patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ο ΣΥΡΙΖΑ "καταβρέχει" Ισπανούς και Γάλλους.

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3793

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 24, 2015 6:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ "καταβρέχει" Ισπανούς και Γάλλους. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποχώρησαν Podemos και Le Pen σε Ισπανία και Γαλλία

Από εχτές τα χαφιεδικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν σε ποικίλους τόνους για την αποτυχία της Λεπέν στην Γαλλία και των Podemos στην Ισπανία να καταλάβουν τις πρώτες θέσεις, τις οποίες φαίνονταν να διεκδικούν στις δημοσκοπήσεις. (Ασχέτως από οποιαδήποτε άλλη αιτία για αυτό, όλο και κάποια νοθειούλα ενδέχεται να έχει δουλέψει - αν και η κυρίως αιτία είναι, προφανώς, άλλη!)

Λιγότερο από 2 μήνες πριν, ο κόσμος στις χώρες αυτές (και σε άλλες) ήταν έτοιμος, όχι μόνον να τους δώσει τις πρώτες θέσεις, αλλα και να βγει στους δρόμους.

Ιδού τα έργα του ΧΑΦΙΕΔΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ με το ΟΡΓΙΟ ξεπουλήματος των υποσχέσεων και των προσδοκιών των Ελλήνων - και όχι μόνον αυτών: ΚΑΤΕΒΡΕΞΕ τις προσδοκίες (αλλά και τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ) των ανά των κόσμο εργαζομένων, στέλνοντας πίσω τις αντιστοιχες πολιτικές δυνάμεις σε Γαλλία και Ισπανία. Καλύτερα έτσι! Οι Λαοί των χωρών αυτών θα περάσουν άμεσα στις ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ (μαζί με τους Έλληνες, εννοείται!) χωρίς χρονοβόρες περιπλανήσεις σε ΧΑΦΙΕΔΕΣ - ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ του 4ου Ράιχ. Οι οποίες λύσεις θα κάνουν αισθητή την ταυτότητά τους αρχίζοντας με μια ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ και κάθε ομοίου του για ό,τι αυτοί αποτελούν στην πραγματικότητα.

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 24, 2015 9:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήταν επόμενο, δεν υπάρχει λύση κάτω από την εξουσία της κεφαλαιοκρατικής ολιγαρχίας. Ενώ η ανθρωπότητα διαθέτει πλέον όλα τα μέσα για παγκόσμια ευημερία, θα μένει βυθισμένη στην δυστυχία "όσο δεν έχει κρεμαστεί ο τελευταίος κεφαλαιοκράτης με τα άντερα του τελευταίου καπιταλιστή", έλεγαν οι αναρχικοί μια άλλης εποχής. Και εδώ που τα λέμε, είχαν δίκιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3793

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 24, 2015 10:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Όχι "ο τελευταίος κεφαλαιοκράτης" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρατηρητής έγραψε:
...όσο δεν έχει κρεμαστεί ο τελευταίος κεφαλαιοκράτης...


"Ο τελευταίος γραφειοκράτης".
_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Προλετάριος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 24, 2015 10:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Έρχονται νέα μέτρα από τους αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mετά τις αγκαλίες και τα φιλάκια, του Τσίπρα με την Μέρκελ του 4ου ΡΑÚΧ
Έρχονται νέα μέτρα

Σε αγώνα δρόμου για την εισροή κεφαλαίων στα δημόσια ταμεία επιδίδεται το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς τα προβλήματα ρευστότητας συνεχίζουν να προκαλούν «πονοκέφαλο» στο κυβερνητικό επιτελείο.

Νέα εισπρακτικά μέτρα περιλαμβάνονται στη δέσμη μεταρρυθμίσεων που θα στείλει η κυβέρνηση στους Ευρωπαίους εταίρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται νέα εισπρακτικά μέτρα, τα οποία θα περιλαμβάνονται στη δέσμη μεταρρυθμίσεων που θα στείλει η κυβέρνηση στους Ευρωπαίους εταίρους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, βάσει των επικρατέστερων σεναρίων αναμένεται να σημειωθεί αύξηση στους έμμεσους φόρους, κυρίως σε οινοπνευματώδη προϊόντα, ενώ ήδη έχει αυξηθεί η τιμή των τσιγάρων. Παράλληλα, το οικονομικό επιτελείο προσανατολίζεται στην εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης. Στο συγκεκριμένο μέτρο έχουν αναφερθεί τις τελευταίες ημέρες αρκετά στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο β’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπαλάφας, καθώς και ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής.

Επιπλέον, θα δοθούν κίνητρα στους φορολογουμένους να δηλώσουν εισοδήματα που ενδεχομένως έχουν αποκρύψει. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης έχει ήδη τονίσει πως βρίσκεται «στα σκαριά» περαίωση-εξπρές για όσους δεν υπέβαλαν δηλώσεις εισοδήματος και δεν πλήρωσαν τους φόρους τους τα προηγούμενα έτη.

Διατηρείται και το 2015 ο «πετυχημένος» ΕΝΦΙΑ. Πιθανή η αλλαγή ονομασίας. Όσον αφορά στον ΕΝΦΙΑ, πηγές επισημαίνουν πως θα διατηρηθεί τουλάχιστον για το 2015, με το πιο αισιόδοξο σενάριο να θέλει τη... μετονομασία του. Εξάλλου, παρά τις πολυάριθμες αντιδράσεις, ο συγκεκριμένος φόρος θεωρείται ιδιαίτερα επιτυχημένος: το 2014 μπήκαν στα κρατικά ταμεία περίπου 2,6 δισ. ευρώ και μόνο το πρώτο δίμηνο του 2015 εισπράχθηκαν περισσότερα από 650 εκατ. (στα 2,5 δισ. ευρώ ο στόχος για το 2015).

Το Υπουργείο Οικονομικών εξετάζει και το σενάριο της αύξησης του ΦΠΑ σε ορισμένα προϊόντα. Το βάρος φαίνεται να πέφτει στην εξαίρεση των νησιών από το καθεστώς των μειωμένων συντελεστών κατά 30%, ενώ σχεδιάζεται ο μειωμένος συντελεστής στα ξενοδοχεία (6,5%) να διαμορφωθεί σε 13%.

http://www.zougla.gr/greece/article/erxonte-nea-metra
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας