patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΜΠΑΤΣΟΣ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΙΔΙΟΙ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μπάτσος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 10, 2010 5:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΑΤΣΟΣ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΙΔΙΟΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΑΤΣΟΣ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΙΔΙΟΙ

Δεν ξέρω αν δέχεστε απόψεις Μπάτσων στο πατάρι ,εγώ πήρα το θάρρος να πω την άποψη μου. Αν είμαι ανεπιθύμητος πετάξτε με έξω και μπορεί να μην έχετε και άδικο.

Όλοι οι αστυνομικοί συζητούσαμε τι πρέπει να κάνουμε με τους διαδηλωτές που το θεωρούσαμε βέβαιο ότι θα επιχειρούσαν να εισβάλουν στην βουλή. Η πλειοψηφία μας θα το χαιρότανε πάρα πολύ να δει τους ξεπουλημένους βολευτάδες να τους ποδοπατούν οι διαδηλωτές και συμφωνούσαμε να τους κάνουμε πλάτες.

Αυστηροί θα ήμασταν -αν και ποτέ δεν παίρνομαι τέτοιες εντολές- με τους βαλτούς ή παρασυρόμενους καταστροφείς καταστημάτων και κρατικής περιουσίας.

Οι εκτιμήσεις μας μαζί και των ανωτέρων μας ήταν πως η μεγάλη συμμετοχή των απεργών θα έμπαινε όπως στην Αργεντινή στην βουλή.
Η εσκεμμένη δολοφονία των εργαζομένων στην τράπεζα ήταν ο μόνος τρόπος, αν και με πολύ ρίσκο, να σταματήσει αυτή η εξέλιξη. Και αυτό βόλεψε όλους τους βολεμένους.

Μπάτσος που συμμετείχε στην
πορεία και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας
Μελών Ενόπλων Δυνάμεων
από το Μοναστηράκι στην βουλή .
Επιστροφή στην κορυφή
λατάκι βρεγμένο..
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 10, 2010 6:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΚΕ=ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το ΚΚΕ όσο ο καπιταλισμός «τάιζε» τους μπάτσους και κατά κάποιον τρόπο ήταν ευχαριστημένοι με την εξουσία τους αποκαλούσαν παιδιά του λαού.

Σήμερα που ή κρίση του συστήματος πλήττει άπαντες μέσα στους οποίους είναι και οι δυσαρεστημένοι μπάτσοι, το ΚΚΕ την έχει κάνει κωλοτούμπα. Βρίζει τους μπάτσους που δεν κάνουν καλά την δουλεία τους και έχουν γίνει κώλος και βρακί και κάνουν πλάτες στο κόσμο (τους φασίστες σαν δεν ντρέπονται) που θέλουν να μπούνε σαν την Αργεντινή στην βουλή.
Επιστροφή στην κορυφή
Παπαρίδα μου;
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 10, 2010 6:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι γίνεται ρε πο*στη μου ακόμα και οι μπάτσοι είναι με τον λαό;Στο τέλος οι μόνοι που θα μείνουν με το σύστημα θα είναι το ΚΚΕ, Συριζαίοι ,και τα παντός είδους αντιραστιστικά κατακάθια; Ε ρέ ΜΑΝΟΥΛΑ μου τι έχει να γίνει ΦΩΤΙΑ στα ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ τους που έλεγε και ο δημοφιλής Καραγκιόζης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας