patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Έκτακτο δελτίο από Πρεσβεία: Τον Χαλάμε από αύριο τον καιρό

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Patarisios
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 12, 2016 5:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Έκτακτο δελτίο από Πρεσβεία: Τον Χαλάμε από αύριο τον καιρό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έκτακτο δελτίο από Πρεσβεία: Τον Χαλάμε από αύριο τον καιρό

12/06/2016

Από νωρίς την Κυριακή ο ουρανός γέμιζε λευκές ουρές χημικών που άφηναν πίσω τους αεροπλάνα. Τα ίχνη για πολλές ώρες είχαν εξαφανιστεί. Τώρα ξαφνικά οι ουρές οπτικά εμφανίστηκαν ξανά και απλώνονται ανώμαλα στον ορίζοντα. Αργότερα θα πυκνώσουν και θα έχουμε μάλλον χημική βροχή, τεχνητή ενοείται.

Οι "μετερεολόγοι" μας θα μας πουν (μέσω Πρεσβείας) ποιες περιοχές θα επηρεαστούν!

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Δευτέρα και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η "Μετεωρολογική Υπηρεσία" τα φαινόμενα θα επηρεαστούν αύριο Δευτέρα αρχικά το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και από τις μεσημβρινές ώρες η δυτική Στερεά, η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος (κυρίως οι βορειοδυτικές περιοχές) και πιθανόν πρόσκαιρα η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Μακεδονία και η κεντρική Στερεά.

Την Τρίτη η κακοκαιρία θα πλήξει τη Θράκη μέχρι αργά το απόγευμα και πιθανόν πρόσκαιρα η Ανατολική Μακεδονία. Οι ζημιές θα είναι τεράστιες.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εξωτερικών & Διοικητικής Αποσυγκρότησης, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων φαινομένων από Πρεσβεία μεριά.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων αμερικάνικων φαινομένων.
Επιστροφή στην κορυφή
Patarisios
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 12, 2016 7:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζούλα έγινε στον Άγιο Νικόλαο η ομιλία Κατρούγκαλου


πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει

Σε ένα από τα πλέον ιστορικά και γνωστά μπαράκια του Ηρακλείου κατέληξαν να κάνουν… εκδήλωση τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τα συνεχή «θερμά» επεισόδια με στόχο τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο!
Όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες του CretePlus.gr τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγαν στη λύση του νυχτερινού μαγαζιού για να γλυτώσουν από τα γιουχαΐσματα!
Μάλιστα στον εν λόγω χώρο έγινε σύμφωνα με πληροφορίες μια …μάζωξη των στελεχών όπως-όπως, προκειμένου να έχουν μια συνομιλία με τον Υπουργό Εργασίας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας