patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ούτε τα δικά τους τα νούμερα δεν τους βγαίνουν
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kaGiannis

Συμμετέχουν: 05 Ιαν 09

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 13, 2011 11:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ούτε τα δικά τους τα νούμερα δεν τους βγαίνουν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) το ΑΕΠ κατρακυλά ότι και αλχημείες και να κάνουν, -4% το 2010 και νέα αναθέωρηση προς τα κάτω απο το -2,5% στο -3,5% για το 2011 και είμαστε ακόμα στα μέσα της χρονιάς

2) μας τα 'χανε κάνει "ούμπαλα" (μετάφραση= πρήξει) πως θα μειωθεί η ανεργία το καλοκαίρι και πως δεν ειναι αληθινή, η αλήθεια είναι μόνο μια από 15,8% τον Απρίλιο του 2011 στο 16,6% τον Μάιο του 2011.

3) Πτωχεύουν 60 επιχείρησεις την μέρα

4) Απολύονται 40 άτομα την ώρα, δηλαδή όσοι είναι μισθωτοί, γιατί όσοι είναι συμβασιούχοι δεν πιάνονται.

5) Μείωση κατανάλωσης σε τρόφιμα και βενζίνη, φέσια στη ΔΕΗ (συγνώμη η ΔΕΗ έχει κατακερματιστεί, πλέον ΔΕΣΜΗΕ, είναι πιο ευρωπαϊκό)

6)Πτώση 11,4% στις λιανικές πωλήσεις τον Ιούνιο

7) 18 δις ευρώ καταθέσεις αποσύρθηκαν από τις ελληνικές τράπεζες τους πρώτους 5 μήνες του 2011, και άλλα 23 το 2010. Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Αργεντινή πριν την χρεωκοπία, οι κυβερνώντες στην προσπάθεια να κρατήσουν "ζωντανες" τις τράπεζες εβγαζαν νόμους για να περιορίσουν την ανάληψη χρημάτων, όπως: α) ανώτατο όριο ανάληψης την μέρα, β) οι συναλλαγες μεγάλων ποσών να γίνονται με άλλους τρόπους εκτος μετρητών, με αποκορύφωμα το κλείσιμο των τραπεζών για μερικές μέρες!

Έχει τροποποιηθεί από τον/την kaGiannis στις Τετ Αύγ 31, 2011 11:44 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 15, 2011 12:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σημειώσουμε ότι οι πασοκοδιορισμένοι δημόσιοι λακέδες του ΟΑΕΔ αρνήθηκαν να καταγράψουν φέτος τους Έλληνες ανέργους με το πρόσχημα του ‘εκαθαριστικου’
Φέτος που θα μοιραστούν κάτι εκατομμύρια ευρώ στους ‘ανέργους’…
Αντίθετα κατέγραφαν κάθε λογής λαθρομετανάστη ως ‘άνεργο’ με μια απλή δήλωση !!!

Υ.Γ. προς τους διαχειριστές: σβήστε το, όμως όσο και να το σβήνετε, τα καμώματα των λακέδων του δημοσίου δεν σβήνουν από τη μνήμη και τη συνείδηση του Ελληνικού λαού.
Μπορείτε επίσης να με αποκαλέσετε και αμερικανοτσολιά… αλλά οι δικοί σας δημόσιοι ‘προλετάριοι’ υπηρετούν την αμερικάνικη κατοχή !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης2
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 15, 2011 1:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πήρες βαρέως που δεν κατάφερες να μπεις στο δημόσιο παρά το πασοκοβύσμα σου ή μου φαίνεται;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 15, 2011 1:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Το πήρες βαρέως που δεν κατάφερες να μπεις στο δημόσιο παρά το πασοκοβύσμα σου ή μου φαίνεται;

Εσύ προφανώς με πασοκοβυσμα βόλεψες την οικογένεια, μήπως πήρες και συνταξούλα εθνικής αντίστασης με πασοκοβύσμα ;

Αλλά για εξήγησέ μου γιατί θα έπρεπε να βολευτώ στο δημόσιο;;;
Έχει κάτι παραπάνω το δημόσιο ; και για ποιο λόγο έχει το 'κάτι παραπάνω' το δημόσιο;;; Ε;
Μήπως για να επιβληθεί ανισότητα πολιτών και με αυτό τον τρόπο να αποκτήσει το καθεστώς έναν πιστό και τυφλό στρατό; Ε; Μήπως γι' αυτό; Ε;

Και ποια θα έπρεπε να είναι η θέση σου απέναντι σε αυτό ρε 'αριστερε' ;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης2
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 15, 2011 2:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:

Εσύ προφανώς με πασοκοβυσμα βόλεψες την οικογένεια, μήπως πήρες και συνταξούλα εθνικής αντίστασης με πασοκοβύσμα ;

Εγώ πασόκος; με προσβάλλεις!
Anonymous έγραψε:

Έχει κάτι παραπάνω το δημόσιο ; και για ποιο λόγο έχει το 'κάτι παραπάνω' το δημόσιο;;; Ε;

Αυτές τις ερωτήσεις απηύθυνες στον εαυτό σου όταν σε "πούλησε" (και αφού το ψήφισες) το πράσινο τομάρι;
Anonymous έγραψε:

Μήπως για να επιβληθεί ανισότητα πολιτών και με αυτό τον τρόπο να αποκτήσει το καθεστώς έναν πιστό και τυφλό στρατό; Ε; Μήπως γι' αυτό; Ε;

Ένας από τους πιστούς του καθεστώτος είσαι κι εσύ. Και μάλιστα τα λες πιο ξεκάθαρα αυτά που οι κατοχικοί δωσίλογοι λένε με μισόλογα.
Anonymous έγραψε:
Και ποια θα έπρεπε να είναι η θέση σου απέναντι σε αυτό ρε 'αριστερε' ;;;

Η θέση μου βρίσκεται στο πλευρό των εργαζόμενων και απέναντι από τα αφεντικά σου.
Επιστροφή στην κορυφή
άντε γειά...
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 15, 2011 2:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:

Δηλαδή ρε φίλε αν καταργηθεί ο δημόσιος τομέας και όλοι οι εργαζόμενοι είναι στο έλος του κάθε ιδιώτη τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα και δεν θα έχουμε ανισότητα; Και τότε το καθεστώς της ατομικής ιδιοκτησίας στο οποίο ζούμε δεν θα έχει πιστούς ρουφιάνους, λακέδες και φασουλάδες των αφεντικών, αυτό θές να μας πεις;

Που τα λές αυτά σε άσχετους; Σήμερα που ο δημόσιος τομέας ξεπουλιέται και συρρικνώνεται, η ανισότητα περιορίζεται ή εκτινάσσετε στα ύψη; Και οι συνθήκες εργασίας δεν οδηγούνται σε μεσαιωνικές καταστάσεις που ο κάθε εργαζόμενος φυλάει στους ιδιώτες κατουρημένες ποδιές, για να βρεί ένα ξευτιλισμένο μεροκάματο χωρίς οράριο, ένσημα, δώρα και άλλα δικαιώματα, στον κύριο ιδιώτη σου;

Βρέ βλάξ αν ο ιδιωτικός τομέας ήταν καλύτερος τότε δεν θα υπήρχε ο δημόσιος τομέας. Και εκεί που το δημόσιο καταργήθηκε και ανέλαβε ο ιδιώτης, πχ, στον τομέα της υγείας, της παιδείας, των μέσων μαζικής συγκοινωνίας κοκ, τι όφελος είχε ο λαός;

Λοιπόν αυτό που πρέπει να απαιτούμαι είναι η όλο και περισσότερο διεύρυνση του κράτους, με πλήρη διαφάνεια και κάτω από τον έλεγχο των ίδιων των εργαζομένων και των πολιτών. Όλα τα άλλα είναι αντιδραστικές σαβούρες, που οδηγούν τους εργαζόμενους σε πρωτοφανή μεσαίωνα, και αυτό δεν μπορείς και ούτε θέλεις να το καταλάβεις, διότι καμία σχέση με τους μεροκαματιάρηδες δεν πρέπει να έχεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 15, 2011 4:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι προφανές, το πρόβλημά σας εδώ μέσα, δεν είναι το τι πράττει το καθεστώς και οι λακέδες του, αλλά αυτός που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ποιός είπε ότι πρέπει να καταργηθεί ο δημόσιος τομέας, αντίθετα γράφτηκε παραπάνω για τα προνόμια των δημοσίων υπαλλήλων του πασοκΝΔ Α.Ε.
Τα οποία είναι σαφέστατα άδικα, καταχρηστικά, αντισυνταγματικά και πρέπει να καταργηθούν για πολλούς λόγους.
Εσείς οι ¡πατριώτες αριστεροί’ αλλά διαβάσατε και άλλα λέτε ότι καταλάβατε (!!!)
Οι μισοί Έλληνες άνεργοι και οι άλλοι βολεμένοι στο δημόσιο και με περίεργα προνόμια !!!
Και μετά φταίνε οι τριακόσιοι και οι λαθρομετανάστες !!!

Φοβεροί ιδεολόγοι και πατριώτες. Άντε και εις ανώτερα βρε...

Υ.Γ. αφεντικά δεν έχω εγώ... εγώ είμαι άνεργος και χωρίς περιουσία...
ΕΣΥ ; Για κοιτάξου στον καθρέφτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 15, 2011 4:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μιας και ανέφερες ότι χρειάζεται πασοκικο βύσμα για να βρεις θεσούλα στο δημόσιο…

Είναι σαφές οτί θα ήσουν με τον ‘εργαζόμενο’ που ανέβηκε σε θεσούλα γλύφοντας, έρποντας και με τα κέρατά του…
Αριστεροί σαν του λόγου σου είναι γνωστοί στην Ελληνική κοινωνία από την εποχή της Βουγιουκλάκη και του Παπαμηχαήλ, προφανώς και για σένα μιλάει ο Παπαμηχαήλ στην ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια»

Εσύ παλικάρι μου δεν είσαι απέναντι στα ‘αφεντικά’ είσαι απέναντι στον προλετάριο που αντιδρά στην αδικία.
Θα έχεις καλό λόγο για αυτό… φαντάζομαι… δεν σε κόβω για κορόϊδο.
Επιστροφή στην κορυφή
άντε γειά...
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 15, 2011 5:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Είναι προφανές, το πρόβλημά σας εδώ μέσα, δεν είναι το τι πράττει το καθεστώς και οι λακέδες του, αλλά αυτός που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

...με το ονομά τους; πως ...

Παράθεση:
Οι μισοί Έλληνες άνεργοι και οι άλλοι βολεμένοι στο δημόσιο και με περίεργα προνόμια !!!

...ποιά είναι τα περίεργα προνόμια ρε σκέτη δωσίλογη πασοκο-αντίδραση;και τί είδους βόλεμα είναι με μισθό 800 ευρώ με δώρα 200 ευρώ το Πάσχα και 400 τα Χριστούγεννα;...και όταν οι μισοί Έλληνες είναι άνεργοι τι πρέπει να γίνει; Να είναι όλοι άνεργοι; Αυτό δεν είναι ρε πασοκο-εξυπνάκια η καλύτερα νεοταξίτικη λέρα κατάργηση του δημόσιου τομέα όπως απαιτεί η τρόικα με τα μνημόνιά της;
Παράθεση:
Υ.Γ. αφεντικά δεν έχω εγώ... εγώ είμαι άνεργος και χωρίς περιουσία...

...και βέβαια δεν έχεις αφεντικά διότι δεν είσαι μεροκαματιάρης... άνεργος και χωρίς περιουσία; άν είναι έτσι!!! Είσαι ένα μικρό -αστικούλικο κατεστραμμένο μικρο-αφεντικό που μισείς τους πάντες και τα πάντα. Ειδικά τους μεροκαματιάρηδες .Και δεν υπάρχει πιό αποκρουστικό , αντικοινωνικό , και φασιστικό πράγμα από αυτό.

Τέτοια σκουλήκια είχαν ενταχθεί στα SS του Χίτλερ και σήμερα είναι σημαιοφόροι της νέας τάξης πραγμάτων του 4 ράιχ της τρόικας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και των φασιστικών της μνημονίων.
Επιστροφή στην κορυφή
βατ 45
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 15, 2011 8:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω λεω να του σκοτωσεις και τη μαννα .
Επιστροφή στην κορυφή
o Γιάννης που περπατάει
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 16, 2011 12:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βατ 45 έγραψε:
εγω λεω να του σκοτωσεις και τη μαννα .

Πού κολλάει το εγώ λεω να του σκοτώσεις και τη μάννα; Για καν' το μας λίγο πιο λιανά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 16, 2011 1:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κολάει στο οτί σε πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες τι σκουλίκι είσαι....
Αντί να ασχοληθείς με την πουστιά που έκαναν στους Έλληνες ανέργους, κάθησες να ασχοληθείς με το να κουκουλώσεις την πουστιά των λακκέδων του καθεστώτως...
και συνεργάτες του Χίτλερ ήταν κάτι τρτσκιστές αν θυμάσαι, και όχι οι μικροαστοί...
Έτσι για να βάζουμε και τα πράμματα στη θέση τους...
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

Συμμετέχουν: 07 Απρ 08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 16, 2011 2:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ φίλε δεν είσαι ο βατ 45, αλλά ο αρχικός επισκέπτης, ούτε σου ‘χει δώσει εξουσιοδότηση να απαντάς για πάρτη του και να τον ερμηνεύεις, άσε που κατά πάγια τακτική σου, μπαίνεις σε ένα άσχετο θέμα και συζητάς ένα άλλο εντελώς διαφορετικό...

Κανονικά, θα έπρεπε να επέμβω απ’ την αρχή και να μεταφέρω την συζήτηση απ’ το σχόλιό σου και κάτω, σε μια διαφορετική συζήτηση, με διαφορετικό τίτλο, πράγμα που έπρεπε να κάνεις εσύ, δημιουργώντας καινούριο θέμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 16, 2011 3:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
2) μας τα 'χανε κάνει "ούμπαλα" (μετάφραση= πρήξει) πως θα μειωθεί η ανεργία το καλοκαίρι και πως δεν είναι αληθινή, η αλήθεια είναι μόνο μια από 15,8% τον Απρίλιο του 2011 στο 16,6% τον Μάιο του 2011.

Πάνω σε αυτό συμπλήρωσα ότι η ανεργία είναι μεγαλύτερη και οι δημόσιοι υπάλληλοι του ΟΕΑΔ δεν κατέγραψαν τους ανέργους Έλληνες με το πρόσχημα του ¡εκκαθαριστικού’

Δίνω στοιχεία ότι η ανεργία είναι μεγαλύτερη… είμαι σε άσχετο θέμα ;
Αγαπητέ διαχειριστή;
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

Συμμετέχουν: 07 Απρ 08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 16, 2011 3:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ δεν συζητάς για την ανεργία, επειδή το ζήτημα που βάζεις είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι (στο σύνολό τους), αυτό είναι το θέμα σου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης