλωστε το κείμενο το οποίο αποτελεί το κυρίως θέμα του παρόντος αναφέρεται μόνο στο πρώτο.) Τα εύσημα του «ψεκασμένου» και του «διασπορέα ψευδών ειδήσεων» (…«λείπει θεματικό περιεχόμενο») χαρίζονται απλόχερα ΚΑΙ σε εκείνους που θα επιχειρήσουν να επικαλεστούν τις σχετικές μελέτες. Μελέτες όπως οι ακόλουθες (ΜΕΡΙΚΑ μόνο παραδείγματα):

https://www.cebm.net/wp-content/uploads/2020/09/PCRtestREFERENCE_Infectivity2020Nov5.pdf

("PCR positives: what do they mean" αν ο σύνδεσμος δεν λειτουργήσει κάντε αναζήτηση του τίτλου)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32442256/

https://academic.oup.com/cid/article/72/11/e921/5912603

https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciaa1764/6018217

(Από το τελευταίο:
«Complete live viruses are necessary for transmission, not the fragments identified by PCR…Identification of a whole virion (as opposed to fragments) and proof that the isolate is capable of replicating its progeny in culture cells is the closest we are likely to get to a gold standard. RT-qPCR cannot distinguish between the shedding of live virus or of viral fragments with no infectious potential, and it cannot measure the quantity of live virus present in a person’s excreta.»
«Πλήρης ζώντες ιοί είναι απαραίτητοι για μετάδοση, και όχι τα θρύμματα που ταυτοποιούνται με το PCR…Η ταυτοποίηση ενός ολόκληρου ακεραίου ιού με το περίβλημά του (και όχι θρυμμάτων) και οι αποδείξεις ότι αυτό που έχουμε απομονώσει έχει την ικανότητα να αναπαράγεται αντιγράφοντας τον εαυτό του σε κυτταροκαλλιέργεια, είναι το πλησιέστερο προς ένα ιδεώδες πρότυπο που έχουμε την πιθανότητα να επιτύχουμε. Το RT-qPCR δεν είναι σε θέση να επιτύχει διαχωρισμό ανάμεσα σε διασπορά ζώντων ιών ή ιικών θρυμμάτων χωρίς δυνατότητα να μολύνουν, και αδυνατεί να μετρήσει την ποσότητα των ζώντων ιών που ενδέχεται να είναι παρόντες στα εκκρίματα ενός ανθρώπου.»)
Τα ανωτέρω αφορούσαν το κέντρο βάρους της «πανδημιακής προπαγάνδας» (μαζί με της πολυθρύλητες μάσκες και τα lockdown) μέχρι την ημέρα που τα σκήπτρα πέρασαν στα εμβόλια. Καθώς τα προσχήματα για την επιβολή των νέων ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ επικεντρώθηκαν πλέον στα τελευταία (ήταν αδύνατο και επίφοβο για το 4ο Ράιχ το να εξακολουθήσουν οι ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ, ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΩΝ και των ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ, κ.ο.κ. με αμετάβλητο πρόσχημα τα «μέτρα προφύλαξης» δια των εγκλεισμών) το πρωτεύον ζήτημα για τους εγκεφάλους και τους (ΜΙΣΘΑΡΝΟΥΣ) θιασώτες του σεναρίου της ΜΟΥΦΑΣ «πανδημίας» μετατέθηκε αντίστοιχα στο να «πείσουν» τον κόσμο ότι «τα εμβόλια προστατεύουν, και αν υπάρχουν τώρα προβλήματα όπως τα ατελείωτα “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ”, οι ΜΕΘ που είναι “υπερπλήρεις” (και που κανένας δεν επιτρέπεται να τις επισκεφθεί, σημείωση δική μας…), και τα μαγαζιά που κλείνουν, είναι εξ αιτίας των “εγκληματιών αντιεμβολίαστών”».
Το κατά πόσο τα εμβόλια «προστατεύουν» από τις νέες μολύνσεις ( = από το να καταστεί κανείς…«ΚΡΟΥΣΜΑ») ή από το να νοσήσει κάποιος βαριά, ή και να χάσει την ζωή του, καθίσταται εμφανές τόσο από τις ειδήσεις σχετικά με το ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πραγματικά διασωληνωμένοι (πολλές από τις οποίες δεν εμφανίζονται ποτέ στα ΜΜΕ) όσο και από ΕΠΙΣΗΜΕΣ αναφορές, π.χ. της Public Health England ή της U.K. Health Security Agency, με τις οποίες θα ασχοληθούμε ιδιαιτέρως άλλη στιγμή. Το αν τα εμβόλια «αποτρέπουν» τους εμβολιασμένους από το να μεταδώσουν τον SARS CoV 2 (ιδιαίτερα την πολυθρύλητη «μετάλλαξη Δέλτα», αυτόν τον «από μηχανής θεό» που έσπευσε «να δικαιολογήσει τα [αμέτρητα] αδικαιολόγητα») γίνεται φανερό από αρκετές και πάλι μελέτες που διαπιστώνουν «ίσο ιικό φορτίο (και κατά συνέπεια ίδια μεταδοτικότητα) σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους», όπως οι ακόλουθες:
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.31.21261387v3.full.pdf
(«Shedding of Infectious SARS-CoV-2 Despite Vaccination when the Delta Variant is Prevalent - Wisconsin, July 2021»)

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.09.28.21264262v2.full.pdf
(«No Significant Difference in Viral Load Between Vaccinated and Unvaccinated, Asymptomatic and Symptomatic Groups When Infected with SARS-CoV-2 Delta Variant»)

Ωστόσο οι εγκέφαλοι και οι θιασώτες του σεναρίου του «υπερφυσικά δολοφονικού ιού» και των «σωτηρίων εμβολίων» που είναι «η μόνη ελπίδα για αντιμετώπισή του» δεν παραλείπουν να αντεπιτεθούν. Και να παρουσιάσουν μελέτες (ή «μελέτες») που αποδεικνύουν (ή «αποδεικνύουν») ότι «οι εμβολιασμένοι, έστω και αν παρουσιάσουν “ρηξικέλευθο κρούσμα” (“breakthrough infection”) έχουν ωστόσο χαμηλότερο ιικό φορτίο από τους ανεμβολίαστους». Προς τούτο είναι αναγκασμένοι να «διαψεύσουν», ή να θέσουν τουλάχιστον σε αμφιβολία, τις μέχρι τώρα μελέτες όπως οι ανωτέρω, που διαπιστώνουν ίσο ιικό φορτίο - και, κατά συνέπεια, ίση μεταδοτικότητα - σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Όμως έτσι δεν αποφεύγουν να διαψεύσουν και τους ίδιους τους ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. Να έρθουν σε αντίθεση, ή και να αναιρέσουν ανοιχτά «επιστημονικά στοιχεία» τα οποία χρησιμοποιούσαν μέχρι στιγμής για να «στηρίξουν» το σενάριο της ύπαρξης «ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ», και, συνακόλουθα, «θανάσιμης πανδημίας». Πρόσφατα παρουσιάστηκε η ακόλουθη μελέτη (ή «μελέτη» https://www.news-medical.net/news/20210906/Reduction-in-infectious-SARS-CoV-2-shedding-in-vaccine-breakthrough-infections.aspx# ) σύμφωνα με την οποία, εκτός άλλων, «το συμπέρασμα προηγούμενων μελετών περί ίσων ιικών φορτίων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους δεν ευσταθεί, δεδομένου ότι βασίστηκε στον εντοπισμό των ιικών φορτίων με χρήση του PCR test, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΣ ΙΟΣ».

Συγκεκριμένα, στον παρατιθέμενο σύνδεσμο διαβάζουμε:

«Many studies have reported viral shedding amongst vaccinated and infected individuals to occur at similar levels, as determined by RT-PCR, possibly suggesting that the risk of transmission from either individual could be similar. However, viral loads as determined by RT-PCR may not be representative of infectiousness.»

(«Πολλές μελέτες έχουν αναφέρει ότι η διασπορά του ιού από εμβολιασμένα και εν συνεχεία προσβεβλημένα άτομα λαμβάνει χώρα σε παρόμοια επίπεδα [με εκείνα των ανεμβολίαστων, σημείωση δική μας] όπως προσδιορίζεται με χρήση του RT-PCR, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι ο κίνδυνος μετάδοσης από οποιοδήποτε άτομο [είτε εμβολιασμένο είτε ανεμβολίαστο, σημείωση δική μας] είναι ίσως ο ίδιος. ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ, ΤΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ RT-PCR ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.»)

Στο υπό μορφή PDF κείμενο της δημοσιευμένης μελέτης ( https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.30.21262701v1.full.pdf - εκτός όλων των άλλων, η μελέτη δεν έχει υποστεί «peer review») διαβάζουμε:

«Other recent data have suggested that vaccinated individuals may shed virus (as measured by RTqPCR) at similar levels to unvaccinated individuals, particularly when infected with the Delta variant. Some interpretations of these preliminary studies have suggested that the risk for secondary transmission is similar for vaccinated and unvaccinated individuals. However, most studies to date base their conclusions on cross sectional sampling of viral genome loads (as measured by RTqPCR), which may not directly translate to infectiousness. In a cohort of longitudinally sampled participants who screened positive for SARS-CoV-2, we previously showed that the relationship between viral genome load and infectious virus load can vary greatly across individuals and over time, making the use of cross sectional RTqPCR data problematic for estimations of infectiousness.»

(«Άλλα πρόσφατα στοιχεία έχουν υποδείξει ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι δυνατόν να διασπείρουν τον ιό [όπως υπολογίζεται με το RTqPCR] σε παρόμοια επίπεδα με τα ανεμβολίαστα άτομα, ιδιαίτερα όταν έχουν προσβληθεί από την μετάλλαξη Δέλτα. Ορισμένες ερμηνείες αυτών των προκαταρκτικών μελετών έχουν κάνει την εικασία ότι ο κίνδυνος για δευτερογενή μετάδοση είναι όμοιος τόσο για εμβολιασμένα όσο και για ανεμβολίαστα άτομα. Εν τούτοις, οι περισσότερες μελέτες μέχρι τούδε βασίζουν τα συμπεράσματά τους σε διασταυρούμενη δειγματοληψία φορτίων γενετικού υλικού του ιού [μετρούμενων δια του RTqPCR] τα οποία είναι δυνατόν να μην μεταφράζονται άμεσα σε μολυσματικότητα. Όπως δείξαμε στο παρελθόν, σε μια επιλεγμένη ομάδα συμμετεχόντων που υπεβλήθησαν σε κάθετη δειγματοληψία αφού επισημάνθηκαν ως θετικοί στον SARS CoV 2, η σχέση ανάμεσα στο φορτίο γονιδιώματος του ιού και στο φορτίο αυτού τούτου του μολυσματικού ιού ενδέχεται να διαφοροποιείται τα μέγιστα ανάμεσα στα εξεταζόμενα άτομα, και κατά την πάροδο του χρόνου, γεγονός που καθιστά την χρήση των διασταυρούμενων δεδομένων που αποκτήθηκαν με χρήση του RTqPCR προβληματική όσων αφορά τον προσδιορισμό της μολυσματικότητας.»)

Μέσα σε λίγες γραμμές το ανωτέρω κείμενο (σαφώς ταγμένο στην προώθηση των εμβολίων) ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΥΡΗ την συλλογιστική και την πρακτική της «διαπίστωσης» ύπαρξης «ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ», και συνακόλουθα «πανδημίας». Η «πανδημία» ήταν - μέχρι στιγμής - οι χιλιάδες των «ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ». Τα «ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» πάλι ήταν όσοι ευρίσκονταν «θετικοί» στο PCR test. Το ίδιο και όσοι εισάγονταν στις ΜΕΘ ως «βαρέως νοσούντες από COVID-19», διασωληνόνονταν, και έχαναν ίσως την ζωή τους «ΑΠΟ Κορωνοϊό» (το ότι το PCR test τους προσδιόριζε, απλά, ως «ΜΕ Κορωνοϊό» ήταν τελεσιγραφικά αρκετό για το τελευταίο). Και τώρα η «φούρια» να υποστηρίξουν τα εμβόλια αναγκάζει κάποιους θιασώτες των «σεναρίων» αυτών να καταφύγουν εσπευσμένα στο «είπα - ξείπα»: «ΑΚΥΡΟ το RCR test! Δεν ξέρουμε αν αυτό που δείχνει είναι μεταδοτικός (και κατά συνέπεια νοσογόνος) ιός!» Άρα…τι «ξέραμε» εδώ και δύο χρόνια για όσους εισήχθησαν στις ΜΕΘ με μόνη διάγνωση ένα «θετικό PCR test»?

Να σημειώσουμε εδώ ότι η ανωτέρω παρατιθέμενη μελέτη «Shedding of Infectious SARS-CoV-2 Despite Vaccination when the Delta Variant is Prevalent - Wisconsin, July 2021» λαμβάνει υπ’ όψη το «γενετικό φορτίο του ιού» το οποίο προσδιορίστηκε μεν με PCR test, αλλά σε όλα τα άτομα που συμμετείχαν το Ct ήταν ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 25 «ΚΥΚΛΟΥΣ», ήτοι 25 αναδιπλασιασμούς του δείγματος γενετικού υλικού που είχε απομονωθεί, («Ct<25»). Και σύμφωνα με άλλες μελέτες, μια εκ των οποίων παρατίθεται επίσης ανωτέρω, το «Ct<25» είναι - ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ - ένδειξη ότι το συγκεκριμένο φορτίο γενετικού υλικού αντιστοιχεί όντως σε ύπαρξη ΑΚΕΡΑΙΟΥ, ΝΟΣΟΓΟΝΟΥ, και ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΥ ΙΟΥ, κάτι που αποδεικνύεται με μετέπειτα ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΕ ΚΥΤΑΡΑ.
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!


Έχει τροποποιηθεί από τον/την Obelix στις Πεμ Οκτ 28, 2021 6:57 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6541

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 17, 2021 8:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Σουηδια την είχε ξεπεράσει εξ αρχης
https://www.pronews.gr/kosmos/1025865_i-apokathilosi-ton-lockdown-kai-ton-pistopoiitikon-emvoliasmoy-pos-i-soyidia-dielyse
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 19, 2021 1:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Περί..."90% ανεμβολίαστων". Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθημερινά τα ΜΜΕ καταιονίζουν όσους τα παρακολουθούν με την ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ επανάληψη της "είδησης" ότι "Όσοι βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ με COVID-19, και/ή όσοι χάνουν την ζωή τους από τον υπερφυσικό αυτόν ιό, είναι, κατά 90% ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι". Αν μη τι άλλο αυτή ήταν η διατύπωση της "είδησης" μέχρι προσφάτως. Εδώ και κάτι ημέρες η προσθήκη "μερικώς εμβολιασμένοι" δείχνει να παραλείπεται. Φρόνιμο (όσο "φρόνιμη" είναι δυνατόν να καταστεί οποιαδήποτε "παρουσίαση είδησης" μέσα σε όλο αυτό το ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ που βιώνουμε εδώ και 2 περίπου έτη) καθώς το να αθροίζεις και να "τσουβαλιάζεις" μαζί "ανεμβολίαστους" και "μερικώς εμβολιασμένους" εμπίπτει στο παλιό κλασσικό "αυτός προσθέτει μήλα με αχλάδια" (υπενθυμίζομε πόσο τονιζόταν από τις ίδιες πηγές, κατά τις πρώτες εβδομάδες των εμβολιασμών, η "σημασία της μίας μόνο δόσης ως "αποτρεπτικής της προσβολής από SARS CoV 2, της βαριάς νόσησης...you name it"). Ωστόσο το υπόλοιπο ήμισυ της "είδησης" παραμένει, και μάλιστα..."θεριεύει" στα διάφορα δελτία "ειδήσεων" και στα στόματα των απανταχού Ευαγγελάτων και Παγώνων.

Οι σύνδεσμοι που ακολουθούν προέρχονται από τις (παρατιθέμενες κατωτέρω) αναφορές της UK Health Security Agency (αντικατέστησε πρόσφατα την Public Health England στην έκδοση των σχετικών εκθέσεων και αναφορών) και παρουσιάζουν τους θανάτους από COVID-19 (όλους και όχι μόνο της "μετάλλαξης Δ", αν και διευκρινίζεται ότι η τελευταία έχει πλέον καταστεί η κυρίαρχη) κατά την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων πριν από την δημοσίευση της αντίστοιχης αναφοράς (εβδομάδες 35-38, 36-39, και 37-40). Υπενθυμίζουμε ότι οι άτυχοι ασθενείς που χάνουν την ζωή τους (είτε "ΑΠΟ COVID-19" είτε, απλά, "ΜΕ COVID-19") είναι ακριβώς και κατ' εξοχήν εκείνοι που διέρχονται και από τις ΜΕΘ των νοσοκομείων. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ισχυρισμό ότι "ο εμβολιασμός αποτρέπει την μοιραία κατάληξη, έστω και αν ο ασθενής χρειαστεί να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ" οδηγείται κανείς στο συμπέρασμα ότι, ανάμεσα στους "πλήρως εμβολιασμένους" και τους "ανεμβολίαστους", αν είναι κάποια από τις δύο ομάδες η οποία ενδέχεται να έχει περισσότερους αντιπροσώπους της στις ΜΕΘ από εκείνους που χάνουν τελικά την ζωή τους (ήτοι τα μέλη της που διέρχονται μεν από ΜΕΘ αλλά τελικά επιβιώνουν είναι περισσότερα σχετικά με τα θανόντα μέλη της από ό,τι της άλλης) είναι ακριβώς εκείνη των "πλήρως εμβολιασμένων". Με άλλα λόγια, οι θανόντες "πλήρως εμβολιασμένοι" είναι μικρότερο ποσοστό των νοσούντων της ίδιας ομάδας που διέρχονται από ΜΕΘ, από ό,τι το ποσοστό των "ανεμβολίαστων" θανόντων ως προς τους τους "ανεμβολίαστους" που διέρχονται από ΜΕΘ.

Μια απλή ανάγνωση των παρατιθέμενων πινάκων αρκεί να καταστήσει ηλίου φαεινότερον ότι: Είτε τα ΜΜΕ και τα επίσημα ανακοινωθέντα της κας. Παγώνη, του κ. Βασιλακόπουλου και των ομοίων τους, σχετικά με τους "ανεμβολίαστους που αποτελούν το 90% όσων βρίσκονται σε ΜΕΘ και/ή χάνουν την ζωή τους", είναι ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ, είτε η COVID-19 συμπεριφέρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ από ότι στην Ελλάδα (χωρίς βέβαια να είμαστε σε θέση να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ότι αμφότεροι οι κκ. Παγώνη, Βασιλακόπουλος & CIA από την μια, και οι αντίστοιχες "επίσημες" υπηρεσίες της Βρετανίας, από την άλλη, επιδίδονται σε άγριο ΡΑΛΛΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, το οποίο όμως, αν όντως υφίσταται, δεν είμαστε αυτήν την στιγμή σε θέση να το προσδιορίσουμε).

Τα νούμερα στους πίνακες ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ (που είναι οι τρεις πλέον πρόσφατες) δείχνουν ότι ΟΙ ΘΑΝΟΝΤΕΣ "ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ~75% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ, σε κάθε μια από τις περιόδους που καλύπτει η αντίστοιχη έκθεση. Αυτό ισχύει ακόμα και αν οι "εμβολιασμένοι με 2 δόσεις" αθροιστούν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ενώ όλοι οι υπόλοιποι ("ανεμβολίαστοι", "εμβολιασμένοι με μια δόση", "ασύνδετοι" ήτοι άτομα μη προσδιορισμένα ως "εμβολιασμένοι" ή "ανεμβολίαστοι") αθροιστούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, κάνοντας έτσι προς στιγμήν το...χατίρι στα ανακοινωθέντα που ήθελαν τους "ανεμβολίαστους" και τους "μερικώς εμβολιασμένους" όλους "σε έναν ντορβά"!

Εβδομάδα 39, πίνακας 4 (σ. 17)

Εβδομάδα 40, πίνακας 4 (σ.16)

Εβδομάδα 41, πίνακας 4 (σ. 16)

Δεν είναι δύσκολο να παρατηρήσει κανείς ότι τα ίδια ισχύουν και για τα ποσοστά "εμβολιασμένων με 2 δόσεις" και "ανεμβολίαστων", οι οποίο αναγκάζονται να καταφύγουν κάποια στιγμή στα "επείγοντα" (Πίνακας 3 της κάθε αναφοράς) χωρίς κατ´ ανάγκη να χάνουν και την ζωή τους (απλά νοσούν βαρύτερα, σε σημείο να μην τους είναι αρκετό να "μείνουν στο σπίτι και να πάρουν DEPON" όλο το διάστημα της [όποιας] πάθησής τους, είτε αυτή είναι η COVID-19, είτε η τελευταία αποτελεί απλά το..."καρύκευμα").
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 19, 2021 9:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μετάλλαξη Δέλτα plus... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έφτασαν ενισχύσεις! Το παραμύθι της ανάγκης για εμβολιασμό, και του appartheid για τους "ανεμβολίαστους" δεν είναι δυνατόν να κρατήσει επ' αόριστον. Χρειάζεται να υπάρχει και κάποιο "εφεδρικό σχέδιο" ώστε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ που είναι και το πραγματικό επιδιωκόμενο των lockdown και του "εμβολιαστικού appartheid" (κλείσιμο μικρομεσαίων, απολύσεις, αργία στις χρηματαγορές προς αποφυγή αλυσίδας καταρρεύσεων, κλπ.) να διατηρείται για όσο υπάρχει ακόμα καπιταλισμός.

Η "άτρωτη μετάλλαξη Δ", τα εμβόλια που "ξεθυμαίνουν" και χρειάζονται "αναμνηστικές δόσεις" θα καταντούσαν σύντομα αηδία στα αυτιά όλων. Και θα ήταν - αν δεν έχει γίνει ήδη - μεγάλο πρόβλημα για το 4ο Ράιχ το πώς θα διατηρούσε το "εμβολιαστικό appartheid" μόνο με αυτά τα προσχήματα. Προσπαθώντας λοιπόν να πείσουν τους εαυτούς των ότι "τα προσχήματα με τα οποία πείθουν τον κόσμο να υποτάσσεται παραμένουν ανεξάντλητα", κάνουν και πάλι έκκληση στις "μαγικές ιδιότητες" του Κορωνοϊού να "μεταλλάσσεται" και να "μεταμορφώνεται κατά παραγγελία" σε κάτι "όλο και πιο επικίνδυνο και απειλητικό", και μας παρουσιάζουν την νέα επαναστατική μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ PLUS!!! (Τατάννν!!!...μουσική, χειροκροτήματα!) Πιο "επίφοβη" πιο "μολυσματική" και πιο "θανάσιμη" από ποτέ άλλοτε: Ανάγκη για εμβόλια έως την αιωνιότητα (και appartheid για την κατώτερη μιασματική φυλή των ανεμβολίαστων) ανάγκη για lockdown επίσης έως την αιωνιότητα...Ίσως και στρατοδικεία και εκτελεστικά αποσπάσματα, αργά ή γρήγορα, για τους "θανάσιμους εχθρούς" που αντικατέστησαν την "σφαγή με κονσερβοκούτια" με το νέο ειδεχθέστερο έγκλημα της...διάδοσης κρυολογημάτων!

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3789

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 23, 2021 5:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ενισχύσεις... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτός από τους "ανεμβολίαστους" της COVID-19, θα έχουμε τώρα και τους "ανεμβολίαστους" της ΓΡΙΠΗΣ;
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας