patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Για υποκρισία κατηγόρησε ο Κούγιας τη Βανδή!

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 26, 2013 8:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Για υποκρισία κατηγόρησε ο Κούγιας τη Βανδή! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για υποκρισία κατηγόρησε ο Κούγιας τη Βανδή!




Συνεχίζονται οι εντάσεις μετά τις δηλώσεις Σφακιανάκη και Βανδή. Την σκυτάλη πήρε ο Αλέξης Κούγια ο οποίος δήλωσε ότι είναι υποκριτικό αυτό που δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Για να είμαστε ειλικρινείς, ανεξάρτητα από το ποιος πιστεύουμε ότι έχει δίκιο θεωρούμε ότι οι τραγουδιστές καλό θα είναι να τραγουδούν μόνο και να μην ανακατεύονται με την πολιτική. Πάμε όμως να δούμε τι δήλωσε ο Σφακιανάκης.

Είπε «Δυστυχώς η ΧΑ είναι το μόνο που μπορεί να δώσει λύση». Επίσης είπε σε όσους τον θεωρούν Χρυσαυγίτη «Να πάνε να γα..θούνε εγώ είμαι μόνο ο Νότης, δεν έχω ταμπέλα.»

Πουθενά δεν δήλωσε ότι είναι ΧΑ. Αλλά ας θεωρήσουμε ότι είναι. Γιατί πρέπει να μην είναι ΧΑ? Ποια δημοκρατία απαγορεύει να είσαι υπέρ ενός κόμματος εκλεγμένου στη Βουλή που εκκρεμούν μεν κατηγορίες αλλά δεν έχει βγει ακόμα απόφαση? Τι απέγινε το γνωστό «όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον»?

Γιατί θα πρέπει να στοχοποιούν έναν πολίτη, πολιτικό, τραγουδιστή κ.τ.λ. επειδή ψηφίζει ένα κόμμα που δεν είναι της αρεσκείας τους?
Αυτό είναι ρατσισμός! Αν οι Χριστιανοί στοχοποιήσουν Μουσουλμάνους είναι ρατσισμός. Αν οι Χρυσαυγίτες στοχοποιήσουν κομμουνιστές είναι ρατσισμός. Αν οι Ελληνες στοχοποιήσουν Πακιστανούς είναι ρατσιστές! κ.τ.λ.

Αν οι υπόλοιποι στοχοποιήσουν Χρυσαυγίτες είναι άξιοι συγχαρητηρίων! Γιατί?

Δεν θα σχολιάσουμε βέβαια την υποκρισία των τηλεπερσόνων που μέχρι πρόσφατα αποκαλούσαν τον Σφακιανάκη άρχοντα της πίστας και τώρα τον αποβάλλουν από τις εκπομπές τους που έτσι και αλλιώς ο ίδιος δεν πάταγε ποτέ. Ειδικά με το «ξέσπασμα» Σκορδά γελάσαμε πολύ.

Το μόνο που θα θέλαμε να δούμε, για να πειστούμε από τις αγνές προθέσεις της τραγουδίστριας με τους μετανάστες γονείς, είναι μια συναυλία αφιλοκερδώς υπέρ των οικογενειών αυτών που δεν άντεξαν την κρίση και αυτοκτόνησαν, υπέρ των ιδρυμάτων που δεν ξέρουν που να βάλουν τα παιδιά που εγκαταλήφθηκαν από τους γονείς λόγω ανέχειας ή κάτι ανάλογο.

Αν δεν δούμε κάποια τέτοια κίνηση συγνώμη κ. Βανδή αλλά για εμάς θα είσαστε πάντα μία ρατσίστρια, επαναστάτρια του κώλου. Τα έργα σας κυρία μου, γιατί από παπαριές χορτάσαμε!

ΠΗΓΗ: GREEK WILLS
Tags: Για υποκρισία κατηγόρησε ο Κούγιας τη Βανδή!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας