patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Φορτηγατζής, δάγκωσε στο χέρι τον ταξίαρχο μπάτσο.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Παπούτσια δαγκωνίες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 27, 2010 2:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Φορτηγατζής, δάγκωσε στο χέρι τον ταξίαρχο μπάτσο. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φορτηγατζής, δάγκωσε στο χέρι τον ταξίαρχο μπάτσο.της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής

Μπάτσοι του έλεγαν να κάνει αντιαπεργιακό ορό για να μην μολυνθεί με το μικρόβιο της απεργίας.

Επεισόδια από τους ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης στο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Μεταμόρφωσης (Κ.Ε.Λ.Μ.). Αυτοκινητιστές από το μπλόκο της Μεταμόρφωσης συγκεντρώθηκαν έξω από το Kέντρο Eπεξεργασίας Λυμάτων εμποδίζοντας την προσέγγιση και τη είσοδο σε αυτό των βυτιοφόρων που μετέφεραν λύματα.

Οι διαδηλωτές χωρίς τα φορτηγά τους συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας, που έκαναν χρήση χημικών. Ένας από τους μεταφορείς συνελήφθη καθώς δάγκωσε (!) στο χέρι τον ταξίαρχο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής. Αυτή την ώρα έξω απο το Κ.Ε.Λ.Μ. δεν υπάρχουν βυτιοφόρα και οι μεταφορείς αναμένουν την απόφαση, που θα ανακοινωθεί, μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης των εκπροσώπων τους, η οποία πραγματοποιείται αυτή την ώρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 27, 2010 2:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι φορτηγατζήδες δεν λυγίζουν.

Βίντεο με ρεπορτάζ:


http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17632&subid=2&pubid=14196752

.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 27, 2010 2:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαμαράς κατά των φορτηγατζήδων.

Έκκληση στους ιδιοκτήτες φορτηγών να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους αλλά και στον πρωθυπουργό να δώσει μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο για να εκτονωθεί η κρίση, απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Νωρίτερα σημειώθηκε ένταση στην εθνική Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης μεταξύ ιδιοκτητών φορτηγών, όταν απεργοί παρεμποδίστηκαν συναδέλφους τους να εργαστούν.

Μάλιστα ένας οδηγός συνελήφθη όταν δάγκωσε τον ταξίαρχο των αστυνομικών δυνάμεων!

Νωρίτερα ένταση σημειώθηκε και στο Ικόνιο όταν περίπου 60 ιδιοκτήτες φορτηγών δημοσίας χρήσεως εμπόδισαν την είσοδο 22 φορτήγών με ξένες πινακίδες.

Οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως όλης της χώρας συνεδριάζουν εκ νέου, προκειμένου να αποφασίσουν την αναστολή ή μη των κινητοποιήσεων τους για μια εβδομάδα όπως ζητεί ο εμπορικός κόσμος.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του εμπορίου θα επιδιώξουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα της αγοράς και να του ζητήσουν να επέμβει για να επιτευχθεί λύση.

Νωρίτερα, οι συνδικαλιστές εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, παρά τις εκκλήσεις των εμπόρων να υπάρξει αναστολή τους, προκειμένου να εξομαλυνθεί ο ανεφοδιασμός της αγοράς.

Αποχώρησαν από την Κόρινθο όπου ήταν εγκλωβισμένες 150 με 170 νταλίκες ψυγεία που παρέμεναν αποκλεισμένες από το πρωί της Κυριακής. Ο πρόεδρος της Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης είχε καταγγείλει νωρίτερα πως τα φορτηγά παρέμεναν ακινητοποιημένα.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κροκίδης, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑÚ, ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθεί λύση. Τόνισε ότι δεν θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα επισημαίνοντας ότι εάν δεν βρεθεί λύση το εμπόριο θα οδηγηθεί σε οικονομικό τέλος.

Για το θέμα της απελευθέρωσης των μεταφορών μίλησε τη Δευτέρα στο ΣΚΑÚ και ο πρόεδρος των Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης Θανάσης Πουλόπουλος.

Ο κ. Πουλόπουλος έκανε λόγο για παρατυπίες στο νόμο, και ζήτησε συνάντηση των αυτοκινητιστών με τον πρωθυπουργό.

«Από 1ης Ιανουαρίου 2011 χάνω το 30% της αξίας του κεφαλαίου μου, ενώ ο μεμονωμένος αυτοκινητιστής αν δεν κάνει εταιρεία δεν θα υφίσταται» υποστήριξε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας