patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

«Η ειδική επιχείρηση εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο»

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Κατερίνα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 06, 2022 2:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: «Η ειδική επιχείρηση εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Μέχρι στιγμής η ειδική επιχείρηση εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο»
Κατερίνα

Διαβάζοντας σχόλια στο διαδικτυο κυριως αλλά και μέσα απο συζητήσεις είτε οι άνθρωποι είναι υπέρ είτε κατά της Ρωσίας,όλοι όμως καταλήγουν ότι η πρόοδος είναι πολύ αργή. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει από πού προήλθε αυτή η ιδέα ενός γρήγορου πολέμου; Ανοίξτε οποιοδήποτε βιβλίο ιστορίας και θα παρατηρήσετε ότι οι πόλεμοι χρειάζονται χρόνια. Πόσο καιρό πιστεύετε ότι κράτησε ο τριακονταετής πόλεμος;
Νομίζω ότι η ρωσική ανώτατη διοίκηση εξέτασε ποτέ τη στρατιωτική ιστορία πριν ξεκινήσει αυτό.

Εδώ είναι μερικά νούμερα. Το προσωπικό ποσοστό αποδοχής του Πούτιν αυξήθηκαν από περίπου 60% πριν από τον πόλεμο σε περίπου 85% σήμερα. Ο Τζο Μπάιντεν θα έχανε από τον Τραμπ κατά 10% εάν οι εκλογές γίνονταν σήμερα. Το ευρώ αγόραζε 86 ρούβλια πριν από τον πόλεμο, αγοράζει 60 ρούβλια σήμερα. Αύξηση 30% για το ρούβλι έναντι του ευρώ σε δυόμισι μήνες. Η τιμή ενός βαρελιού πετρελαίου ήταν 90 δολάρια πριν από τον πόλεμο, σήμερα είναι 108 δολάρια. Το φυσικό αέριο ήταν 4,50 δολάρια πριν από τον πόλεμο σήμερα 8,75 δολάρια. Πριν από τον πόλεμο το μόνο νόμισμα με το οποίο μπορούσατε να αγοράσετε πετρέλαιο ήταν τα δολάρια, τώρα είναι τα δολάρια, τα ρούβλια και το γιουάν (Σαουδική Αραβία) Με αυτές τις τιμές και την ευελιξία οι Ρώσοι μπορούν να πουλήσουν το μισό πετρέλαιο και να κερδίζουν ακόμα το ίδιο ποσό.

Τακτικά, οποιοσδήποτε άνθρωπος και υλικό των του δυτικού κόσμου πρέπει να διανύσει 600 μίλια χωρίς κάλυψη αέρα για να φτάσει στο μέτωπο. Η Δύση έχει ξοδέψει τουλάχιστον 60 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής. Η Δύση έχει προμηθεύσει τόσα πολλά όπλα,και πολλά είναι από τα αποθέματά τους για τη δική τους άμυνα...
Οι Ρώσοι μπορούν να ανεφοδιαστούν στο χωράφι που λέγεται Ουκρανία οποιδήποτε στιγμή και με ασφάλεια.

Το Ντονμπάς και το Λουχάνσκ έχουν συνηθίσει να βρίσκονται σε πόλεμο. Έχουν περάσει 8 χρόνια τώρα και αυτό είναι το καλύτερο που τους έχει συμβεί μέχρι τώρα. Με τους Ρώσους εκεί, έχουν περισσότερες πιθανότητες να βγούν από ένα αδιέξοδο. Ο μέσος Ρώσος αισθάνεται ότι δέχεται προσωπική επίθεση. Η Κίνα, η Ινδία, η Βραζιλία και η υπόλοιπη G20 είδαν ότι αυτό συνέβη επίσης. Μια ή δύο ιστορίες στην Πράβντα για έναν Ρώσο μετανάστη της 2ης δημοτικού σε σχολείο του Ηνωμένου Βασιλείου ή των ΗΠΑ που δέχεται εκφοβισμό και ξυλοδαρμό και ο ρωσικός λαός συσπειρώνεται για τον νέο του σκοπό.

Νομίζω ότι η χώρα αυτή τη στιγμή πιο ευτυχισμένη για έναν αργό πόλεμο είναι η Ρωσία. Τι λέει συνέχεια ο Ρώσος υπουργός Άμυνας; «Μέχρι στιγμής η ειδική επιχείρηση εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο».

Η ιδέα των γρήγορων πολέμων προέρχεται από τον πόλεμο στο Ιράκ, όπου οι ΗΠΑ χωρίς να ενδιαφέρονται για τον άμαχο πληθυσμό άδειασαν ότι αποθεματικό είχαν σε βόμβες και πυραύλους πάντα απο μακριά και με ασφάλεια διαλυοντας έτσι και τις υποδομές του Ιράκ,και στο τέλος έφυγαν κακήν κακώς γιατί το μίσος των Ιρακινών για όλα αυτά που προανέφερα δεν θα έσβηνε ποτέ.Εδω οι Ρωσοι μεταφέρουν ασθενείς Ουκρανούς στα νοσοκομεία,μοιράζουν τροφές,φάρμακα,ειδοποιούν τον κόσμο να βγεί απο ασφαλή μονοπάτια γιατί απλά τους θεωρεί αδέρφια και ουσιαστικά τους προστατεύει σε ολόκληρο το Ντονμπάς.

Οι πόλεμοι φθοράς δεν είναι γρήγοροι αλλά τείνουν να είναι αποτελεσματικοί.
Το δόγμα του χερσαίου πολέμου των Ρώσων έγινε καλά και κατά τη διάρκεια και μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Ουκρανία έχασε το 20% της έκτασής της μέχρι τώρα, πάνω απο το μισό του ΑΕΠ της και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της (όχι ότι τους ενδιαφέρει).Οι περισσότεροι δηλαδή μετανάστευσαν και αρκετοί έφυγαν για Ρωσία.
Επίσης η κατάκτηση μόνο του Kherson έσωσε τη Ρωσία από το να ξοδέψει δισεκατομμύρια σε μονάδες αφαλάτωσης για την Κριμαία,το οποίο έκανε τόσα χρόνια απο το 2014 για να παρέχει πόσιμο νερό στους κατοίκους της.

Φάση 1:

Όλοι οι στόχοι των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας επιτεύχθηκαν με τη Φάση 1 σύμφωνα με το Ρωσικό Υπουργείο Αμυνας.

Πολλοί πιστεύουν ότι η Ρωσία απέτυχε να καταλάβει το Κίεβο, αλλά αυτό που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι δεν είχαν σχέδιο να επιτεθούν ή να καταλάβουν το Κίεβο.
Η γρήγορη επιχείρηση μετακίνησης γύρω από το Κίεβο ήταν να δώσει την αντίληψη στην Ουκρανία και το ΝΑΤΟ ότι η Ρωσία ήθελε να καταλάβει την πόλη.

Αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα παραπλανητικό σχέδιο από τη Ρωσία για να εμποδίσει την Ουκρανία να στείλει χιλιάδες στρατεύματα από το Κίεβο στο μέτωπο του Ντονμπάς (δηλωμένος στόχος της Ρωσίας) Η Ρωσία πέτυχε λοιπόν αυτόν τον στόχο.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν είδατε μεγάλες ρωσικές γραμμές ανεφοδιασμού και υποστήριξης, επειδή υπήρχαν μόνο για να προκαλέσουν εκτροπή και επομένως δεν χρειαζόταν μια τεράστια αλυσίδα υποστήριξης υλικοτεχνικής υποστήριξης. Έτσι, όλοι οι ισχυρισμοί των ΜΜΕ ότι η Ρωσία θα ξεμείνει από καύσιμα και πυρομαχικα γεγονός είναι… δεν το χρειάζονταν!!!

Μόλις η Ρωσία είχε τις δυνάμεις της στα ανατολικά και τα νότια, οι δυνάμεις στην περιοχή του Κιέβου αποσύρθηκαν γρήγορα σύμφωνα με το σχέδιο, για να υποστηρίξουν τις ενέργειες στη Μαριούπολη όπου το σύνταγμα AZOV ήταν 20.000 ατόμων. (τώρα μόνο 1.000 παραμένουν περικυκλωμένοι και υπόγειοι)

Μετά την κατάληψη της Μαριούπολης από τη Ρωσία, οι δυνάμεις Ζ μετακινήθηκαν στο μέτωπο του Ντονμπάς ως προετοιμασία για τη φάση 2.

Φάση 2:

Η Φάση 2 πηγαίνει πολύ καλά και όπως έχει προγραμματιστεί.

Οι ρωσικές δυνάμεις καταστρέφουν όλες τις γραμμές ανεφοδιασμού για τους εκτιμώμενους 45.000 Ουκρανούς στρατιώτες στη γραμμή Ντονμπάς. Εκτός από την επίθεση σε κέντρα αποθήκευσης πυρομαχικών, προμήθειας καυσίμων και διοίκησης σε όλη την Ουκρανία.

Οι ρωσικές δυνάμεις αποδεκατίζουν τους Ουκρανούς με πυροβολικό και ρουκέτες όλο το εικοσιτετράωρο. Οι απώλειες των Ουκρανών αναφέρονται να είναι σχεδόν 50.000 στρατιώτες που σκοτώθηκαν μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Επίσης, υπάρχουν 4.000+ Ουκρανοί αιχμάλωτοι που κρατούνται από το DPR, το LPR και τη Ρωσία αυτή τη στιγμή. Οι Ρώσοι μιλούν για δικές τους στρατιωτικές απώλειες που φτάνουν μέχρι σήμερα τις 4.500 νεκρούς.

Επίσης, ο λόγος που οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ βρίσκονται σε πανικό για να φέρουν άρματα μάχης, πυροβολικό και αεροπλάνα στην Ουκρανία είναι επειδή οι Ρώσοι έχουν καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος του στρατιωτικού τους υλικού.

Αυτοί οι αριθμοί του κατεστραμμένου ουκρανικού εξοπλισμού είναι οι εξής:

146 αεροσκάφη 112 ελικόπτερα, 712 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 287 αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα, 2.817 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 323 συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων, 1.292 πυροβολικό πεδίου και όλμοι, 2.624 μονάδες ειδικών στρατιωτικών οχημάτων

Η ουσία είναι ότι η Ρωσία τηρεί το σχέδιο της και όλα πάνε βάση πλάνου.Αυτο που ο κόσμος δεν γνωρίζει κυρίως είναι ότι στην Ουκρανία το ΝΑΤΟ ετοίμαζε επί 8 χρόνια την χώρα για επίθεση καταμέτωπο στην Ρωσία,και γι αυτό και οι Ρώσοι συναντούν τόσο μεγάλες αντιστάσεις(πράγμα που γνωρίζουν βέβαια εξ αρχής).Μιλάμε για εργοστάσια,για πολυτούνελ που θα οδηγούσαν σε Ρωσικό έδαφος,για οχυρώσεις πόλεων,και για έναν στρατό γύρω στους 500χιλ,και καμια 100χιλ ξένους στρατηγούς και μισθοφόρους που δρούσαν τόσα χρόνια εκεί μέσα.Πολλοί απο τούς ντόπιους στρατιώτες έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη,και πολλοί απο τους υπόλοιπους απειλούνται για να μην περάσουν.

Ενας δυνατός αντιπερισπασμός των νατοικων ήταν η εξέγερση στο Καζακστάν,έβαλαν τις πολυεθνικές να ανεβάσουν τις τίμες παροχής υπηρεσιών,ρεύματος,αερίου και τροφίμων στα ύψη,για να βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους και να αναγκαστεί ο Πούτιν να στείλει μεγάλα στρατεύματα στην Ρωσόφιλη κυβέρνηση του Καζακστάν για να την κρατήσει ,αλλα και να σώσει τα Ρωσικά συμφέροντα εκέι όπως το Κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ που είναι το κύριο διαστημοδρόμιο της Ρωσίας.Σκοπός τους ήταν να γενικευτεί η σύρραξη και αυτοί να εισβάλουν απο την Ουκρανία σε Κριμαία και Ντονμπάς,αλλά και να επιτεθούν με βιολογικά όπλα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στα εδάφη της Ρωσίας και να προκαλέσουν μαζικούς θανάτους.Μετά θα περικύκλωναν την Κίνα και θα συνέχιζαν οι ΗΠΑ να είναι η ηγέτιδα παγκόσμια δύναμη.
Κάπως έτσι πίστευε και ο Χίτλερ το 39´όταν τον προμήθευαν με όπλα και μεταλλευματα οι Αμερικάνοι να φτιάχνει υποβρύχια και τανκς...


Και ο "σημερινός Χίτλερ " Ζελένσκι που είναι;

Ο Ζελένσκι βρίσκεται στην Πολωνία, εδώ και αρκετό καιρό. Μετακόμισε εκεί για να αποφύγει έναν πύραυλο Kalibre στο αρχηγείο του στο Κίεβο. Το σόου με την Πελόζι τον Τζόνσον και τους άλλους είναι όλα γυρισμένα στην Πουλάντα. Ο Ζελένσκι μπορεί να είναι ηλίθιος, αλλά δεν είναι ανόητος και κάθεται εκεί που έχει προστασία. Όταν όλα αυτά τελειώσουν, θα μετακομίσει με την οικογένειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο με όλα τα χρήματα που ξεπλύθηκαν στους τραπεζικούς του λογαριασμούς .Πληροφορίες λένε ότι το 99,2% των κεφαλαίων που διέθεσε η Κεντρική Τράπεζα για τον Ουκρανικό στρατό έχει φύγει για "έξω"...δεν έχει την ευαισθησία ούτε να έχει ένα Walther Pistole 38 για να μιμηθεί τον Αδόλφο στο τέλος...

Ο Πούτιν προχωρά αργά για να νικήσει στα σίγουρα,και οι ΗΠΑ στέλνουν τα πάντα από όπλα εκεί για να καθυστερήσουν την κατάρρευση τους.Οταν τελειώσει όλο αυτό εκτός απο τις παγκόσμιες ανακατατάξεις,ο χρόνος θα βρεί και όλες τις χώρες της ...πρώην Ε.Ε να έχουν ξεμείνει απο όπλα τάνκς,αεράμυνα κτλ.με ότι αυτο συνεπάγεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας