patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ...

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεταλληνός
Site Admin


Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09
Δημοσιεύσεις: 1707

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 12, 2014 8:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανάμεσα στους πάσης φύσης (και με κάθε τρόπο) υποστηρικτές του Σαμαρά ντόπιους και ξένους, νάσου μαζί τους και ο..."τρομοκράτης" Μαζιώτης. Ο οποίος αφού "το παίζει" Κουτσούμπας λέγοντας "«το δίλημμα των καιρών δεν είναι μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ, νεοφιλελευθερισμός ή σοσιαλδημοκρατία αλλά καπιταλισμός ή επανάσταση», αμέσως μετά "κάνει κριτική" στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας οτι "οι προτάσεις του είναι ανέφικτες, ανεφάρμοστες, και μή ρεαλιστικές". Μάλιστα. Το πιάσαμε το υποννοούμενο φοβερέ μας "τρομοκράτη". Αφού αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεφάρμοστα, ας βολευτούμε προς το παρόν με τους Σαμαροβενιζέλους, μέχρι να ωριμάσουν οι...συνθήκες για την επανάσταση...

Α ρε βλακοηλίθιοι Μπατσοι που νομίζετε οτι μπορείτε να δουλέψετε έναν ολόκληρο λαό. Ρε ζωντόβολα, ο κάθε απλός άνθρωπος θέλει 100 σαν και σας στην καθησιά του μαλακοπίτουρες έ μαλακοπίτουρες.....


Θεσσαλονίκη
"Με ένα κείμενο, στο οποίο επιχειρεί μία «εφ' όλης της ύλης» ανάλυση για τις πολιτικές εξελίξεις και με αναφορές στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, επανέρχεται ο Νίκος Μαζιώτης.

Στον πρόλογο του κειμένου, που αναρτήθηκε στο Indymedia, ο Νίκος Μαζιώτης τονίζει ότι «το δίλημμα των καιρών δεν είναι μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ, νεοφιλελευθερισμός ή σοσιαλδημοκρατία αλλά καπιταλισμός ή επανάσταση».

Ο κρατούμενος για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» βάλλει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «καταλήγει σε ανέφικτες, ανεφάρμοστες και μη ρεαλιστικές προτάσεις: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε Τσάβες, ούτε Αλιέντε. Και ακριβώς επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κάνει πόλεμο με την υπερεθνική οικονομική ελίτ γι αυτό παρατηρούμε την διγλωσσία και τις αντιφάσεις στις απόψεις που εκφράζουν τα στελέχη του».

Για την κυβέρνηση Σαμαρά υποστηρίζει ότι «διανύει την τελευταία περίοδο της εξουσίας της» και την παρομοιάζει με την κυβέρνηση Παπανδρέου «που υπόγραψε το πρώτο μνημόνιο τον Μάιο του 2010 και έβαλε τον ελληνικό λαό στις αλυσίδες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής». Όπως η κυβέρνηση Παπανδρέου κατέρρευσε μέσα σε δύο χρόνια, σημειώνει, «έτσι και η κυβέρνηση Σαμαρά καταρρέει μη μπορώντας να σηκώσει το βάρος της πολιτικής της κοινωνικής γενοκτονίας που συνεχίζει να εφαρμόζει από τον Ιούνιο του 2012».

Για τις πρόσφατες εξελίξεις επισημαίνει ότι «η συντριπτική πλειοψηφία του λαού και της κοινωνίας, δεν πιστεύουν στα ψέματα της κυβέρνησης, γιατί το πρόγραμμα δεν έχει επιτυχία και γιατί είναι πιθανό μέσα στο στημένο κοινοβουλευτικό παιχνίδι του απαξιωμένου πολιτικού συστήματος, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, να παραδώσουν πολύ πιο πρόωρα απ ότι προγραμμάτιζαν τη διαχείριση της κρίσης του καπιταλιστικού συστήματος στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Την λύση δεν θα την δώσουν οι εκλογές για το αστικό κοινοβούλιο, αλλά η ένοπλη Κοινωνική Επανάσταση που θα καταστρέψει τον καπιταλισμό» καταλήγει το κείμενο το οποίο φέρει την υπογραφή: «Νίκος Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα. Φυλακές Διαβατών».



Newsroom ΔΟΛ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas oikodomos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 12, 2014 9:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ...


Μετά την "ανθρωπιστική" νίκη του Ρωμανού, του «τρομοκράτη» επαναστάτη της ΓΑΔΑ, ήταν δυνατόν ο Μαζιώτης να μην εμφανιστεί στο προσκήνιο; Και το καπιταλιστικό κράτος να μην επενέβαινε «υπογείως» με τους ανθρώπους του στις εκλογές; Και μην μου πει κανείς πως υπάρχει αριστερή ή δεξιά τρομοκρατία και πως όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις δεν είναι σφραγίδες του κράτους και των μυστικών του υπηρεσιών.
Επιστροφή στην κορυφή
οι μαλακοπίτουρες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 13, 2014 7:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι για να μην ξεχνιόμαστε, πως υπάρχουν «Αριστεροί τρομοκράτες», το κράτος τρολάροντας, γάζωσε την Ισραηλινή πρεσβεία με καλάσνικοφ τους (αν δεν είναι εικονική πραγματικότητα) τα μαύρα ξημερώματα. Αλλά έκανε την πατάτα του, διότι όλοι ξέρουν πως οι αναρχικοί την ώρα αυτή βρίσκονται στον ύπνο του δικαίου.
Μα ούτε μια προβοκάτσια δεν είναι ικανοί να στήσουν οι μαλακοπίτουρες οι βλακοηλίθιοι Μπατσοι που λέει και ο Μεταλληνός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας