patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΑΛΑΒΑΝΟΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.....

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΤΑΡΙΦΟΔΙΑΙΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 04, 2015 8:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑΛΑΒΑΝΟΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε συνέντευξη του, ο επικεφαλής του Σχεδίου Β, καταφέρθηκε εναντίον του Τσίπρα, σημειώνοντας ότι λέει ψέματα και ότι δεν διστάζει να κάνει στροφή 180 μοιρών για να παίξει ένα αρνητικό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή.

«Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας έδειξε ότι έχει μια πολιτική ικανότητα επιβίωσης άλλου διαμετρήματος, ικανότητα που δεν διστάζει στο να κάνει πλήρη ανάστροφη 180 μοιρών και στις θέσεις του και επομένως νομίζω αργά ή γρήγορα θα έβρισκε το δρόμο του να παίξει έναν ρολό κεντρικό πολιτικό ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι ιδιαίτερα αρνητικός για την χώρα μας. Ιδιαίτερα αρνητικός και δεν είναι τιμητικός για έναν άνθρωπο ο οποίος έρχεται από την Αριστερά».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ προσπαθώ να πάρω αυτή την λαϊκή αντίληψη που υπήρχε για την Αριστερά, ότι η Αριστερά προσφέρει, ότι η Αριστερά είναι ανιδιοτελής και ότι η Αριστερά δεν λέει ψέματα. Ένα πολύ απλό χαρακτηριστικό αν θέλετε της πολιτικής συμπεριφοράς είναι το να μιλήσεις ντόμπρα και ειλικρινώς στον ελληνικό λαό. Είδαμε ότι αυτό ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει ούτε στον κ. Τσίπρα, ούτε σε όλη την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 04, 2015 9:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός ο Αλαβάνος. Κάποια μέρα όμως πρέπει να μας εξηγήσει γιατί αποσύρθηκε από τον Σύριζα –ή μάλλον από τον ΣΥΝ, όπως ονομάζονταν παλαιότερα.
Επιστροφή στην κορυφή
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6545

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 04, 2015 10:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μόνο καλό που πρόσφερε ο Τσίπρας, είναι ότι κάηκε μέσα σε έξι μήνες.
Από αυτή την σκοπιά είναι τίμιος. Το παραμύθι περί Αριστεράς, κράτησε 8 χρόνια και διαλύθηκε σε έξι μήνες.

'Τίμιος' απατεώνας που πουλάει χρέη και θα πάρει και προφανώς μίζα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
antivirus
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 05, 2015 9:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Αισχρή νεοταξίτικη απάτη τα περί ξενοφοβίας-ρατσισμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αισχρή νεοταξίτικη απάτη τα περί ξενοφοβίας-ρατσισμού
Συνεχίζει άραγε ο Αλαβάνος να προκαλεί την νοημοσύνη του ελληνικού λαού;


ΑΘΗΝΑ 09/09/2007

Με μετανάστες στο Φόρουμ Μεταναστών συναντήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος.

«Εμείς ως Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα μείνουμε σταθερά στο χώρο των αξιών της ισότητας όλων των πολιτών του κόσμου, από όπου και αν προέρχονται, ό,τι χρώμα και αν έχουν, σε όποιο θεό και αν πιστεύουν. Και δεν πρόκειται να μεταναστεύσουμε στο χώρο της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, που πολλές φορές από μεγάλα κόμματα γίνεται και προεκλογικό εμπόρευμα», τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Αλαβάνος.

«Για μας οι μετανάστες είναι ένα κομμάτι της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας της χώρας μας», πρόσθεσε, «θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, για νόμους που θα είναι απλοποιημένοι, χωρίς γραφειοκρατία και που θα χορηγούν τις άδειες παραμονής και εργασίας καθώς και το δικαίωμα να αποκτούν οι μετανάστες ελληνική υπηκοότητα μετά από πενταετία».
Επιστροφή στην κορυφή
antivirus
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 05, 2015 11:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ - ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ
Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 308 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ. ΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ…


ΜΕ αγανάκτηση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τις μαζικές συλλήψεις και προσαγωγές Αλβανών κυρίως μεταναστών στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα και ιδιαίτερα στην περιφέρεια της πρωτεύουσας. Το Σάββατο 3.7.1999 με μια γιγαντιαία επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων πάνω από 1.500 Αλβανοί συνελήφθησαν, "φυλακίστηκαν" στο γήπεδο της Παλλήνης και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω. Συλλήψεις και προσαγωγές που έγιναν αδιακρίτως, στον "σωρό", με το πρόσχημα καταπολέμησης της εγκληματικότητας.

Ολα δείχνουν, ύστερα από τη δραματική στροφή της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα της μετανάστευσης (αναθεώρηση του μέτρου χορήγησης της "πράσινης κάρτας") ότι τα μέτρα αυτά θα συνεχιστούν και θα ενταθούν. Στην πραγματικότητα γινόμαστε μάρτυρες ενός άνευ προηγουμένου για τα ελληνικά δεδομένα πογκρόμ κατά των Αλβανών μεταναστών. Σε ένα σύνθετο κοινωνικό πρόβλημα το κράτος επέλεξε να απαντήσει με την καταστολή, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ξενοφοβία και καλλιεργώντας στην πράξη τον ρατσισμό. Αυτή η τρομοκρατική πολιτική καλλιεργήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα από κάθε είδους λαϊκιστικά ΜΜΕ, από τηλεοπτικά κανάλια και από συντηρητικά έντυπα που κατασκεύασαν ένα κλίμα πανικού στην κοινή γνώμη, προκειμένου να νομιμοποιηθούν κοινωνικά οι "επιχειρήσεις - σκούπα" της αστυνομίας.

Εμείς οι πολίτες που υπογράφουμε αυτό το κείμενο εκφράζουμε την οργή μας γι' αυτές τις επικίνδυνες εξελίξεις και δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό μέσον σε επιχειρήσεις που οδηγούν στον εκρατσισμό του δημόσιου βίου, σκορπίζοντας αισθήματα "συλλογικού στιγματισμού και ενοχής" προς ένα τμήμα πληθυσμού που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Στο υπαρκτό πρόβλημα της ασφάλειας των πολιτών η απάντηση δεν μπορεί να είναι η ένταση της καταστολής, η καταρράκωση των αρχών του κράτους - δικαίου, η χρησιμοποίηση μεθόδων συλλογικής ευθύνης, αλλά η ατομική δίωξη της παραβατικότητας.

Γι' αυτό ζητάμε:

* από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει αμέσως αυτή την καταστροφική της πολιτική και να προχωρήσει τολμηρά και συστηματικά στη νομιμοποίηση των οικονομικών μεταναστών

* από όλα τα πολιτικά κόμματα να λάβουν σαφή και δημόσια θέση για την επικίνδυνη αυτή παλινδρόμηση, απαιτώντας επιπλέον από την κυβέρνηση έναν δημόσιο διάλογο στο Κοινοβούλιο

* από τη ΓΣΕΕ, τα Εργατικά Κέντρα και τους αγροτικούς συλλόγους όλης της χώρας να υπερασπίσουν το δικαίωμα των ξένων συναδέλφων τους να ζουν και να εργάζονται νόμιμα στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας όλα τα νόμιμα δικαιώματα και τηρώντας όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 308 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ.

http://www.greekhelsinki.gr/greek/pressrelease/6-7-1999.html

Το greekhelsinki διευθύνεται από τον Παναγιώτη Δημητρά και από άλλα λουλούδια. Ο πατέρας του Ηλίας Δημητράς ήταν υπουργός της χούντας των συνταγματαρχών.
Επιστροφή στην κορυφή
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 05, 2015 7:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που να βρεθεί ο Έλληνας εργάτης, είναι ελάχιστη μειοψηφία μέσα στα εργοστάσια, στην οικοδομή και στις επιχειρήσεις. Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω η αναλογία είναι 1 Έλληνας 7 αλλοδαποί. Στις καλλιέργειες όσες έχουν απομείνει εργάζονται μόνο αλλοδαποί και ελάχιστοι Έλληνες επιτηρητές. Οι έλληνες γενικά είναι άνεργοι. Ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι επισήμως. Στην πραγματικότητα πρέπει να είναι πολύ περισσότεροι. Γιατί άνεργοι οι Έλληνες; Έχουν υποχρεώσεις και γι' αυτό απαιτήσεις. Καταδικασμένοι στην ανεργία πηδάνε από τα μπαλκόνια ή πέφτουν στις ράγες του μετρό. Οι αλλοδαποί δουλεύουν για ψίχουλα, αρκεί να είναι ψίχουλα σε ευρώ. Γι αυτό τους φέρνουν από τα πέρατα της οικουμένης. Ο Αλαβάνος και οι μαϊμού αριστεροί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και έχουν το θράσος να το παίζουν ανθρωπιστές. Η τιμωρία όμως έρχεται, και όχι από τον θεό….
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας