patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Δ. Ουκρανία στα χνάρια του φασιστικού Ισραήλ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
σιγά μην επέμβει ο Πούτιν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2014 12:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Δ. Ουκρανία στα χνάρια του φασιστικού Ισραήλ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δ. Ουκρανία στα χνάρια του φασιστικού Ισραήλ: Δεκάδες οι νεκροί από χτύπημα σε κομβόι με πρόσφυγες

Δεκάδες είναι οι νεκροί από το χτύπημα σε κομβόι λεωφορείων τα οποία μετέφεραν πρόσφυγες κοντά στην πόλη του Λουχάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία. Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν πολλές γυναίκες, γέροι, και παιδιά.

Ο στρατός της Δ. Ουκρανίας βομβάρδισε συστηματικά και με επιμονή τον συγκεκριμένο οδικό άξονα, με αεροπλάνα και πυραύλους Grad. Φαίνεται ότι σκότωσαν περισσότερους αμάχους από όσους είχαν σκοτώσει όλους τους προηγούμενους μήνες, τόνισε ο αυτονομιστής κ. Πούργκιν.

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014, 18:00

Να ποιοι συμπεριφέρονται σαν βάρβαροι, σαν φασίστες, και σαν σύγχρονοι κανίβαλοι.
Επιστροφή στην κορυφή
Προλετάριος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2014 2:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία αποτελεί μια ανθρωπιστική καταστροφή, γεγονός που ομολογούσε ένα μήνα πριν, ακόμη και η έκθεση Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού για το Donetsk και το Luhansk. Οι δύο πόλεις βομβαρδίζονται τακτικά με πυραύλους. Tων Times της Βρετανίας, ότι «800.000 πρόσφυγες έχουν εγκαταλείψει τη περιοχή». Το Luhansk είναι «χωρίς νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και τηλεπικοινωνίες για σχεδόν ένα δεκαπενθήμερο», και «δεν εφοδιάζεται πλέον με τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα.» Με την πόλη και την ευρύτερη περιοχή να υπόκεινται σε συνεχείς βομβαρδισμούς, οι κάτοικοι «θάβουν τους νεκρούς σε αυλές και κήπους», ένα νοσοκομείο καταστράφηκε από τους βομβαρδισμούς ενώ ο επικεφαλής των νεοναζιστικών πολιτοφυλακών Α. Biletsky, δήλωνε στον ραδιοφωνικό σταθμό NRCU «ότι οι επιχειρήσεις θα χρειαστούν εβδομάδες για να ολοκληρωθούν».

Παρ όλα αυτά ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Avakov κατήγγειλε, παρά την αρχική συμφωνία, την αυτοκινητοπομπή ως «προβοκάτσια» ενώ δυτικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τη πομπή ως «Δούρειο Ίππο που μεταφέρει όπλα».

Το Σαββατοκύριακο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα και η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ δήλωσαν ότι η Ρωσία θα αντιμετωπίσει «πρόσθετες συνέπειες».

Η δήλωση της Μέρκελ και του Ομπάμα ήρθε την ίδια μέρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξουσιοδότησε αεροπορικές επιδρομές στο βόρειο Ιράκ, για να ανακόψουν την προέλαση των ανταρτών στο Ιράκ, που βρίσκονταν πολύ κοντά στο να ανατρέψουν την δωσίλογη αμερικανόδουλη κυβέρνηση που άφησαν στο πόδι τους οι Αμερικανοί.

Το Πεντάγωνο ζήτησε πρόσφατα από το Κογκρέσο επιπλέον 19 εκατομμύρια δολάρια, από τα 23.000.000 δολάρια που έχουν ήδη χορηγηθεί, για να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει τις μονάδες της Ουκρανικής Εθνικής Φρουράς, ενώ τον περασμένο μήνα ομάδα ειδικών στη «στρατηγική και την πολιτική» επισκέφθηκε το Κίεβο για να αξιολογήσει την εκστρατεία.

Οι μάχες στο Donetsk και το Luhansk, έχουν μια επιπλέον σημασία για το Πεντάγωνο καθώς αποτελούν μια «πλήρους κλίμακας πολιορκία μιας σύγχρονης πόλης που αποτελεί ταυτόχρονα και κέντρο βιομηχανικής παραγωγής με πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους».

Η μάχη στις μεγάλες πόλεις είναι κεντρικής σημασίας για το νέο στρατιωτικό δόγμα που αναπτύσσεται από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.

Σε ένα έγγραφο με τίτλο «Μεγαλουπόλεις και οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ: Προετοιμασία για ένα πολύπλοκο και αβέβαιο μέλλον», που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο από την Ομάδα Στρατηγικών Σπουδών του Στρατού και εγκρίθηκε από τον επικεφαλής του προσωπικού, στρατηγό Ρέιμοντ Οντιέρνο, προβλέπεται ότι είναι «πολύ πιθανό οι μεγαλουπόλεις …να είναι στρατηγικός στόχος σε κάθε μελλοντική κρίση που θα απαιτεί στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ».

Η έκθεση αποκαλύπτει ότι το Πεντάγωνο έχει πραγματοποιήσει «περιπτωσιολογικές μελέτες» και «εργασία πεδίου» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για παρεμβάσεις σε πόλεις όπως : η Ντάκα (Μπαγκλαντές), το Λάγος (Νιγηρία), η Μπανγκόγκ (Ταϊλάνδη), η Πόλη του Μεξικό (Μεξικό), το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σάο Πάολο (Βραζιλία) και άλλες. Ανάμεσά τους ακόμη και η …Νέα Υόρκη.

Περιγράφοντας τις συνθήκες όπου, σύμφωνα με τις ΗΠΑ θα απαιτείται στρατιωτική επέμβαση, η έκθεση προειδοποιεί : «Όσο η ανισότητα μεταξύ πλουσίων και φτωχών θα αυξάνεται ... η στασιμότητα θα συνυπάρχει με πρωτοφανή ανάπτυξη, φτωχογειτονιές και παραγκουπόλεις θα επεκταθούν με ταχείς ρυθμούς…

Αυτό είναι το καπιταλιστικό μέλλον. ..Η ριζική ανισότητα εισοδημάτων η φτώχεια, η αθλιότητα και η χρόνια ανεργία αποτελεί την κινητήρια δύναμη της αστάθειας σε αυτές τις εκτεταμένες αστικές περιοχές».

Το Πεντάγωνο επιδιώκει να προετοιμάσει το στρατό των ΗΠΑ τόσο για γεωστρατηγικού τύπου επεμβάσεις όσο και για απευθείας αντεπαναστατικές παρεμβάσεις που θα στοχεύουν λαϊκές εξεγέρσεις που θεωρούν ως αναπόφευκτη συνέπεια της άνευ προηγουμένου κοινωνικής ανισότητας που δημιουργείται από την παγκόσμια καπιταλιστική κρίση.

Οι επιθέσεις στη Γάζα προσπαθούν να ενσωματώσουν την ανάλογη «αμερικανική τεχνογνωσία». Το 2001, οι ΗΠΑ έχτισαν μια εγκατάσταση Εκπαίδευσης Αστικού Πολέμου για τον IDF στην έρημο Νεγκέβ, κόστους 266 εκ. δολ. Τα 7,4 τετραγωνικά μίλια προσομοίωσης πόλης χρησιμοποιούνται για κοινές ασκήσεις «κατάρτισης» με τη συμμετοχή του Ισραήλ και των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ.

Στη Βιρτζίνια ιδρύθηκε κέντρο εκπαίδευσης του Στρατού των ΗΠΑ για Ασύμμετρο Αστικό Πόλεμο που αποτελείται από μια προσομοίωση πόλης, γεμάτη με κτίρια γραφείων, εκκλησίες, γήπεδα, στάσεις μετρό και σιδηροδρομικό σταθμό. Κόστος 96.000.000 δολάρια.

Η σφαγή στη Γάζα και την Ουκρανία αποτελεί μια προειδοποίηση για το άμεσο μέλλον σε όλο τον κόσμο.

Ακόμη και στην Ελλάδα έχουν γίνει ανάλογες ασκήσεις (πολύ μικρότερης κλίμακας) όπως αυτή που είχε πραγματοποιηθεί το 2011 σε στρατόπεδο του Κιλκίς, υπό την ευθύνη της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, σαν μέρος της εκπαίδευσης για την προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων των χωρών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν λαϊκές κινητοποιήσεις εντός και εκτός των συνόρων των χωρών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Ήδη ο 3ος παγκόσμιος ταξικός και απελευθερωτικός πόλεμος, έχει αρχίσει.

Το βλέπουμε στην Συρία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Γάζα, στην Ουκρανία, και στις αναταραχές στην Βραζιλία σε πολιτεία της Αμερικής και σε πολλές άλλες χώρες που συμβαίνουν ταυτόχρονα στην ίδια περίοδο. Είναι ο καθρέπτης του τι θα ακολουθήσουν όλες οι χώρες της υφηλίου.

Αυτή είναι η προοπτική από εδώ και πέρα.
Ο γενικευμένος 3ος παγκόσμιος ταξικός πόλεμος. Η παρατεταμένη και γενικευμένη βαρβαρότητα του ιμπεριαλιστικού συστήματος, σε μια φρίκη δίχως τέλος, ή την ανατροπή του.
Επιστροφή στην κορυφή
ρωσολάγνος σεναριολόγος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2014 3:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε "Προλετάριε" δόσε το λινκ του παραπάνω, σε παρακαλώ. Παραείναι ενδιαφέρον για να μην το έχουμε! Μας λένε με λίγα λόγια ότι 'ξέρουμε ότι θα ξεσηκωθείτε σε ολόκληρο τον πλανήτη, ετοιμαζόμστε για παγκόσμιο ανταρτοπόλεμο πόλεων και μαζικές γενοκτονίες" ρε, τους μάγκες, τι τρέλα βαράνε
Επιστροφή στην κορυφή
Προλετάριος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2014 5:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Βέβαια η κυβέρνηση της Δ. Ουκρανίας λέει πως οι ίδιοι οι αντάρτες το έκαναν όπως άλλωστε λέει και το Ισραήλ πως υπεύθυνα για τους βομβαρδισμούς του είναι τα θύματα του.


http://www.zougla.gr/kosmos/article/oukrania-dekades-i-nekri-apo-to-ktipima-sto-konvoi-me-tous-prosfiges-1060859

Υποκριτική ανακοίνωση της Αμερικής

http://www.zougla.gr/kosmos/article/i-ipa-katadikazoun-tin-epi8esi-se-konvoi-me-prosfiges-stin-oukrania
Επιστροφή στην κορυφή
ψωμόλυσσας Εθνικόφρωνας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2014 8:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρωσολάγνος σεναριολόγος έγραψε:
Φίλε "Προλετάριε" δόσε το λινκ του παραπάνω, σε παρακαλώ. Παραείναι ενδιαφέρον για να μην το έχουμε! Μας λένε με λίγα λόγια ότι 'ξέρουμε ότι θα ξεσηκωθείτε σε ολόκληρο τον πλανήτη, ετοιμαζόμστε για παγκόσμιο ανταρτοπόλεμο πόλεων και μαζικές γενοκτονίες" ρε, τους μάγκες, τι τρέλα βαράνε


Καλά εσύ άντε να γλείψεις τον κ*λο του Πούτιν και μετά μίλα. Θα σου δώσει λινκ σε τι ρε χαιβάνι ; Στην διαπίστωση του ;
Βρείτε τα μεταξύ σας με ποιόν είστε με τις ΗΠΑ , με την Ρωσία , με το Ισραήλ ;
Και μετά μιλάτε για τους άλλους.
Επιστροφή στην κορυφή
ρωσολάγνος σεναριολόγος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2014 9:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσύ "ψωμόλυσσε" να πας να σε δει κανας γιατρός. Άντε, το'χετε τόσο παρακάνει μερικοί-μερικοί με τη φαντασίωση ότι ειστε οι κοσμοσωτήρες κι όλοι οι άλλοι είναι για φτύσιμο, για τις χοντροδουλείες ή - τι άλλο μενει; - για σφάξιμο, που λίγο διαφέρετε απο τους ροκφέλερ. Αν ήσουνα/ήσασταν εσείς στη θέση τους, τα ίδια θα κάνατε. Αυτοί ονειρεύονται ένα κόσμο 500 εκατομμυρίων που θα συμφωνεί μαζί τους ή θα τους υπακούσει κι εσείς ένα κόσμο που θα συμφωνεί μαζί σας ή θα σας υπακούει. Οι διαφορές σας είναι περιστασιακές, έτσι δείχνετε!
Επιστροφή στην κορυφή
ψωμόλυσσας Εθνικόφρωνας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2014 11:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρωσολάγνος σεναριολόγος έγραψε:
εσύ "ψωμόλυσσε" να πας να σε δει κανας γιατρός. Άντε, το'χετε τόσο παρακάνει μερικοί-μερικοί με τη φαντασίωση ότι ειστε οι κοσμοσωτήρες κι όλοι οι άλλοι είναι για φτύσιμο, για τις χοντροδουλείες ή - τι άλλο μενει; - για σφάξιμο, που λίγο διαφέρετε απο τους ροκφέλερ. Αν ήσουνα/ήσασταν εσείς στη θέση τους, τα ίδια θα κάνατε. Αυτοί ονειρεύονται ένα κόσμο 500 εκατομμυρίων που θα συμφωνεί μαζί τους ή θα τους υπακούσει κι εσείς ένα κόσμο που θα συμφωνεί μαζί σας ή θα σας υπακούει. Οι διαφορές σας είναι περιστασιακές, έτσι δείχνετε!


Είσαι άρρωστος ! Μπαίνεις εδώ μέσα για να μας πεις για τον άχρηστο τον Πούτιν και την Ρωσία. Που τα πουλάς αυτά ρε ;
Και τι μας τσαμπουνάς γiα ροκφέλερ και μ@λ@κ/ιες ; Πότε δείξαμε εμείς οτι γουστάρουμε μείωση του πληθυσμού ; Αντιθέτως τα φιλαράκια σου είναι αυτά που θελουν μείωση πληθυσμού .
Άιντε μπες στην ελεύθερη ώρα και τον στόκο και την ΧΑ που συμφωνείς μαζί τους.
"Έτσι δείχνουμε" σε χαιβάνια σαν εσένα που περιμένουν να τους σώσει ο Πούτιν.
Επιστροφή στην κορυφή
χρυσαυγίτικη παράκρουση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2014 2:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-moscha-paizei-gewpolitiko-skaki-kai-proporeuetai-duo-kinhseis

Πάνω που ανησυχούσαμε για το αν θα μας χάριζαν στιγμές γέλιου .

Οι χρυσαυγίτες όταν διαβάσουν οικονομικό βιβλίο πάνω απο 3-4 λεπτά , καίει όλο τους το κεφάλι , γδέρνονται και το κλείνουν με μανία.
Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για συγγραφή άρθρου γεωπολιτικής .

Το παραπάνω έχει ωραία σημεία .
"είναι γνωστό ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές ήταν μισθοφόροι των γερμανικών και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών."
Είναι βέβαιος ο αρθρογραφος οτι αυτοί που πυροβολούσαν στο ψαχνό για λογαριασμό του ολιγάρχη Γιανούκοβιτς είναι βαλτοί απο την Δύση. Λες κι ο Γιανούκοβιτς ήταν "μαλακός" απέναντι στους διαδηλωτές. Προφανώς το γνωρίζει προσωπικά...
Στην συνέχεια ο χρυσαυγίτης μας πάει στην Λιβύη όπου πάλι γυροφέρνει στις ζυμώσεις της ανατροπής του καλού Καντάφι .
Οι "εθνικισταί" δεν λένε κουβέντα για τα εκατομμύρια αλλοδαπών εργατών που χρησμοποιούσαν ο Καντάφι σπο το Τσαντ και ο Γιανούκοβιτς απο Λευκορωσία κι αλλού. Δεν λένε τίποτα για τους λόγους που έφεραν τις εξεγέρσεις, τι να πουν άλλωστε ;
Eκεί όμως που η βλακεία τσακίζει κόκκαλα είναι στο κλείσιμο που ο αρθρογράφος γράφει "Ο Ελληνικός λαός πρέπει να κόψει πάραυτα και τελεσίδικα τον οποιονδήποτε δεσμό με τους Αμερικανοσιωνιστές," ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ !
Πόση καθυστέρηση χωμένη σε ένα κείμενο...
Επιστροφή στην κορυφή
Προλετάριος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2014 5:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχο στη Λωρίδα της Γάζας-Πρόβα τζενεράλε για όλες της πόλεις του κόσμου για την αντιμετώπιση οικονομικοπολιτικών κρίσεων και εξεγέρσεων. Με παρόμοιο τρόπο και ο ουκρανικός στρατός από επιλεγμένα καθάρματα πλήττει "στόχους" στην εξεγερμένη Α. Ουκρανία.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/o-israilinos-stratos-eplikse-stoxo-sti-lorida-tis-gazas
Επιστροφή στην κορυφή
Σταμάτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 20, 2014 12:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βομβαρδισμοί κτηρίων και αμάχων από τον αμερικανοκίνητο στρατό της Δ. Ουκρανίας. Ότι γίνεται στην Γάζα από το φασιστικό Ισραήλ αυτού του μακριού χεριού των αμερικανών, και στην Συρία από το τυραννικό καθεστώς των Άσαντ. Οι σπασμοί της αδιέξοδης κρίσης του καπιταλισμού με όποιο προσωπείο και αν έχει, ξερνάει την επιθανάτια βαρβαρότητα , που απλώνεται από χώρα σε χώρα σε μια γενικευμένη φρικαλεότητα που θα επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη. θέτοντας το δίλλημα μέσα από τους ποταμούς αίματος, της καπιταλιστικής βαρβαρότητας μιας φρίκης χωρίς τέλος ή της σοσιαλιστικής ανατροπής. Το «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα» είναι επίκαιρο όσο ποτέ.

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=251642
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας