patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΤΑ ΑΚΡΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikoss
Site Admin


Συμμετέχουν: 07 Απρ 08
Δημοσιεύσεις: 1835

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 29, 2010 6:25 am    Θέμα δημοσίευσης: ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΤΑ ΑΚΡΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote:efa175e4e8="Ροβεσπιέρος"]ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΤΑ ΑΚΡΑ" ΜΕ ΤΟΝ
ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ





O Mίκης Θεοδωράκης έρχεται ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη Βίκυ Φλέσσα (ΝΕΤ) την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 (πρεμιέρα) μετά τα μεσάνυχτα.

Η εκπομπή, που συνεχίζεται για έβδομη χρονιά, φιλοξενεί τον διεθνούς φήμης συνθέτη σε τέσσερα μέρη-ένας μήνας αφιερωμένος στον Μίκη Θεοδωράκη-, ο οποίος ξεκινά τη διήγηση από τα παιδικά του χρόνια και την Αντίσταση του 40’(α´ μέρος),την Δικτατορία και την Μεταπολίτευση(β’μέρος),τα Δεκεμβριανά και τον Εμφύλιο(γ’ μέρος),τα μεγάλα μουσικά έργα (´Αξιον Εστί, Επιτάφιος) και το σήμερα της Ελλάδας(δ´ μέρος).

Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε και τους παρακάτω:


Για τον Έλληνα συνθέτη, την προσφορά και το έργο του μιλούν στην εκπομπή ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ.Γιώργος Παπανδρέου,ο πρόεδρος της Ν.Δ κ.Αντώνης Σαμαράς,η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα,ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ.Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ.Γιώργος Καρατζαφέρης.


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4153
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 30, 2010 1:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα, η ΕΡΤ έχει αφιέρωμα στο Μίκη. Θα έρθει όμως κάποια μέρα που μετά την παγκόσμια επανάσταση που θα διεξάγει το ΕΕΚ, η παγκόσμια κρατική τηλεόραση που θα ιδρυθεί θα κάνει εκπομπή-αφιέρωμα στο Μανέστρο μας τον Μπολσεβήχο, για τον οποίο θα μιλήσει όχι ο Τσίπρας και η Αλέκα, αλλά ο μελλοντικός παγκόσμιος ηγέτης, ο Σαμπετάι Μπεν Μάτσας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 30, 2010 2:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο σε σχέση με τη Βίκυ Φλέσσα, την τσαχπίνα 45αρα που λες και είναι καμιά μαθήτρια γυμνασίου κάνει ναζάκια με τα μάτια στους καλεσμένους της. Όταν ο Μίκης ανέφερε κάποια πράγματα για τις πιέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό η Ελλάδα από ξένους οικονομικούς ομίλους και μάλιστα τις συνέδεσε με την παγκοσμιοποίηση που θέλει να κάνει τους λαούς ρομποτάκια και πιο άμεσα με τα σχέδια για τη μεγάλη Αλβανία, η τσαχπίνα παρουσιάστρια φρόντισε να του την πέσει βροχηδόν και σε έντονο ύφος με ερωτήσεις όπως "μα για όλα οι άλλοι φταίνε;", "μα τι παράγουμε εμείς οι Έλληνες και θέλουν να μας το πάρουν οι ξένοι;" και άλλα τέτοια ευρωλιγούρικα και κοσπολιτίκα, και να μην αφήσει τον Μίκη να ολοκληρώσει αυτό που είχε σκοπό να πει, ώσπου όταν κατάφερε να επαναφέρει την κουβέντα στο Μεταξά και την κατοχή, κατέβασε και πάλι τους τόνους. Ας ελπίσουμε ότι στα επόμενα μέρη η σιτεμένη 45αρα πασόκα παρουσιάστρια θα είναι πιο ευγενική και θα αφήσει το Μίκη να πει αυτά που έχει κατά νου.

Ντοκιμαντέρ φολκλόρ έχουμε δει πολλά για το Μίκη. Αυτό που μας καίει όλους όσοι κρατάμε λίγη τσίπα απάνω μας και δεν έχουμε ξεπουληθεί όπως η Φλέσσα είναι οι σημερινές παρεμβάσεις του Μίκη για τα εθνικά μας θέματα. Αυτές θέλουμε να ακούσουμε να διατυπώνονται ξεκάθαρα και με παρρησία από το Μίκη, έναν πραγματικό λεβέντη, που όσα πολιτικά σφάλματα κι αν έχει διαπράξει στο παρελθόν, παραμένει ογκόλιθος και σημείο αναφοράς για την πατριωτική αριστερά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας