patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ισραήλ: Επιχείρηση Επιστροφή στο Σπίτι παράνομων μεταναστών

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
...και στα δικά μας
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 13, 2012 9:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ισραήλ: Επιχείρηση Επιστροφή στο Σπίτι παράνομων μεταναστών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισραήλ: «Επιχείρηση Επιστροφή στο Σπίτι» των παράνομων μεταναστών

Οι ισραηλινές αρχές συνέλαβαν πάνω από 270 Αφρικανούς μετανάστες οι οποίοι πρόκειται να απελαθούν από τη χώρα, δήλωσε η Σαμπίν Χαντάντ, εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (PIBA) σήμερα, τρίτη ημέρα διεξαγωγής μιας επιχείρησης-σκούπας.

Η Χαντάντ, σε δηλώσεις της στο Γερμανικό Πρακτορείο, επισήμανε ότι 300 πολίτες του Νότιου Σουδάν συμφώνησαν να εγκαταλείψουν οικειοθελώς τη χώρα, ενώ αποκάλυψε ότι οι απελάσεις θα αρχίσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Η επιχείρηση κράτησης και απέλασης των μεταναστών, την οποία οι ισραηλινές αρχές ονόμασαν «Επιχείρηση Επιστροφή στο Σπίτι», άρχισε μετά την απόφαση περιφερειακού δικαστηρίου της Ιερουσαλήμ που απέρριψε το αίτημα οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων για απαγόρευση της απέλασης των μεταναστών από το Νότιο Σουδάν. Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν διατρέχουν πλέον κίνδυνο στη χώρα τους.

Οι ισραηλινές αρχές εκτιμούν ότι τουλάχιστον 60.000 Αφρικανοί μετανάστες ζουν στο Ισραήλ χωρίς άδεια παραμονής ή εργασίας και οι οποίοι εντός σύντομου χρονικού διαστήματος πρέπει να πάνε σπίτια τους. Πολλοί από αυτούς έχουν καταλήξει στις φτωχές γειτονιές του Τελ Αβίβ, και έχουν καταγραφεί εντάσεις καθώς ορισμένοι κάτοικοι θέτουν θέματα εργασίας ,ασφάλειας, υγείας και στέγασης.

Μια μεγάλη συγκέντρωση εναντίον της μαζικής έλευσης μεταναστών στο νότιο Τελ Αβίβ στα τέλη Μαΐου, πήρε βίαιες διαστάσεις όταν ορισμένοι από τους διαδηλωτές επιτέθηκαν σε έναν 28χρονο άντρα από την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκαν με την αστυνομία προκαλώντας υλικές ζημιές.

Ο δήμαρχος του Τελ Αβίβ, Ρον Χουλντάι απαίτησε από την κυβέρνηση να υιοθετήσει μία σαφή πολιτική για τo ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΚΕΝΑΤΟΝ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 7:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ --ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο .....ΣΑΤΥΡΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

Συμμετέχουν: 07 Απρ 08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 1:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Αυτοί» είναι οι ίδιοι «λαθρο»έποικοι (έχοντας ήδη κλέψει την πατρίδα κάποιων άλλων -των Παλαιστινίων-, την ζωή και το μέλλον τους) και δεν θέλουν να υποστούν τα ίδια. Μοιάζουν λίγο ως πολύ -για μένα-, με τους «λαθρο»μετανάστες, που είναι εναντίον της «λαθρο»μετανάστευσης. Ο δικός μου ο στόχος είναι να τους στείλω και αυτούς από ‘κει που ήρθαν...

Και εννοώ εκτός από τους «λαθρο»έποικους, και το νόμιμο κατά τον Ο.Η.Ε., ψευδοκράτος του Ισραήλ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 1:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΚΕΝΑΤΟΝ έγραψε:
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ --ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο .....ΣΑΤΥΡΟΣ

Στο νότιο Σουδάν κατοικούν χριστιανοί και ανιμιστές και όχι ισλαμιστές. Μήπως είσαι κι εσύ χάζαρος σιωνιστής, υπερασπιστής του εβραϊκού κράτους;
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΚΕΝΑΤΟΝ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 6:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΟΞΑΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ
Επιστροφή στην κορυφή
Nikoss
Site Admin

Συμμετέχουν: 07 Απρ 08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 7:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψυχραιμία βρε συ ΑΚΕΝΑΤΟΝ, μην τσαντίζεσαι. Αν δεν πίστευες τόσο εύκολα τις «καλές προθέσεις», των αντιπάλων σου στην πραγματικότητα, δεν θα σε αντιμετώπιζαν τόσο «κουμπωμένα»...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
επισκέπτης χωρίς όνομα
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 21, 2012 7:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΚΕΝΑΤΟΝ έγραψε:
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΟΞΑΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ

Το κατάλαβα ότι είσαι τέτοιος από την αρχή.

Μια και το έφερε η κουβέντα, δηλαδή το "ΑΚΕΝΑΤΟΝ" λέει κάτι για την ταυτότητά σου;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης