patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Το Ισλαμικό Κράτος στη Δύση
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 16, 2014 1:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Το Ισλαμικό Κράτος στη Δύση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Ισλαμικό Κράτος στη Δύση
http://www.zougla.gr/kosmos/article/to-islamiko-kratos-sti-disi

Βρώμικη και κατασκευασμένη προπαγάνδα κατά των επαναστατημένων ανταρτών που ανεξάρτητα από το θρήσκευμα τους αγωνίζονται ενωμένοι για να γκρεμίσουν το κατοχικό αμερικανόδουλο καθεστώς του Ιράκ και των δοσίλογων Κούρδων τύπου Μπαρζανί και Ταλαμπανί που είναι υπέρ της κατοχής του Ιράκ από τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές, αυτούς τους φονιάδες των λαών.

Την στημένη και κατασκευασμένη μαύρη ιμπεριαλιστική προπαγάνδα που κάνει μπαμ από χιλιόμετρα από μακριά, μας την λανσάρει σαν αυθεντική ο ανένταχτος λωποδύτης που παριστάνει τον αριστερό, ο Μάκουλας, αυτός ο μια ζωή χαφιές της αμερικανικής πρεσβείας.

Στόχος της στημένης ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας, είναι να μην ανατραπούν και να διατηρηθούν στην εξουσία, τα αμερικανόδουλα καθεστώτα στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, καθώς και το τυραννικό καθεστώς των Άσαντ, διότι θα αλλάξουν δραματικά τις ισορροπίες σε βάρος του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, των συμμάχων του, της ΕΕ, και των Ελλήνων λακέδων τους.

Κουφάλα ΜΑΚΗ πόσες ιμπεριαλιστικές πουστιές έχεις σπουδάσει και ξέρεις να λανσάρεις με ανθρωπιστικό προσωπείο.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 16, 2014 1:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Αλλαξοπιστείτε ή πεθαίνετε»: Νέα σφαγή Γεζίντι από τους τζιχαντιστές
http://www.zougla.gr/kosmos/article/alaksopistite-i-pe8enete-nea-sfagi-gezinti-apo-tous-tzixantistes

Νέο νεοταξίτικο κατασκευασμένο σενάριο για αγρίους, που προσπαθούν να παρουσιάσουν τους αντάρτες σαν ανθρωπόμορφα τέρατα. Ενός τόσο μεγάλου μαζικού αντιαμερικάνικου και απελευθερωτικού κοινωνικού κινήματος που έχει στρατολογήσει εκατοντάδες χιλιάδες εθελοντές μαχητές, από όλα τα στρώματα του ιρακινού λαού, ανεξάρτητα από τα πιστεύω του καθενός αλλιώς δεν θα είχαν μαζικοποιηθεί ώστε να έχουν καταλάβει σχεδόν όλο το Ιράκ και να διεκδικούν άμεσα την εξουσία.

Αν οι αντάρτες ήταν όπως τους παρουσιάζουν δεν θα τολμούσαν να εμφανιστούν πουθενά. Ειδικά στο Ιράκ, ενός λαού με τις τόσες αγωνιστικές περγαμηνές, με την κοσμική του κουλτούρα, που πολέμησε γενναία την εισβολή της αμερικάνικης αυτοκρατορίας και την γονάτισε από μόνος του, χωρίς καμία έξωθεν βοήθεια. Όλα τα κράτη είχαν πάρει το μέρος της Αμερικής και τα ίδια τομάρια στηρίζουν τώρα την μαύρη αμερικάνικη προπαγάνδα και τα κατασκευασμένα γεγονότα, της εικονικής πραγματικότητας.

Αν είναι δυνατόν ένας τέτοιος λαός, να έχει και να δέχεται τέτοια ανθρωπόμορφα κτήνη και να μην τα είχε τσακίσει εν τη γενέσει τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Αγια-Σοφιάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 16, 2014 9:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-snoounten-apokaluptei-to-islamiko-chalifato-einai-kataskeuasma-twn-siwnis

Παρα τον καύσωνα και τον δεκαπεντάυγουστο όπου τα πάντα σταματούν υπάρχει κάτι που δεν σταματάει ποτέ.
Φυσικά μιλάμε για την ατελείωτη βλακεία κάποιων ακροδεξιών κόπανων που στην Ελλάδα δηλώνουν "Εθνικιστές" (όπως οι συριζαίοι δηλώνουν αριστεροί) .
Μάθαμε λοιπόν απο την λίρα 100 , τον Σνόουντεν (έτσι λέει η χρυσαυγούλα )
όοοοοοοολες αυτές τις ηλιθιότητες.
Ότι οι Σιωνιστές εκπαίδευσαν όλους τους μαχητές που τσακίζουν την Αμερικανική κατοχή . Το άρθρο-καταπέλτης ηλιθιότητας είναι ανυπόγραφο (ποιός να υπογράψει τέτοια ανοησία) και καταλήγει πως όοοοολα ειναι στημένα απο τους Εβραίους .
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς ..."οι φανατικοί ισλαμιστές που έχουν αιματοκυλίσει το Ιράκ είναι όργανα των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, ενώ συνάμα έχουν την πλήρη υποστήριξη των αντίστοιχων αμερικανικών και βρετανικών υπηρεσιών"
Λοιπόν εχουμε φανατικούς Ισλαμιστές που δέχτηκαν να εκπαιδευτούν απο τους Εβραίους . Μάλιστα υποστηρίζονται απο αυτούς ...που χτυπάνε ! Λογικά είναι κάποια επιχείρηση τύπου σκοτώστε τους στρατιώτες μας για να υπάρχει τζερτζελές. Οι ΗΠΑ ή η Αγγλία υποστηρίζουν λοιπόν τους αντάρτες . Μα γιατί να μην αποχωρήσουν κατευθείαν και μπαίνουν και σε έξοδα να συντηρούν οπλισμό, στρατιώτες κλπ , να έχουν τραυματίες ; E xρυσαυγήτη ξυπνητζη μου ;
Στα υπόλοιπα που λέει για σφαγές Σιιτών ο χρυσαυγίτης βλάκας κάνει βήματα εμπρός γιατί τώρα τελευταία ανακαλύπτουν παντού μειονότητες , πολλαπλασιάζουν τους Χριστιανούς και είναι ετοιμοι να ανακαλύψουν δωδεκαθειστές στο Ιράκ προκειμένου να πείσουν κανέναν φουκαρά.
Επιστροφή στην κορυφή
Χι χι χι χι χι χι χι.....
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 16, 2014 10:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με έκανες και γέλασα ρε Αγια-Σοφιά. Τελικά έχουν πλάκα αυτοί οι χρυσαυγίτες…
Επιστροφή στην κορυφή
kostas Oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 17, 2014 9:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάμερον: Απειλή για την Βρετανία οι τζιχαντιστές του Ιράκ

Οι τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους στη Συρία και το Ιράκ είναι μια άμεση απειλή για τη Βρετανία, που πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη τη «στρατιωτική ικανότητά της» για να τη σταματήσει, ανέφερε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Σύμφωνα με τον ηγέτη των συντηρητικών, ο οποίος δημοσίευσε άρθρο του στην εφημερίδα Sunday Telegraph, η Βρετανία δεν θα πρέπει να αναπτύξει στρατεύματα στο Ιράκ, αλλά ίσως να εξετάσει ακόμη και το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Ιράν για την καταπολέμηση της απειλής των τζιχαντιστών.

Ο Κάμερον προειδοποίησε ότι η Δύση αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα για το οποίο «αν δεν δράσουμε για να αναχαιτίσουμε την επέλαση του εξαιρετικά επικίνδυνου τρομοκρατικού κινήματος αυτό θα συνεχίσει να ενισχύεται έως ότου να μπορεί να μας χτυπήσει στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου».

Όπως ανέφερε, η ασφάλεια μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο «αν χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα μας, τη βοήθεια, τη διπλωματία, τις στρατιωτικές μας δυνατότητες» προσθέτοντας ότι η «Βρετανία πρέπει να συνεργαστεί με χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, η Αίγυπτος, η Τουρκία, και ίσως ακόμη και το Ιράν».

Ο Κάμερον στο άρθρο του προειδοποιεί ότι εάν το Ισλαμικό Κράτος είναι σε θέση να «χαράξει το λεγόμενο χαλιφάτο του», το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχει να «αντιμετωπίσει ένα τρομοκρατικό κράτος στις ακτές της Μεσογείου που θα συνορεύει με ένα μέλος του ΝΑΤΟ».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η τοποθέτηση του Βρετανού πρωθυπουργού σχετικά με την απειλή που αντιπροσωπεύει το Ισλαμικό Κράτος έρχεται ενώ οι επικεφαλής της βρετανικής εκκλησίας εξέφρασαν την ανησυχία τους διότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει «συνεκτική» προσέγγιση για την αντιμετώπιση του ισλαμικού εξτρεμισμού. «Εμείς δεν έχουμε, προφανώς, συνεκτική και ολοκληρωμένη προσέγγιση για τον ισλαμικό εξτρεμισμό, που είναι σε πλήρη ανάπτυξη στον κόσμο» έγραψε ο επίσκοπος του Λίντς Νίκολας Μπάινς σε επιστολή του προς τον Observer.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/kameron-apili-gia-tin-vretania-i-tzixantistes-tou-irak

Όλα τα καθάρματα του ιμπεριαλισμού έχουν αφηνιάσει ενάντια στους αντάρτες του Ιράκ. Τα ψέματα τους, οι σκευωρίες τους, και τα σκηνοθετημένα γεγονότα της εικονικής πραγματικότητας δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ούτε ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς δεν είχαν αποτολμήσει τέτοια άθλια και κατάπτυστη προπαγάνδα. Aυτό οφείλεται επειδή σήμερα δεν υπάρχουν οι θανάσιμοι ανταγωνισμοί μεταξύ των ιμπεριαλιστών, όπως υπήρχαν πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ούτε το μεταπολεμικό αντίπαλο δέος,του «υπαρκτού» σοσιαλισμού.

Μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ δεν υπάρχει πλέον αντίπαλο δέος, για να ξεσκεπάσει τα απίθανα ψεύδη, των ιμπεριαλιστών. Όλοι τους έχουν γίνει μια κοινή συμμορία σε ένα ενιαίο ολοκληρωτικό παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης, που ο καθένας τους παλεύει για μια καλύτερη θέση.

Κάτι που είχε επιχείρηση ο Χίτλερ με την περίφημη φόρμουλα «Οργανώστε την Ευρώπη» και τον κόσμο κάτω από την γερμανική χιτλερική μπότα, αλλά απέτυχε.

Την θέση του όμως την πήρε ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός ο μόνος νικητής επί του ιμπεριαλιστικού κόσμου, και οργάνωσε τον δυτικό κόσμο κάτω από την «δημοκρατική» μπότα του, σε ένα είδος συγκαλυμμένου φασισμού. Του νέου και πιο μοντέρνου φασισμού του 4ου ΡΑÚΧ.

Όσο υπήρχε η Σοβιετική Ένωση το αντίπαλο δέος του «υπαρκτού σοσιαλισμού» και κάτω από τον φόβο οι λαοί να εξεγερθούν και να ενσωματωθούν στο ανατολικό μπλοκ (το έβλεπαν οι λαοί της δύσης σαν κάποια λύση), ο αμερικάνικος ιμπεριαλιστικός φασισμός, που είχε ενσωματώσει όλους τους προηγούμενους ανταγωνιστές του ιμπεριαλιστές υπό την επικυριαρχία του, κρατούσαν τα προσχήματα.

Με την πτώση του ανατολικού μπλοκ ο «κομμουνιστικός κίνδυνος» έπαψε να υπάρχει και οι ιμπεριαλιστές ξεσάλωσαν. Η ωμή επιβολή της Νέας Τάξης δηλαδή του νεοφασισμού του 4ου Ράιχ, μπήκε στην ημερήσια διάταξη με την προβοκάτσια των «Δίδυμων Πύργων» (κάτι ανάλογο με τον πυρπολισμό του γερμανικού κοινοβουλίου από τον Χίτλερ), που ήταν το πρόσχημα για επέμβαση σε Ιράκ και Αφγανιστάν, για την επιβολή της "PAX AMERIKANA" επί των κρατών εθνών, τουλάχιστον για μια χιλιετηρίδα όπως το ανακοίνωσε ο Τζωρτζ Μπους, όταν ξεκίνησε την «Καταιγίδα της Βαγδάτης», αναφέροντας την φράση: «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας». ¿ς γνωστόν όλες οι κυβερνήσεις στοιχήθηκαν πίσω από τον Μπους. Περιττό να πούμε πως κανένας δεν ξεσκέπασε την αμερικάνικη προβοκάτσια των «Διδύμων Πύργων», και αυτό αποδεικνύει το ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό.

Η αμερικάνικη επέμβαση και των συμμάχων της σε Αφγανιστάν και Ιράκ, η αρχή για την επιβολή της "PAX AMERIKANA", απέτυχε οικτρά από την αντίσταση των οργανωμένων Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και των αντάρτικων ομάδων στο Ιράκ. Οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοί τους μην έχοντας καμία ελπίδα να κερδίσουν, εγκατέλειψαν (το έβαλαν στα πόδια) και οργάνωσαν τους κατοχικούς τσάτσους τους, να μείνουν στην εξουσία μετά την πλήρη αποχώρηση, για να έχουν υπό την πολιτική κατοχή τους το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Αφήνοντας στο πόδι τους, κατοχικούς δωσίλογους και με την έκκληση για κυβέρνηση "εθνικής ενότητας", ήλπιζαν να απομονωθούν οι «εξτρεμιστές» και να μην έρθουν στην εξουσία. Να μην Χάσουν τα πάντα και πάει οριστικά περίπατο η Νέα Τάξη.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, και βλέποντας να εξελίσσονται με την επέλαση των ανταρτών, σε Βαρτελώ τα νεοταξίτικα σχέδια τους, αποφάσισαν να τα παίξουν όλα για όλα. Να αρχίσουν την μαύρη προπαγάνδα κατά των ανταρτών, για να δικαιολογήσουν τους ιμπεριαλιστικούς βομβαρδισμούς, και να ενισχύσουν με σύγχρονα όπλα τους κατοχικούς αλήτες τους (τα ίδια κάνουν και στο Αφγανιστάν χωρίς αποτέλεσμα), που τους είχαν πάρει παραμάζωμα οι αντάρτες και δεν ήξεραν που να πάνε να κρυφτούν.

Μάταιες όμως οι ελπίδες τους, να μπορέσουν να τσακίσουν τους αντάρτες (ο λαός του Ιράκ ξέρει με ποιους έχει να κάνει) και να υποτάξουν το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Απλά το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να καθυστερήσουν για λίγο τους αντάρτες, από το να πάρουν την εξουσία, αν και αυτό είναι αβέβαιο.

Να γιατί έχουν λυσσάξει και κατασυκοφαντούν με τέτοια πρωτοφανή και παράλογα σκηνοθετημένα ψεύδη τους αντάρτες, μαζί με τους λακέδες τους όλων των αποχρώσεων, διότι βλέπουν πως έρχεται το τέλος τους.
Επιστροφή στην κορυφή
EGERSIS



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 09
Δημοσιεύσεις: 236
Τόπος: ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 17, 2014 11:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε συνηθίζω να εκθέτω δημόσια τις διαφωνίες μου σύντροφοι αλλά στη προκείμενη περίπτωση θα το κάνω.
Συμφωνώ με την ανάλυση του Κώστα εκτός των τελευταίων δύο παραγράφων.
Που έρχονται στο σήμερα δηλαδή και τοποθετούται επί του συγκεκριμένου ζητήματος των ανταρτών του ΙΚ.

Οι δυτικοί με πρωταγωνιστές του έργου τους αμερικάνους εξέθρεψαν δεκαετίες ολόκληρες τον ισλαμικό φονταμεταλισμό γιατί τους βολεύει να ασχολούνται οι άνθρωποι εκεί (όπως και σε όλο τον κόσμο) με τη θρησκεία παρά με την ουσία της πολιτικής. Από τη χρηματοδότηση της Αλ Κάιντα για την αντιμετώπιση των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν, την εμπλοκή στις ανδοαραβικές διενέξεις με την υποστήριξη αγιατολάδων απέναντι στο PLO στη Παλαιστίνη, μέχρι την αβάντα σε ισλαμικά κράτη όπως τη Σαουδική Αραβία, Καταρ και Πακιστάν.

Εδώ και καιρό γνωρίζουν πως έχουν χαμένο το παιχνίδι σε Ιρακ και Αφγανιστάν. Την ίδια ώρα που όσο κι αν διαφωνείτε η ενδοιμπεριαλιστική κόντρα ΗΠΑ-Ρωσίας αναβιώνει και βαθαίνει και ταυτόχρονα ο καπιταλισμός βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο.

Τι κάνουν λοιπόν; Mα ότι έκαναν και με το Χίτλερ. Αβαντάρουν το διεθνή μπαμπούλα που θα γεφυρώσει τις διαφορές και θα τους ενώσει προσωρινά για να κερδίσουν χρόνο. Το τέρας που βρίσκεται σε αδιέξοδο δείχνει με το δάχτυλο ένα χειρότερο τέρας. Τους ισλαμιστές της ΙΚ που με τα ''κατορθώματά'' τους κάνουν τους Αμερικάνους ''συμπαθητικούς'' σε σχέση μ αυτούς.

Οι λαοί της Μέσης Ανατολής οφείλουν να αντισταθούν και στους Νατοικούς κατακτητές και στους αγιατολάδες παράφρονες αντίστοιχους των χριστανοταλιμπαν του μεσαίωνα που έκαιγαν στη πυρά τους ''αντιδραστικούς'' στο θεοκρατικό καθεστώς της εποχής. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο.

Κώστα λοιπόν παίρνουν την εξουσία σε Ιράκ και Αφγανιστάν οι αντάρτες. Τι προοπτική μπορούν αυτοί οι παράφρονες της ΙΚ να δώσουν στους δύο λαούς; Τι πολιτική θα ακολουθήσουν με τα δείγματα γραφής που έχουν δώσει;

Κλείνοντας λοιπόν θεωρώ ότι τα λεγόμενα του Σνόουντεν δηλαδή ότι "οι φανατικοί ισλαμιστές που έχουν αιματοκυλίσει το Ιράκ είναι όργανα των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, ενώ συνάμα έχουν την πλήρη υποστήριξη των αντίστοιχων αμερικανικών και βρετανικών υπηρεσιών" έχουν βάση. Αυτό βέβαια σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει ότι όσοι πολεμούν και καλά κάνουν την αμερικανική κατοχή είναι όργανα των μυστικών υπηρεσιών. Αλλίμονο...Αλλά για τους μουλάδες της ΙΚ δεν έχω πλέον αμφιβολία.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1708

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 17, 2014 12:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτα - πρώτα (για να μπορέσουμε να συζητήσουμε) ποιό είναι το ΙΚ που αναφέρεις; Εννοείς τους αντάρτες; Κι' αν εννοείς αυτούς γιατί τους ονομάζεις έτσι; Αυτό το γράφω επειδή έχουν "βγάλει" πολλά ονόματα γι' αυτούς, και μάλλον θα "βγάλουν" κι' άλλα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
αουτσάιντερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 17, 2014 12:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατά την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας οι βρεττανοί αμόλησαν πληθώρα από πρακτόρια της Ιντέλιτζενς Σέρβις καταμεσίς των αράβων με πρώτο και καλλίτερο τον Λώρενς.

Αλοίμονο λοιπόν αν πιστεύει κανείς ότι και τώρα οι αμερικανοί και οι καθυκοχύστες τους δεν έχουν διασπείρει λεφούσια από χαφιέδες με σκοπό να ελέγξουν και να καπελώσουν τον αγώνα των αράβων.

Όποιος δεν μπορεί να καταστείλει και να αναχαιτήσει κάτι, το επόμενο πράγμα που επιχειρεί είναι να το στρέψει σε κατεύθυνση όσο πιο ευνοϊκή γι'αυτόν.

Ακατάσχετο κι αυθόρμητο ήταν το πρώτο κύμα του αραβικού εθνικισμού το 1914 και δεν το δημιούργησε κανένας Λώρενς της Αραβίας.
Ακατάσχετος και πέρα για πέρα δίκαιος είναι και πάλι τώρα ο αγώνας των αράβων.
Διότι κανένας πράκτορας δεν είναι σε θέση να γεννήσει εξέγερση από το πουθενά. Το μόνο που μπορούν να κάνουν τα πρακτόρια κι οι υπηρεσίες είναι να επιχειρήσουν να καναλιζάρουν.
Όμως αυτό δεν είναι και λίγο.

Οι πιθανότητες να μεταδίδουν παγκοσμίως τα τσοντοκάναλα αισχρά ψεύδη, τάλε κουάλε όπως παλιά "οι εαμοβούλγαροι κομμουνισταί" "έτρωγαν λαρύγγια κι άρπαζαν σπίτια", είναι μεγάλες και άλλωστε αποτελεί πάγια αμερικάνικη προπαγανδιστική τακτική με αντικομμουνιστικές, μακαρθικές απαρχές.
Ωστόσο κι οι πιθανότητες να εκφυλίσουν την ιρακινή αντεπίθεση (γιατί αντεπίθεση στα αμερικανόδουλα σκουλήκια δείχνει ότι είναι και ξεκαθάρισμα λογαριασμών από την εισβολή του 2003) επίσης δεν είναι και λίγες.

Συνέβη και στην Αίγυπτο. Κανένας πράκτορας δεν έσπρωξε τον αιγυπτιακό λαό σε εξέγερση. Ο αιγυπτιακός λαός εξεγέρθηκε επειδή κοιμότανε πεινασμένος στα νεκροταφεία και στην καλλίτερη περίπτωση στα πλυσταριά των πλουσίων. Όμως καιρό τώρα τον έχουν βάλει στο γύψο, ένα γύψο ανάμεσα στην ισλαμική τύφλωση και τον φονταμενταλισμό και το αυταρχικό καθεστώς των "κοσμικών" στραταρχών, με αποτέλεσμα ο αγώνας του να δείχνει προς το παρόν ατελέσφορος, απελπιστικά ατελέσφορος.

Κι αυτό επειδή δεν υπάρχει μια σαφής επαναστατική ηγεσία που να κινείται σε αμιγείς πολιτικές, πολιτικές κι όχι θρησκευτικές και υπερκόσμιες, κατευθύνσεις.

Η Τζιχάντ, ο δίκαιος θρησκευτικός αγώνας ενάντια στους απίστους, δηλαδή ενάντια στα δυτικά καθάρματα που από την εποχή των Σταυροφοριών διαρκώς ονειρεύονται να βάλουν την αραβική γή στο χέρι, είναι κάτι που μπορεί να εξεγείρει τον αραβικό λαό με τρόπο όσο λίγα κοινωνικά και πολιτικά κηρύγματα. Κι αυτή η δύναμη της Τζιχάντ είναι εντυπωσιακή.

Αλλά στον 21ο αιώνα και πόσο μάλιστα με την πείρα των δολοπλοκιών, του πρακτόρικου μαγειρέματος και του καπελώματος που έχουν αποκτήσει τα ιμπεριαλιστικά σιχάματα, η εξέγερση που έχει για κορωνίδα το θρησκευτικό αίσθημα, και όσο κι αν είναι η νατοϊκή εισβολή κι η κατοχή εδαφών η πρώτη και κύρια αιτία, είναι μια εξέγερση που ανα πάσα στιγμή δίνει λαβές στους διάφορους Λώρενς να κάνουν τη συνήθη "δουλειά τους"...
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1708

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 17, 2014 1:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσέξτε με πιό τρόπο διοχετεύονται οι "πληροφορίες" για τις εξελίξεις τόσο στην Συρία, όσο και στο Ιράκ. Το αντιδραστικό νεοταξίτικο πρακτορείο που αυτονομάζεται "Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων"λοιπόν, και το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο, επικαλείται "πηγές τις οποίες χαρακτηρίζει αξιόπιστες" Απο τέτοιου είδους "αξιόπιστες πηγές" οι οποίες αναφέρονται αφηρημένα, τα διεθνή ΜΜΕ, μας "πληροφορούν" για τις εξελίξεις και στο Ιράκ......

Ξέρουμε οτι τέτοιο "Παρατηρητήριο" έχουμε κι εμείς εδώ όπως και η κάθε χώρα. Αυτά τα "Παρατηρητήρια" είναι στημένα παραμάγαζα απο την νέα τάξη, λειτουργούν κάτω απο την αιγίδα του ΟΗΕ, και είναι επανδρωμένα αποκλειστικά απο χαφιέδες, οι οποίοι ώς επι το πλείστον έχουν και κάποιο "αριστερό" παρελθόν...


Δαμασκός, Συρία

Εφιαλτικές πληροφορίες φθάνουν από την ανατολική Συρία για την εκτέλεση 700 μελών της φυλής Αλ-Σεϊτάατ από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (IS) τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Επικαλούμενο πηγές τις οποίες χαρακτηρίζει αξιόπιστες, το εδρεύων στη Βρετανία Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρει ότι οι σουνίτες ισλαμιστές αποκεφάλισαν πολλά από τα θύματά τους.


Οι νεκροί είναι στη συντριπτική πλειονότητά τους άμαχοι, μέλη της φυλής αλ-Σεϊτάατ από την επαρχία Ντέιρ αλ-Ζορ στην ανατολική Συρία. Εκτελέστηκαν σε πολλά χωριά της επαρχίας, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος.

Τρόμος την ίδια στιγμή και στο Ιράκ με τους τζιχαντιστές να σφαγιάζουν ένα ολόκληρο χωριό στο βόρειο Ιράκ. Οι ισλαμιστές εκτέλεσαν περίπου 80 μέλη της θρησκευτικής μειονότητας των Γεζίντι, αρπάζοντας 200 γυναίκες και παιδιά.

ΔΟΛ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
EGERSIS



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 09
Δημοσιεύσεις: 236
Τόπος: ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 17, 2014 1:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταλληνός έγραψε:
Πρώτα - πρώτα (για να μπορέσουμε να συζητήσουμε) ποιό είναι το ΙΚ που αναφέρεις; Εννοείς τους αντάρτες; Κι' αν εννοείς αυτούς γιατί τους ονομάζεις έτσι; Αυτό το γράφω επειδή έχουν "βγάλει" πολλά ονόματα γι' αυτούς, και μάλλον θα "βγάλουν" κι' άλλα....


Αναφέρομαι στην ISIL, ISIS,ΙΚ ή όπως αλλιώς αυτοαποκαλούνται. Το ΙΚ είναι τα αρχικά του Ισλαμικού Κράτους. Η τοποθέτηση του ''αουτσάιντερ'' με βρίσκει σύμφωνο. Ασφαλώς κανένας πράκτορας δεν είναι σε θέση να γεννήσει εξέγερση από το πουθενά. Αλλά οι μουλάδες επικεφαλείς βρωμάνε σαπίλα.

Και δε θέλει και πολύ να αρχίσουν να σκάνε τίποτα βόμβες δεξιά αριστερά στη δύση και γιατί όχι στην αθήνα,από τέτοιους καθυστερημένους, με τη βοήθεια πάντα των μυστικών υπηρεσιών. Δεν είναι απλό το πράγμα αλλά πολυσύνθετο. Καμιά εξέγερση άλλωστε δεν είναι απλή υπόθεση...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1708

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 17, 2014 3:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EGERSIS έγραψε:
Μεταλληνός έγραψε:
Πρώτα - πρώτα (για να μπορέσουμε να συζητήσουμε) ποιό είναι το ΙΚ που αναφέρεις; Εννοείς τους αντάρτες; Κι' αν εννοείς αυτούς γιατί τους ονομάζεις έτσι; Αυτό το γράφω επειδή έχουν "βγάλει" πολλά ονόματα γι' αυτούς, και μάλλον θα "βγάλουν" κι' άλλα....


Αναφέρομαι στην ISIL, ISIS,ΙΚ ή όπως αλλιώς αυτοαποκαλούνται. Το ΙΚ είναι τα αρχικά του Ισλαμικού Κράτους. Η τοποθέτηση του ''αουτσάιντερ'' με βρίσκει σύμφωνο. Ασφαλώς κανένας πράκτορας δεν είναι σε θέση να γεννήσει εξέγερση από το πουθενά. Αλλά οι μουλάδες επικεφαλείς βρωμάνε σαπίλα.

Και δε θέλει και πολύ να αρχίσουν να σκάνε τίποτα βόμβες δεξιά αριστερά στη δύση και γιατί όχι στην αθήνα,από τέτοιους καθυστερημένους, με τη βοήθεια πάντα των μυστικών υπηρεσιών. Δεν είναι απλό το πράγμα αλλά πολυσύνθετο. Καμιά εξέγερση άλλωστε δεν είναι απλή υπόθεση...


Δεν "αυτοαποκαλούνται"( ας ξεκινήσουμε απο αυτό) αλλα τους αποκαλούν "τα διεθνή πρακτορεία" ISIL, ISIS,IK, κλπ. Κάθε μέρα τους "βαπτίζουν" και με ένα καινούργιο όνομα. Τελευταία τους ονομάζουν Ισλαμικό κράτος. Λίγο καιρό πριν τους ονόμαζαν Χαλιφάτο!!!. Αυτό το τελευταίο σταμάτησαν να το λένε, επειδή προφανώς ήταν πολύ "κουφό". Το να πιστέψει δηλαδή ο κόσμος πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διοικητικά ονειρεύονται να γυρίσουν στον μεσαίωνα...Ωστόσο με τον όρο "Χαλιφάτο" που τους απέδιδαν ήθελαν να δείξουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη "πόσο πολύ καθυστερημένοι είναι αυτοί οι Τζιχαντιστές".

Να μην ξεχνάμε οτι οι Αμερικάνοι αυτή την στιγμή δέχονται την μία καρπαζιά μετά την άλλη. Αυτή την στιγμή η νέα τάξη μπορεί να αντιμετωπίσει την διεθνή πραγματικότητα μόνο με την εικονική της μορφή. Μόνο με το ψέμα. Η κατάσταση στην Μ. Ανατολή, έχει πάρει μιά τέτοια τροπή, η οποία τείνει να ανατρέψει τον μέχρι σήμερα συσχετισμό των δυνάμεων οριστικά και αμετάκλητα. Οι ιμπεριαλιστές για πρώτη φορά μετά το 1945, κινδυνεύουν να χάσουν τον επίσημο χωροφύλακά τους στην περιοχή το Ισραήλ, κι' έτσι και τον οριστικό έλεγχο εκεί που μερικά χρόνια πριν έκαναν οτι ήθελαν.Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε μιά εποχή που οι δυνάμεις τους (οικονομικά και στρατιωτικά) έχουν εξαντληθεί σε τέτοιο βαθμό, που είναι ανίκανοι να αντιδράσουν. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με όλες τις χώρες του πάλαι ποτέ ισχυρού ΝΑΤΟ. Αν λάβουμε υπόψη μας και τις εξελίξεις στην Β Αφρική και ιδιαίτερα τον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύης τότε καταλαβαίνουμε σε πόσο δυσχερή θέση βρίσκονται, και πόσο άσκημα μαντάτα στέλνει η περιφέρεια στις μητροπόλεις του καπιταλισμού....

Αυτά τα "μαντάτα" προσπαθούν απεγωσμένα να διαστρεβλώσουν. Προσπαθούν να κρύψουν απο την κοινή γνώμη το τί ακριβώς συμβαίνει στο Ιράκ, στην Συρία, στην Λιβύη. Και φυσικά τίποτα δεν θα μπορούσαν να καταφέρουν αν η αριστερά στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη ήταν πραγματική αριστερά, και όχι θλιβερά υποταγμένα ανθρωπάκια. Ο ίδιος ο μέχρι πριν απο λίγο καιρό κατοχικός Πρόεδρος του Ιράκ ο Ταλαμπανί έχει ομολογήσει με δήλωσή του, οτι οι αντάρτες ουσιαστικά αποτελούνται απο καμία 15αριά οργανώσεις, ξέχωρα απο θρησκευτικές πεποιθήσεις και άλλα κουραφέξαλα. Απο οργανώσεις που είχαν κάνει ένοπλη αντίσταση στην Αμερικάνικη κατοχή, και σήμερα επελαύνουν για να τιμωρήσουν όπως τους αξίζει όλους τους δωσίλογους. Τί είδους καθεστώς θα εγκαθιδρύσουν; Σίγουρα πολύ καλύτερο απο αυτό του Προδότη Αλ Μαλίκι. Θα εγκαθιδρύσουν ένα καθεστώς του οποίου η πορεία θα εξαρτηθεί απο τις εξελίξεις σε όλες τις υπόλοιπες χώρες, και ιδιαίτερα απο τις εξελίξεις στην Ευρώπη...

Ας βάλουμε το μυαλό μας να σκεφτεί με βάση τις πραγματικές εξελίξεις που υπάρχουν, εξελίξεις που καθορίζονται πρώτα και κύρια απο την αξεδιάλυτη κρίση που μαστίζει τον καπιταλισμό, και ας ρίξουμε με περιφρόνηση στα σκουπίδια την εικονική πραγματικότητα που προσπαθούν να μας προσφέρουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παταρίσιος.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 17, 2014 4:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτω από την ηγεσία του Σαντάμ Χουσεΐν (10 χρόνια στρατιωτικός ηγέτης και 25 πρόεδρος) το Ιράκ υπήρξε το πιο κοσμικό και ανεξίθρησκο αραβικό Κράτος, ακόμα περισσότερο και από την Αίγυπτο του Γκαμάλ Νάσερ. Και αν πρόκειται να συγκρίνουμε τις θρησκευτικές αιρέσεις οι σουνίτες είναι η κοσμική πτέρυγα και η σιίτικη μειονότητα οι φανατικοί.

Σε κάθε περίπτωση εκείνο που μετράει για όλους είναι η ανάγκη και το συμφέρον. Γι’ αυτό γίνονται οι πόλεμοι, για συμφέροντα, όχι για την δόξα του Μωάμεθ ή του Χριστού -κι αυτό δεν αλλάζει επειδή στα δύσκολα ο αμόρφωτος άνθρωπος θα επικαλεστεί την βοήθεια του δικού του θεού.

Η ελληνική επανάσταση παρά τα επιφαινόμενα δεν έγινε για την δόξα του Χριστού αλλά για να απαλλαχτεί ο άκληρος έλληνας αγρότης (και ο Τούρκος) από τους Τούρκους γαιοκτήμονες και τους έλληνες κοτζαμπάσηδες.

Δεν είναι οι αμερικάνοι που εξέθρεψαν τον ισλαμικό φονταμεταλισμό. Οι θρησκείες τρέφονται από την φτώχια και την αμορφωσιά. Ωστόσο το Ιράκ υπό τον Σαντάμ υπήρξε μια ευημερούσα χώρα, ανεξίθρησκη και κοσμική, χάρη στις εξαιρετικά προνομιούχες πετρελαιοπηγές της, θεμέλιο τής ανάπτυξης της.

Για πια Αλ Κάιντα μιλάς; Αυτή είναι μια απάτη των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών. Την έστησαν και την μεταχειρίζονται σαν πρόσχημα όπου γης. Στις ΗΠΑ κανείς δεν πιστεύει πλέον το παραμύθι με την Αλ Κάιντα και τους τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου που αυτοί τάχα σε επιχείρηση αυτοκτονίας επιτέθηκαν με αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους και στο Πεντάγωνο. Αν το ψάξεις θα μάθεις ότι την ίδια περίπου ώρα κατέρρευσε και ένα διπλανό κτηριακό συγκρότημα, γραφεία της CIA. Κάθε ίχνος της εγκληματικής επιχείρησης έπρεπε να εξαφανιστεί. Έλα να σου δείξω τα πειστήρια ότι η επιχείρηση ήταν στημένη και ότι εμείς από σύμπτωση είχαμε μυριστεί τι θα συμβεί (χάρη στο περιοδικό Έψιλον της Ελευθεροτυπίας).

Κανείς δεν επικαλέστηκε κάποια Αλ Κάιντα την εποχή που οι σοβιετικοί ήταν στο Αφγανιστάν. Ο μύθος εμφανίστηκε όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν να κατακτήσουν το Αφγανιστάν για την στρατηγική του θέση, μεταξύ Δύσης και Ανατολής. Τότε ανακάλυψαν το μύθο του Μπιν Λάντεν.

Μπορεί να είσαι περικυκλωμένος από ανεγκέφαλους οι οποίοι στο αδιέξοδό τους προσπαθούν να φτιάξουν βολικά σενάρια για να μην αναγκαστούν να απορρίψουν τις ανοησίες που μέχρι τώρα πίστευαν. Η εξέγερση στην Ουκρανία φοβίζει τον Πούτιν και τους ολιγάρχες του περισσότερο από ότι τους αμερικάνους. Σε μια εποχή κρίσης που υποχρεώνεται να παιρνάει νόμους κατά των διαδηλώσεων, δεν θέλει να ενσωματώσει στην ρωσική επικράτεια μια επανάσταση, με τις ρωσικές σημαίες της αλλά και τα σφυροδρέπανα της.

Ο Χίτλερ, οι Ναζί και το σχέδιο κατάληψης της Ευρώπης δεν ήταν αγγλο-αμερικάνικο τέχνασμα, όπως φαίνεται να πιστεύεις. Είναι η τάση εξέλιξης του ίδιου του καπιταλισμού. Από τα μονοπώλια και τις πολυεθνικές η ανάπτυξη τείνει στην κατεύθυνση ενός και μόνο παγκόσμιου τραστ, που θα καταπιεί όλες τις επιχειρήσεις και όλα τα κράτη, χωρίς εξαίρεση. Όμως, η εξέλιξη σ’ αυτή την κατεύθυνση αντιμετωπίζει τέτοια πίεση, τέτοιες αντιφάσεις, τέτοιους σπασμούς -όχι μόνο οικονομικούς, αλλά επίσης πολιτικούς, εθνικούς, κλπ, ώστε πολύ πριν τα πολυεθνικά κεφάλαια δημιουργήσουν μια παγκόσμια "υπέρ-ιμπεριαλιστική" ένωση, ο ιμπεριαλισμός αναπόφευκτα θα εκραγεί και ο καπιταλισμός θα μετασχηματιστεί στο αντίθετο του.

Ποιος σου είπε ότι ο επαναστατημένος ιρακινός λαός θέλει να δημιουργήσει Ισλαμικό Κράτος και ότι είναι δικά του ''κατορθώματά'' αυτά που σου σερβίρουν στο διαδίκτυο και σε όλα τα ΜΜΕ και όχι μια ενορχηστρωμένη προπαγάνδα για να κάνει τους αμερικάνους ''συμπαθητικούς'', (πακέτο με το Ισραήλ). Οι τεχνικές δυνατότητες είναι τεράστιες για να αποπροσανατολιστούν αυτοί που είναι αφελείς όταν μάλιστα δέχονται την πίεση από το αντικομουνιστικό σκυλολόι. Θα έλθει όμως στιγμή -και δεν θα αργήσει - που θα φασκελώνεται τον εαυτό σας, για να μη πω ότι θα χτυπάτε το κεφάλι σας στο τσιμέντο.

Το καταπληκτικό είναι ότι μαζί με όλους τους πράκτορες και τους αφελείς, που υποκύπτουν στην πίεση των μέσων μαζικής αποβλάκωσης, καταλήγεις να πέσεις στην έξυπνα στημένη παγίδα του Έντουαρντ Σνόουντεν ενός δηλωμένου πράκτορα της NSA και της CIA και να δεχτείς ως λογικό ένα παραλογισμό, πως έχουν βάση τα λεγόμενα αυτού του φερέφωνου, ότι δηλαδή "οι φανατικοί ισλαμιστές που έχουν αιματοκυλίσει το Ιράκ είναι όργανα των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, ενώ συνάμα έχουν την πλήρη υποστήριξη των αντίστοιχων αμερικανικών και βρετανικών υπηρεσιών". Δεν πάει το μυαλό σου, όπως και άλλων, ότι αυτός ο παραλογισμός ήταν ο μόνος τρόπος να βρουν ευήκοα ώτα οι απάτες της CIA και της NSA! Οτιδήποτε άλλο αν έλεγε θα απορριπτόταν! Κάνω λάθος;
Επιστροφή στην κορυφή
Αγια-Σοφιάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 17, 2014 5:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EGERSIS έγραψε:
Και δε θέλει και πολύ να αρχίσουν να σκάνε τίποτα βόμβες δεξιά αριστερά στη δύση και γιατί όχι στην αθήνα,από τέτοιους καθυστερημένους, με τη βοήθεια πάντα των μυστικών υπηρεσιών. Δεν είναι απλό το πράγμα αλλά πολυσύνθετο. Καμιά εξέγερση άλλωστε δεν είναι απλή υπόθεση...


Εδώ και 10 χρόνια ακούω για Ισλαμική τρομοκρατία στην Ελλάδα, για θύλακες Φονταμενταλιστών , για Τζαμιά κλπ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ με 13 έτη παρουσίας μουσουλμάνων στην Ελλάδα (αναφέρομαι σε Αφγανούς, Πακιστανούς και λοιπούς αμερικανοτσολιάδες που ήρθαν για να σπάσουν τα μεροκάματα και να γίνουν πλούσιοι) .
Στην Ελλάδα και σε όλες τις χωρες ότι βρωμιά γινόταν τις έκαναν οι μυστικές υπηρεσίες . Δεν χρειάζονται τους μουσουλμάνους . Άλλωστε για να τους ελέγχουν έχουν βάλει κάποιους "Ισλαμοπατέρες".

Βαρέθηκα να ακούω τις ανοησίες που διαδίδουν τα ακροδεξιά σάιτ απο μακελειό μέχρι άλλους κόπανους που δεν θα τους κάνω και διαφήμιση που μας λένε για σημαίες Αλ Κάιντα στην Θήβα κι αλλού .
Οι μπόμπες που έσκαγαν για πολύ καιρό στο Ιράκ ήταν έργο όχι ανταρτών ή φανατικών αλλά έργο μυστικών υπηρεσιων για να τρομάξουν και να αποπροσανατολίσουν τον Ιρακινό λαό και να μην εμπιστεύεται κανείς κανέναν και να την βγάζουν καθαρή οι δοσιλογοι των ΗΠΑ.
Κάποια στιγμή ξεκίνησαν οι μαζικές απεργίες παράλληλα με το αντάρτικο και οι μπόμπες δεν εφερναν πια αποτέλεσμα αφού κανείς δεν πίστευε πια οτι τις έβαζαν φανατικοί Σιίτες ή Σουνήτες.
Οι θεωρίες της Ισλαμικής τρομοκρατίας έχουν προέλευση τις ΗΠΑ και βασικό πομπό στην Ελλάδα την άκρα δεξιά και τους λεγόμενους Εθνικιστές οι οποίοι είναι οτι πιο καθυστερημένο υπάρχει στο σύνολο των Εθνικιστών όλου του κόσμου.
Είναι οι ίδιοι που μας είχαν φλομώσει πως θα έκαναν πραξικόπημα οι...αριστεροί , οι αναρχικοί , οι κουκουέδες και οι Ισλαμιστές !!! και θα έπαιρναν την εξουσία !!!
Μετά απο όλες αυτές τις ανοησίες οι οποίες πλέον μεταδίδονται απο τα επίσημα ΜΜΕ και ανεπίσημα απο τους ακροδεξιούς και τους "Εθνικισταράδες" μιλάμε για πλήρη ταύτιση σε κοτσανολογεία.
Η εξήγηση σε ολη αυτήν την μπουρδολογία των "εθνικιστών" είναι μια και μόνο. Η προέλευση τους. Ενώ τα Εθνικιστικά κινήματα της Ευρωπης (απο το 1910 κι έπειτα) χτίστηκαν "αριστερά" εδώ λόγω καθυστέρησης της χώρας και άλλων λόγων χτίστηκαν δεξιά και μάζευαν ανέκαθεν οτι αντιδραστικότερο στοιχείο υπήρχε . Αδυναμία κατανόησης της Κρίσης παραγωγής (μωρ τιν τούτο αναρωτιέται όποιος "Εθνικισταράς" δεν διαβάζει παταρι) , ανυπαρξία λύσεων στο αδιέξοδο, στήριξη του καπιταλιστικού συστήματος , μεσσιανισμός και μυστικιστικές θεωρίες μαζί με συνομωσιολογία απο το υπερπέραν μαζί με μπόλικη ανάγνωση του ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ , ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΝΙΤΣΕ (Τι έγινε εθνικισταράδες ; Σας θίξαμε τον ψυχοπαθή που αγκάλιασε το άλογο κι έκλαιγε ; ) συνθέτουν όλο το σκηνικό των ανθρώπων που βγάζουν αυθαίρετα τις θεωρίες που συκοφαντούν τους αντάρτες σε Συρία, Λιβύη , Ιράκ και βλέπουν παντού αμερικάνικα κωλοδάχτυλα.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ .
Και μόνο που το λένε τα καθεστωτικά ΜΜΕ και η ξεφτιλισμένη ΧΑ αρκεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 17, 2014 6:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάνεις λάθος μεταλληνέ στό ότι τους βαφτίζουν έτσι.
Για να αποσαφηνήσουμε την ορολογία παραθέτω απ τη wiki:
The Islamic State (IS) (Arabic: الدولة الإسلامية‎ ad-Dawlah al-ʾIslāmiyyah), formerly known as the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL), the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS /ˈaɪsɪs/), and the State of the Islamic Caliphate (SIC) is a jihadist group, widely regarded as a terrorist organisation. In its self-proclaimed status as a caliphate, it claims religious authority over all Muslims across the world and aspires to bring much of the Muslim-inhabited regions of the world under its direct political control, beginning with territory in the Levant region, which includes Jordan, Israel, Palestine, Lebanon, Cyprus, and an area in southern Turkey that includes Hatay.

Αυτό που σε εσένα φαίνεται κουφό, η επικράτηση ενός ενιαίου ισλαμικού φορέα σε όλη αυτή τη περιοχή (τύπου μεσαιωνικού χαλιφάτου) για τους τζιχατζιστές είναι πραγματικότητα. Κουφοί για τη δύση φαίνονται οι νόμοι της Σαρίας που θεωρούν τη γυναίκα κατώτερο ον και την υποχρεώνουν να φοράει μπούρκα κτλ κτλ. Αλλά είναι μια πραγματικότητα όπως πραγματικότητα είναι και η παρουσία τέτοιων ατόμων μέσα στην Ελλάδα.

Αναφέρεις το χωροφύλακα της περιοχής το Ισραήλ περιγράφοντας μια δύσκολη κατάσταση για τους Αμερικανούς. Αν ο χωροφύλακας όμως σταματήσει αυτό το ρόλο τι θα τους εμποδίσει να επεκτείνουν την κυριαρχία τους στην Ελλάδα; Θεωρητικό ερώτημα γιατί όσες φορές στον 20ο αιώνα οι Άραβες επιτέθηκαν στο Ισραήλ έφαγαν τα μούτρα τους, με τη βοήθεια άλωτε των Αμερικάνων, κυρίως, και άλλοτε των Σοβιετικών.

Δε διαφωνώ στο να αποτινάξουν οι Ιρακινοί και οι Αφγανοί το ΝΑΤΟικό ζυγό. Να τους πετάξουν στη θάλασσα κι αυτούς και τους δωσίλογους συνεργάτες τους. Αλλά αν το καθεστώς που θα επιβάλουν έχει ως προμετοπίδα τη Σαρία και την σφαγή ''των απίστων'' τότε αυτό θα είναι δώρο για τους Αμερικάνους. Θα έχουν βρει το μπαμπούλα που χρειάζεται για να κερδίσουν χρόνο. Και μέχρι στιγμής αυτό βλέπουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1708

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 17, 2014 6:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anonymous έγραψε:
Αναφέρεις το χωροφύλακα της περιοχής το Ισραήλ περιγράφοντας μια δύσκολη κατάσταση για τους Αμερικανούς. Αν ο χωροφύλακας όμως σταματήσει αυτό το ρόλο τι θα τους εμποδίσει να επεκτείνουν την κυριαρχία τους στην Ελλάδα; Θεωρητικό ερώτημα γιατί όσες φορές στον 20ο αιώνα οι Άραβες επιτέθηκαν στο Ισραήλ έφαγαν τα μούτρα τους, με τη βοήθεια άλωτε των Αμερικάνων, κυρίως, και άλλοτε των Σοβιετικών.

Δε διαφωνώ στο να αποτινάξουν οι Ιρακινοί και οι Αφγανοί το ΝΑΤΟικό ζυγό. Να τους πετάξουν στη θάλασσα κι αυτούς και τους δωσίλογους συνεργάτες τους. Αλλά αν το καθεστώς που θα επιβάλουν έχει ως προμετοπίδα τη Σαρία και την σφαγή ''των απίστων'' τότε αυτό θα είναι δώρο για τους Αμερικάνους. Θα έχουν βρει το μπαμπούλα που χρειάζεται για να κερδίσουν χρόνο. Και μέχρι στιγμής αυτό βλέπουμε...


Α ωστε οι Ισραηλινοί επιτελούν έργο εκεί στην περιοχή, και όχι μόνο αυτό, αλλα φροντίζουν και για την εθνική μας ακεραιότητα και ασφάλεια; Πέστο λοιπόν Χρυσόστομε για να καταλάβουμε κι' εμείς για ποιό λόγο επιμένεις να αναπαράγεις όλα αυτά τα παραμυθάκια που βγάζουν τα νεοταξίτικα πρακτορεία.Τα αναπαράγεις επειδή μ' αυτόν τον τρόπο δεν χαλάει και το δικό σου βόλεμα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας