patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Φωτιά και τσεκούρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 26, 2022 3:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ

Ζούμε την δημοκρατία των επωνύμων της σαπίλας των βιαστών,της διαφθοράς,την περίφημη υπόθεση ναρκωτικών του «Noor 1» που τελικώς τα τα περισσότερα στελέχη του ΟΤΕ αφέθηκαν ελεύθεροι.
Τα σκάνδαλα της Siemens που κατηγορήθηκαν για δωροδοκίες(μαζί και του Κούλη) και απιστία περί την υπηρεσία τους είναι σήμερα στο σπίτι τους, και ζούν πλουσιοπάροχα.

Με κυβέρνηση και Κοινοβούλιο υποκαθιστούν τη Δικαιοσύνη με φωτογραφικούς κανόνες δικαίου και με ωμές παρεμβάσεις σε ενεργές δίκες. Όπου το παρακράτος και η ίδια η μαφία, να καταφέρνει να μετατρέπει προϊόντα υποκλοπής σε νόμιμο αποδεικτικό μέσο, και να ξεφτιλίζονται, τότε όλοι οι θεσμοί έχουν πρόβλημα.

Όταν εισαγγελεύς που διαχειρίζεται καταγγελία σκανδάλου εις βάρος πολυεθνικής εταιρίας με καραμπινάτο κώλυμα (ο σύζυγος συνεργαζόταν με την εταιρία αυτή) και δεν το αναφέρει για να εξαιρεθεί. Και όταν εισαγγελέας δηλώνει ότι έχασε κρίσιμα έγγραφα υποθέσεως επειδή έπιασε υγρασία η οικία του! Και δεν τρέχει τίποτα. Υπάρχει και Ηθικό πρόβλημα.

Όταν ο Άρειος Πάγος κλωθογυρίζει δύο τρία χρόνια φάκελο με καταγγελία για διαφθορά εις βάρος πρώην υπουργού και δεν τον διαβιβάζει στο δικαστικό συμβούλιο διά τα περαιτέρω. Κάτι τρέχει όταν εισαγγελεύς επισκέπτεται στην οικία του και στο γραφείο του υπουργό, τέως συνάδελφό της, για να τον συμβουλευτεί σε χειρισμό υπόθεσης και μετά στα ζόρια τον καταγγέλλει για… παρέμβαση στο έργο της,αλλά πέρα βρέχει υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Και όταν η χώρα κατακαίγεται σε όλη την επικράτεια της και δεν συλλαμβάνουνε τους εμπρηστές. Και 'έχεις τον Άδωνη ως υπουργός εθνικής ανάπτυξης να αναφέρει - Πώς κάνετε έτσι επειδή καίγονται τα δάση; Είναι μια «φυσική διαδικασία»
https://www.newsbreak.gr/politiki/361335/pos-kanete-etsi-epeidi-kaigontai-ta-dasi-einai-mia-fysiki-diadikasia-kata-ton-adoni/ Ξεπερνάει κάθε όριο προστυχιάς και ατιμίας. Και όταν τα παραπάνω θεωρούνται κανονικά –Τίποτε τότε δεν είναι κανονικό.Και δεν αξίζει να υπάρχει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας