patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ - ΑΓΡΟΤΩΝ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
antivirus
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 29, 2017 8:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ - ΑΓΡΟΤΩΝ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένταση στο μπλόκο των Ευζώνων μεταξύ αγροτών και αστυνομίας

Μικρή ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή κοντά στο τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, όταν επιχείρησε με το τρακτέρ του να παρακάμψει τις αστυνομικές δυνάμεις και να κατευθυνθεί στον κόμβο της Ειδομένης, όπου οι αγρότες θέλουν να στήσουν το μπλόκο τους.
Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης, «σπεύσαμε στο σημείο και ύστερα από διαβουλεύσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις τελικά ο συνάδελφος δεν πήγε αυτόφωρο και με το τρακτέρ του επέστρεψε στο σημείο όπου είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, δηλαδή 2,5 χιλιόμετρα πριν το τελωνείο των Ευζώνων και 1.000 μέτρα πριν τον κόμβο Ειδομένης, όπου θέλουμε να πάμε».
Τονίζεται ότι γύρω στις 14.00 αγρότες και κτηνοτρόφοι προτίθενται να προχωρήσουν για μια ώρα περίπου σε συμβολικό αποκλεισμό του σημείου, όπου βρίσκονται από το Σάββατο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας «για το γεγονός ότι δεν μας επιτρέπουν να πάμε στον κόμβο της Ειδομένης και να παραταχθούμε με τα τρακτέρ μας».
Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα αναμένονται στο σημείο αγρότες από Γιαννιτσά, Αίγιο, Αλεξάνδρεια και Κιλκίς. Αγρότες από τη Χαλάστρα έφτασαν ήδη στα διόδια των Μαλγάρων, όπου το Σάββατο στήθηκε μπλόκο και την Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να κατευθυνθούν κοντά στους Ευζώνους.

Από τη Δευτέρα μπλόκα και στη δυτική Μακεδονία

Την ανάπτυξη των αγροτικών μπλόκων στη Δυτική Μακεδονία, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, αποφάσισε η ευρεία σύσκεψη των εκπροσωπών συντονιστικών επιτροπών της περιοχής, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς των δημητριακών και κτηνοτροφικών προϊόντων του Νομού, Δημήτρης Μόσχος, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τα ακριβή σημεία.
Ωστόσο, σίγουρο θεωρείται το στήσιμο μπλόκου τη Δευτέρα μετά τις 12:00, στο 'Αργος Ορεστικό, δηλαδή στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, στο δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία.
Την απόφαση έλαβαν σε πρόσφατη γενική τους συνέλευση αγρότες και κτηνοτρόφοι της Καστοριάς, ορίζοντας και τη συντονιστική επιτροπή του μπλόκου τους που διευρύνθηκε στα 15 μέλη, από 11 στις περσινές αγροτικές κινητοποιήσεις.
Οι αγρότες στο Καλονέρι Βοείου, επικύρωσαν την απόφασή τους να στηθεί τη Δευτέρα το μπλόκο της Αγίας Κυριακής, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας.
Στο μεταξύ, στην περιοχή Αμυνταίου, πιθανόν τη Δευτέρα μπλόκο θα στηθεί στην παλαιά εθνική οδό Αμυνταίου-Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Αντιγόνου. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται την Κυριακή, οπότε και θα οριστεί η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου.

Πηγή: ΑΠΕ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 30, 2017 2:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο χαρακτηριστικό αυτή την φορά είναι η μαζικότερη συμμετοχή των αγροτών και έχουν την υποστήριξη όσο ποτέ του λαϊκού κόσμου. Πράγμα που θα δυσκολέψει περισσότερο από κάθε άλλη φορά το ξεπούλημα τους από αγροτοπατέρες τύπου Μπούτα και Σία.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας