patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΚΚΕ: Για τα καλά στην νεοταξίτικη "αντιρατσιστική"

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
πρακτόρια των αφεντικών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 11, 2013 2:53 am    Θέμα δημοσίευσης: ΚΚΕ: Για τα καλά στην νεοταξίτικη "αντιρατσιστική" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΚΕ: Ρατσιστική επίθεση σε οικογένεια μεταναστών στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με καταγγελία της Κομματικής Οργάνωσης Μεσαράς του ΚΚΕ, ομάδα 15 - 20 ατόμων -ανάμεσά τους και ανήλικοι μαθητές- επιτέθηκαν με τούβλα σε σπίτι που διαμένει μετανάστης προκαλώντας το φόβο και τον πανικό σε όλα τα μέλη της οικογένειας και ιδιαίτερα στο μικρότερο παιδί τους.

Εγκληματική ρατσιστική επίθεση σε βάρος οικογένειας μεταναστών στις Μοίρες Ηρακλείου καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωσης Μεσαράς του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ομάδα 15 - 20 ατόμων -ανάμεσά τους και ανήλικοι μαθητές- οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, επιτέθηκαν με τούβλα και σιδηρολοστούς στο σπίτι που διαμένει ο μετανάστης, έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού, μπήκαν στην αυλή και προσπάθησαν με γροθιές και κλωτσιές να γκρεμίσουν την πόρτα εισόδου, προκαλώντας το φόβο και τον πανικό σε όλα τα μέλη της οικογένειας και ιδιαίτερα στο μικρότερο παιδί τους, που ακόμα και σήμερα είναι ολοφάνερα τρομοκρατημένο.

Η κομματική Οργάνωση Μεσαράς του ΚΚΕ υποστηρίζει ότι «τέτοιες ενέργειες είναι προϊόντα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας που καλλιεργεί η τρικομματική κυβέρνηση και που ως επί το πλείστον αναπαράγει η φασιστική Χρυσή Αυγή».

Τέλος καλεί «τα συνδικάτα, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους μαζικούς φορείς της περιοχής, τα 5μελή και 15μελή των μαθητικών κοινοτήτων να καταγγείλουν το γεγονός και συνολικά την δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Να αντιπαλέψουν πιο αποφασιστικά το σύστημα που γεννά το φασισμό, το ρατσισμό και την ξενοφοβία».

Όποιος θέλει πιστεύει το παραμύθι φούρναρη

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/225870/kke-ratsistiki-epithesi-se-oikogeneia-allodapon-sto-irakleio-/#ixzz2NBf2H1IF
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 11, 2013 3:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΚΕ: Για τα καλά στην νεοταξίτικη "αντιρατσιστική" στρούγκα για την παγκόσμια φτώχεια των λαών
Επιστροφή στην κορυφή
G.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 11, 2013 11:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρακτόρια των αφεντικών έγραψε:
Η κομματική Οργάνωση Μεσαράς του ΚΚΕ υποστηρίζει ότι «τέτοιες ενέργειες είναι προϊόντα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας που καλλιεργεί η τρικομματική κυβέρνηση και που ως επί το πλείστον αναπαράγει η φασιστική Χρυσή Αυγή».


Καλά ρε καθίκια, κουκουέδες του κώλου, που νομίζετε ότι απευθύνεστε, σε πνευματικά ανάπηρους στο Νταού Πεντέλης. Τάχαμου υπερασπιζόμενοι εσείς τις μαζικές εισαγωγές δούλων (με αποτέλεσμα να γενικεύεται το καθεστώς της δουλείας και στους αυτόχθονες) πολεμάτε την τρικομματική κυβέρνηση την οποία εμφανίζετε αντίθετη στην εισαγωγή δούλων!!!

Που τα λέτε αυτά ρε αιγυπτιακά καθίκια, χωρίς χερούλια. Δεν είναι η τρικομματική κυβέρνηση και όσες άλλες έχουν περάσει μέχρι σήμερα, που κατάργησαν τα σύνορα όπως επιβάλει και συνταγματική Συνθήκη της Λισαβόνας, την οποία έχουν υπογράψει με χέρια και με πόδια, και νομιμοποιούν όλους τους παράνομους δούλους που καταφθάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη; Δεν είναι η τρικομματική και όλες οι προηγούμενες που ενθαρρύνουν τον κατακλυσμό της χώρας από δουλοπάροικους, όταν νομιμοποιούν μαζικά τους παράνομους. Δεν είναι οι ίδιοι που μοιράζουν ιθαγένειες σε Αφγανούς, Πακιστανούς και σε κάθε καρυδιάς καρύδι σα να πρόκειται για γνήσιους απόγονους του Αριστοτέλη. Δεν τους παρέχουν δωρεάν παιδεία και περίθαλψη; Δεν καθιερώσανε μέχρι ειδικό αριθμό τηλεφώνου (114 14) για καταγγελίες ακόμα και ανώνυμες (κατά το σύστημα των ρωμαϊκών προγραφών) τάχα κατά ρατσιστικών συμπεριφορών; Τι μας λέτε λοιπόν ρε ξεπουλημένοι «κ»ουκουέδες ότι κάνετε κάτι διαφορετικό και αντίθετο από την τρικομματική συμμορία; Τσιράκια τους είσαστε, μια αντεπαναστατική σταλινική κλίκα, που λερώνει και δυσφημεί εγκληματικά την έννοια του κομμουνισμού, του κοινοτισμού δηλαδή ελληνιστή, την κοινωνία των ελεύθερα συνεταιρισμένων παραγωγών, η οποία πρέπει, μπορεί και θα αντικαταστήσει (χωνέψετε το) το σημερινό ετοιμοθάνατο καπιταλιστικό μπουρδέλο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας