patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
EGERSIS



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 09
Δημοσιεύσεις: 236
Τόπος: ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 15, 2012 11:21 am    Θέμα δημοσίευσης: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανακοίνωση της Θύρας 4 του ΠΑ.Ο.Κ για την ψήφιση του Μνημονίου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Η ψήφιση του μνημονίου από την προδοτική βουλή των πεταμένων είναι γεγονός. Τα πολιτικά σκουλήκια του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ εξασφάλισαν μια θέση στο πάνθεον των προδοτών του έθνους και η τοποθέτηση τους δίπλα στον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση τους αξίζει.
Αποδείχτηκε ότι ο Γιωργάκης δεν έχει ούτε το ένα δέκατο από τα κάκαλα του πατέρα του, ενώ ο κατάπτυστος Βενιζέλος θυμίζει στρατηγό της επταετίας. Για τον πρόεδρο της Πολιτικής Άνοιξης κύριο Σαμαρά η προδοσία δεν είναι κάτι καινούριο, οι δηλώσεις του όμως για τους εξεγερμένους "Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω" προκαλούν οργή και του απαντάμε ότι εμείς θα του βγάλουμε τη κουκούλα του προδότη για να του φορέσουμε την κουκούλα της κρεμάλας.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε και άλλα για τα 199 γουρούνια ή το αρχικάθαρμα τον μασόνο Λουκά Παπαδήμο, όμως δεν θα αφήσουμε την οργή μας να εκτονωθεί στο πληκτρολόγιο αλλά στους δρόμους. Όσον αφορά τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων, έχουν παίξει ύποπτο ρόλο αφού ενώ γνώριζαν για το μνημόνιο εδώ και καιρό δεν κάλεσαν έγκαιρα τον κόσμο να προβεί σε μαζικές και δυναμικές ενέργειες που θα παραλύσουν την χώρα για να πιεστούν τα ανθρωπάκια της βουλής. Απλά περιμέναν την τελευταία εβδομάδα για λεονταρισμούς. Να δούμε τι πορεία θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα.

Αναφερόμενοι στα προχτεσινά γεγονότα της Αθήνας, τα κοράκια των ΜΜΕ αντί να σταθούν στη καθολική αντίθεση του λαού στο νέο μνημόνιο, ασχολήθηκαν από τη μια με τα τρομοκρατικά διλήμματα της κυβέρνησης και από την άλλη με τις καταστροφές τραπεζών, πολυεθνικών και κρατικών κτιρίων. Δεν μας λένε ότι όλα τα παραπάνω προκλήθηκαν από αυτούς που κατάστρεψαν την Ελλάδα, οι οποίοι ενώ ζουν σε βιλες, οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα και έχουν φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός και εκτός Ελλάδας, καταδικάζουν όλους τους υπόλοιπους να πεθάνουν με μισθό 400 εύρω, χωρίς θέρμανση και γάλα για τα παιδιά τους.

Όσοι ήταν παρόντες στην προχτεσινή επαναστατική νύχτα είδαν ανθρώπους όλων των ηλικιών να μάχονται απέναντι στα μιάσματα της ανθρωπότητας, τους γερμανοτσολιάδες μπάτσους, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, ενώ όσοι επέλεξαν να μην απαντήσουν με βία στις επιθέσεις της αστυνομίας επέστρεφαν ξανά στις θέσεις τους μόλις καταλάγιαζαν τα δακρυγόνα. Οι όποιες φθορές συνέβησαν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και διογκώθηκαν από τα ΜΜΕ, έγιναν σίγουρα είτε από ασφαλίτες είτε από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τους εξεγερμένους.

Οι "Κουκουλοφόροι" που συγκρούστηκαν με τα σκυλιά των κατακτητών δεν είναι εξωγήινοι ούτε Τούρκοι προβοκάτορες, είναι τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, οι απελπισμένοι γονείς μας, οι εξαθλιωμένοι φίλοι μας, άνθρωποι που δεν έχουν ή σύντομα δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν και δεν βρίσκουν άλλο τρόπο να ακουστεί ή φωνή τους σε αυτήν την απάνθρωπη κοινοβουλευτική δικτατορία που έχει επιβληθεί.

Η κοινοβουλευτική Αριστερά ας σταματήσει να καταδικάζει τη βία και ας μας πει τι εννοεί όταν χρησιμοποιεί ορολογία όπως αντίσταση, επανάσταση, προδοσία, αγώνας μέχρις εσχάτων κλπ , αφού δεν γνωρίζουμε μέρος στον πλανήτη που τα αριστερά κινήματα δεν χρησιμοποίησαν και βία. Όπως δεν γνωρίζουμε και αντιστάσεις ή επαναστάσεις που να προβλέπονται από την νομοθεσία αυτών που εναντίον τους εξεγείρεσαι.

Ως οπαδοί της πιο λαικης και πολυπληθούς ομάδας της Βορείου Ελλάδας, αλλά πολύ περισσότερο ως Έλληνες πολίτες που ανησυχούμε για το μέλλον το δικό μας αλλά και του τόπου μας, καλούμε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να συμμετέχουν δυναμικά και με όποιο τρόπο επιβάλλουν οι περιστάσεις, σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα συμβούν από εδώ και πέρα, αφού το φιτίλι της κοινωνικής έκρηξης κάηκε.

ΥΓ. Τελικά το κείμενο που αναρτήθηκε σε προηγούμενο τεύχος της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και μπορείτε να δείτε στο youtube, είναι επίκαιρο όσο ποτέ!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KECmR-ibGNU
_________________
«Από μαρξιστική άποψη, όμως, τέτοιοι γενικοί και αφηρημένοι ορισμοί, όπως ο “μη πατριωτισμός”, δεν έχουν καμιά απολύτως αξία. Η πατρίδα, το έθνος, είναι ιστορικές κατηγορίες. Αν σε καιρό πολέμου πρόκειται για την υπεράσπιση της δημοκρατίας ή για αγώνα ενάντια στο ζυγό που καταπιέζει ένα έθνος, εγώ δεν είμαι καθόλου ενάντια σ’ ένα τέτοιο πόλεμο και δεν φοβάμαι τις λέξεις “υπεράσπιση της πατρίδας” όταν αναφέρονται σ’ ένα τέτοιου είδους πόλεμο ή εξέγερση.»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 15, 2012 11:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Πατήστε πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό κουμπί του ποντικιού, για να μεγαλώσει.

Ο παππούς είναι ο Μανώλης Γλέζος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 15, 2012 11:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή
μά, τί σόι μαλάκας!
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 15, 2012 12:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτάω την φωτογραφία και αυτό που αναρωτιέμαι δεν είναι τόσο το πόσο πούστικο και χυδαίο είναι να επιτίθεσαι πάνοπλος σε έναν άοπλο γέροντα και πόσο μάλιστα ένα πρόσωπο που καλώς ή κακώς (γιατί για το Γλέζο ως πολιτικό μπορούν να καταλογιστούν πολλά) έχει καταστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως σύμβολο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ απέναντι στον φασισμό.
Είναι κυρίως το τί σόι μαλάκας πρέπει να είναι κανείς για να μην μπορεί να αναλογιστεί το μετά. Το τί δηλαδή θα βρεθεί να αντιμετωπίσει όταν τα αφεντικά του, σαν καλό σκυλί που είναι, θα πάψουν να του πετούν το μισθουλάκο του πραιτωριανού καθότι το αφεντικό όταν είναι κρεμασμένο από τον λαό και μάλιστα ανάποδα είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να ενδιαφερθεί για τα νηστικά μαντρόσκυλα που θα αφήσει πίσω του.

Τί σοί μαλάκες είναι λοιπόν ετούτοι;
Επιστροφή στην κορυφή
κωλόμπατσοι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 15, 2012 11:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό κουμπί του ποντικιού, για να μεγαλώσει.

Κοιτάξτε με τι άνεση και στύλ το γουρούνι που ραντίζει τον Γλέζο

Πουστόμπατσοι είσαστε φακελωμένοι από τις φάτσες σας μέχρι την αλήτικη δράση σας. Η ώρα της επανάστασης δεν είναι και πολύ μακριά. Θα συλληφθήτε θα δικαστείτε και θα κρεμαστείτε. Καί και αν κλαίτε και θα μας φυλάτε τα πόδια και θα λέτε πως διαταγές εκτελούσατε παλιόπο*στες κωλόμπατσοι δεν θα υπάρχει κανένα έλεος. Αυτό για να ξέρετε, πως σας ξέρουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 16, 2012 12:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Mίκης Θεοδωράκης έχει κάνει διάλεξη στη Ανώτερη των Μπάτσων Σχολή, ενώ ο Μανώλης Γλέζος έχει υπάρξει κύριος ομιλητής σε εκδήλωση της ΕΛ.ΑΣ.

Φαίνεται ότι ο μπάτσος της φωτό διαφωνούσε με την ομιλία του Γλέζου και έβγαλε το άχτι του ...

ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας