patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Επιτροπή λοιμοξιολόγων-πολυεθνικές φαρμάκων κώλος και βρακί

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
K.N.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 13, 2021 6:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Επιτροπή λοιμοξιολόγων-πολυεθνικές φαρμάκων κώλος και βρακί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτροπή λοιμοξιολόγων και πολυεθνικές φαρμάκων κώλος και βρακί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, χάρις στο γνωστό επεισόδιο στην ταβέρνα της Καλαμπάκας, μάθαμε ότι ο Θ. Βασιλακόπουλος και η 25-μελής παρέα του των λοιμωξιολόγων και άλλων γιατρών τραπεζώθηκαν από τη γνωστή πολυεθνική Βρετανική φαρμακοβιομηχανία Glaxo Smith Cline, η οποία χρεώθηκε την εκδρομή στα Μετέωρα και έκλεισε και το χώρο φαγητού για αυτούς τους κυρίους.

Το γεγονός είναι εξωφρενικό και συνιστά πρώτου μεγέθους πρόκληση. Ειδικά όταν αυτοί είναι οι κύριοι μετέχουν στην περιβόητη Επιτροπή των λοιμοξιολόγων και επιστημόνων προς αντιμετώπιση της πανδημίας. Να τραπεζώνονται με μορφή “δώρων” από τους φαρμακευτικούς πολυεθνικούς κολοσσούς. Κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο και ασυμβίβαστο με τα καθήκοντά τους και θα πρέπει να δώσουν λόγο για αυτή την απαράδεκτη και άθλια θέση τους.

Και μετά τα διεφθαρμένα ΜΜΕ μας τσαμουνάνε πως η Επιτροπή των λοιμοξιολόγων και επιστημόνων δεν λειτουργούν ως πλασιέ, διαφημιστές, υπηρέτες, των φαρμακευτικών πολυεθνικών κολοσσών και σιχαμεροί εκτελεστές των εντολών τους.

Να γιατί μια γρίπη τον (κορονοίο)την ανήγαγαν σε πανδημία για να θέσουν τους λαούς σε καραντίνα να παγώσουν την λειτουργία της καπιταλιστικής οικονομίας ώστε να αντιμετωπίσουν την τεράστια καπιταλιστική φούσκα ενός παγκόσμιου καπιταλιστικού χρέους των 295 τρις δολαρίων με την πτώχευση και την των μικροεπιχειρήσεων την άνοδο της ανεργίας, την μείωση των μισθών-συντάξεων , και την αφαιρέσει των δημοκρατικών δικαιωμάτων με την επιβολή μιας παγκόσμιας χούντας που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της παγκόσμιας παρασιτικής ελίτ.

ΥΓ. Στην προ Κορονοϊού εποχή, η παγκόσμια οικονομία βρισκόταν στα πρόθυρα μιας ακόμα κολοσσιαίας «κατάρρευσης .Στίς 21-24 Ιανουαρίου, στο ετήσιο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) λαμβάνει χώρα στο Νταβός της Ελβετίας με αντικείμενο συζήτησης τόσο την οικονομία όσο και τους εμβολιασμούς.

Επόμενο βήμα; Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εντελώς αυθαίρετα ανακοινώνει την πανδημία, προκαταλαμβάνοντας κάθε αντίδραση, και θέτοντας σαν τετελεσμένο γεγονός την Πανδημία. Που πρέπει να ακολουθήσουν τα κράτη ανά στον πλανήτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας