|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Τρελλαμενος Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 2:26 pm Θέμα δημοσίευσης: Ο φτωχος Καρατζαφερης και το μπουρδελο τις Αυστραλιας |
|
|
Γιωργος Καρατζαφερης
¡’Δεν εχουν πληρωσει ποτε στη ζωη τους ενοικιο.Δεν εχουν νιωσει ποτε την αγωνια
για μια επιταγη η ένα γραμματιο που κοντευει να ληξει και δεν εχουν πληρωσει ποτε ΙΚΑ η άλλες εισφορες.Αντιθετα εμεις χτισαμε ότι εχουμε μονοι μας με πονο και αγωνια.’’
Το κατηγορω τους πλουσιους του Καρατζαφερη του με πονο και αγωνια των 24.οικιων.εναντιων των βολεμενων.
Αγορι μου σκιζεις.
''Να πατε να γαμηθειτε και δεν με νοιαζει εσεις οι γαμημενοι τι σκεφτεστε''
Μιλατε μου βρομικα.Ο.πρωθυπουργος της Αυσταλιας ΚΕΒΙΝ ΡΑΝΤ σε βουλευτες του κομματος τους..ω ρε.αυτο και αν δεν μπουρδελο που δεν πρεπει να καει |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Χορτασμενος Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 2:46 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.και εμεις νομιζαμε πως θα φαμε.το τριτο το μακρυ |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 4:02 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η υπογραφή σού πάει γάντι, διότι όντως σαλεμένος μου φαίνεσαι.
Εκτός από σαχλαμάρες, έχεις κάτι σοβαρό να καταγγείλεις; Ξέρεις να τα βρήκε ο Καρατζαφέρης έτοιμα, ή να τα έκλεψε; Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις, ευχαρίστως να σ' ακούσουμε. Αν δεν έχεις, μη μας τα ζαλίζεις.
Ξεκίνησε από την Αρκαδία φτωχός, δούλεψε σκληρά και τελείωσε το "Βαρβάκειο" με υποτροφία. Εσύ;
Όσοι ξέρουν τι εστί "Βαρβάκειο", μπορούν να καταλάβουν τι θα πει να παίρνεις υποτροφία εκεί.
Δεν έχει 24 οικίες, αλλά 28. Με γεια του με χαρά του. Καν' τις κι εσύ αν είσαι μάγκας. |
|
|
 |
Άλλος επισκέπτης Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 7:04 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:18ff264c6b="Anonymous"]Ξεκίνησε από την Αρκαδία φτωχός, δούλεψε σκληρά και τελείωσε το "Βαρβάκειο" με υποτροφία. Εσύ;
Όσοι ξέρουν τι εστί "Βαρβάκειο", μπορούν να καταλάβουν τι θα πει να παίρνεις υποτροφία εκεί.
Δεν έχει 24 οικίες, αλλά 28. Με γεια του με χαρά του. Καν' τις κι εσύ αν είσαι μάγκας. |
Επισκέπτη μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις και να ψηφίζεις ό,τι νομίζεις, είναι δικό σου θέμα. Μη μας λες όμως ότι ο Καρατζαφέρης έγινε πλούσιος με τη δουλειά του και επειδή υπήρξε ένας απ’ τις χιλιάδες νέων που μαθήτευσαν στο Βαρβάκειο, αλλά αυτός ξεχώρισε μαζί με άλλες λίγες ευφυΐες, που αποδείχτηκαν ευφυΐες ...επειδή πλούτησαν! Ξέρω, επισκέπτη σοφούς που πέθαναν φτωχοί και αγράμματους που απέκτησαν μεγάλες περιουσίες. Εσύ έχεις δει πολλούς να γίνονται πλούσιοι με το μεροκάματο ή το μισθό τους; Εγώ δεν έχω δει κανένα μεροκαματιάρη ή μισθωτό που να πλούτισε. Με τη δουλειά βγαίνουν μόνο τα απαραίτητα για τη ζωή, και όχι πάντα. Πλούσιος γίνεσαι μόνο όταν εκμεταλλεύεσαι τον κόπο των άλλων. Και γι’ αυτό δεν απαιτείται αστική μόρφωση, αλλά μπόλικη αναισθησία και απανθρωπιά. Όποιος ζει αυτό το κανάλι καταλαβαίνει τι λέω. Δεν θέλω να προσάψω στον Καρατζαφέρη αυτές τις ιδιότητες. Μπορεί να είναι η εξαίρεση που επιβαιβεώνει τον κανόνα. Δεν ξέρω. Αυτοί που είναι στη δούλεψη του θα μας πουν, όταν δεν θα φοβόνται μη τους σχολάσει. |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 25, 2009 7:56 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:6b706e8709="Άλλος επισκέπτης"][quote:6b706e8709="Anonymous"]Ξεκίνησε από την Αρκαδία φτωχός, δούλεψε σκληρά και τελείωσε το "Βαρβάκειο" με υποτροφία. Εσύ;
Επισκέπτη μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις και να ψηφίζεις ό,τι νομίζεις, είναι δικό σου θέμα. Μη μας λες όμως ότι ο Καρατζαφέρης έγινε πλούσιος με τη δουλειά του και επειδή υπήρξε ένας απ’ τις χιλιάδες μαθητών που μαθήτευσαν στο Βαρβάκειο, αλλά αυτός ξεχώρισε με τις λίγες ευφυΐες, που αποδείχτηκαν ευφυΐες επειδή πλούτησαν! Ξέρω, επισκέπτη σοφούς που πέθαναν φτωχοί και αγράμματους που απέκτησαν μεγάλες περιουσίες. Εσύ έχεις δει πολλούς να γίνονται πλούσιοι με τη δουλειά τους; Εγώ δεν έχω δει κανένα μεροκαματιάρη ή μισθωτό που να πλούτισε. Με τη δουλειά βγαίνουν μόνο τα απαραίτητα για τη ζωή, και όχι πάντα. Πλούσιος γίνεσαι μόνο όταν εκμεταλλεύεσαι τη δουλειά των άλλων. Και γι’ αυτό δεν απαιτείται αστική μόρφωση, αλλά μπόλικη αναισθησία και απανθρωπιά. Δεν θέλω να προσάψω στον Καρατζαφέρη αυτές τις ιδιότητες. Μπορεί να είναι η εξαίρεση που επιβαιβεώνει τον κανόνα. Δεν ξέρω. Αυτοί που είναι στη δούλεψη του θα μας πουν, όταν δεν θα φοβόνται μη τους σχολάσει. |
Λογικιστής Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 03, 2009 9:52 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:dbcbdef2c6="ΛΟΓΙΣΤΗΣ"]εδω θα γινουμε σε λιγο διαστημα μειονοτητα στην χωρα μας ,και συ ασχολεισαι με το Ε9 του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗς ΣΥΖΗΤΗΣΗς Μ Η Δ Ε Ν . |
Ξέρω καλά τον τύπο του απελέκητου τυχοδιωκτάκου που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα. Είναι ικανός να πάει οπουδήποτε όταν οσμίζεται καρέκλα. Έχουν καταφύγει στον Καρατζαφέρη πολλοί τέτοιοι και αυτοί εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως.
Δεν αγνοώ πάντως ότι στις γραμμές του ΛΑΟΣ έχουν καταφύγει κι άλλοι, λαϊκοί, αναζητώντας ελπίδα, αλλά σ’ αυτούς δεν διακρίνω καμιά σιγουριά ότι την βρήκαν. Και δικαιολογημένα, γιατί απ’ τον Καρατζαφέρη, ως τώρα, ακούμε μόνο λόγια. Μπλα, μπλα, μόνο στο κοινοβούλιο και στα ΜΜΕ. Έτσι δεν λύνεται το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες.
Οι «τρεις οικογένειες» σου (την ολιγαρχία του χρήματος που είναι το πραγματικό αφεντικό πάντα την ξεχνάτε) πρέπει να εξαναγκαστούν να λύσουν το πρόβλημα και αυτό δεν θα το κάνουν αν δεν υπάρξει κίνημα μαζών στους δρόμους. Το πρόβλημά είναι ότι ο Καρατζαφέρης δεν είναι ο άνθρωπος που θα στηριχτεί στην δράση των μαζών. Φοβάται τις μάζες. Τις θέλει στο περιθώριο, σε ρόλο θεατή. Αυτός είναι ένας απ’ τους σοβαρούς λόγους που δεν τον εμπιστευόμαστε. Κατάλαβες; |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 03, 2009 12:13 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ποίησις - ¾μνος εις τον Καραμανλήν και... πρωην; φιλο του Καρανζαφερη.
Σε γνωρίζω από την κόψη
των δοντιών σου όταν μασάς,
σε γνωρίζω από την όψη
που ¡ναι όψη συμφοράς!
Απ’ τις εκλογές βγαλμένος
των Ελλήνων τις φαιδρές,
είσαι κάπως ψωμωμένος
και σου κρέμετ’ ο σκεμπές!
Στο Μαξίμου κατοικούσες
κουρασμένο μου παιδί,
κι ένα στόμα ακαρτερούσες
«άει στο διάολο» να σου πει!
Άργειε νάλθει εκείνη η μέρα,
κι ήταν όλα θλιβερά,
ήσουν μια μεγάλη λέρα
που ¡μοιαζε με φουκαρά! |
|
Δηλαδή ο τύπος μας λέει στα ίσα: ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ να σε πηδήξει και μετά τα λέμε ! ! !
ουτε απο καλαμπουρι δεν καταλαβαινετε
η εχετε τοση εμπαθεια?
ΚΡΙΜΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
ΣΤΟΥ ΚΩΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ........................
ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΗΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ GIORGOS
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 2.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ
|
 |
ΛΟΓΙΣΤΗΣ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 03, 2009 6:10 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:9540dae232="kostas oikodomos"]Για το Εθνικο ο Καρατζαλητης ειπε στην προεκλογικη του συνεντευξη.''Το Αγαθονησι δεν ειναι μονο Ελληνικο ειναι και Ευρωπαικο''δηλαδη λογιστακο μου το μοιραζωμαστε με τους ξενους και πρεπει να μας φυλανε και απο πανω κατεληξε ο τηλεσυτης. Και εχει το θρασος να ζηταει την ψηφω μας ο βρομωτυχωδιοκτης.
Και ξεπουλημα της Ελλαδας και να μασαει απο τον ιδρωτα του εργατη αλα και του ξενου για αυτο ζηταει ποσοστωσεις.καταλαβου λογιστακο χωρις λογικη. |
ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ Ν.ΣΕΡΡΩΝ(ειναι ιδιαιτερα πατριδα μου)
απο την ΕΕ
ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ?
ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΤΟΛΗ?
ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?
ΤΡΙΧΕς |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 03, 2009 7:24 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| [quote:39882ef6f6="ΛΟΓΙΣΤΗΣ"][quote:39882ef6f6="Κ.Ν"]ενταξει Λαος και κολωνακι ολλοι θα ζησουμε πηδωντας τον κοσμακη |
ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ακομη δεν σε πηδηξε
35 χρονια σε πηδανε 3 οικογενειες
φαινεται σου αρεσει
τι να σου πω
εδω θα γινουμε σε λιγο διαστημα μειονοτητα στην χωρα μας ,και συ ασχολεισαι με το Ε9 του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗς ΣΥΖΗΤΗΣΗς Μ Η Δ Ε Ν . |
Μας πήδηξαν οι ομοϊδεάτες του συνεργάτες των χιτλερικών στην κατοχή.
Δεν χειάζεται να μας ξανα-πηφήξει ο Καρατζα-φύρερ !
|
 |
kostas oikodomos Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 03, 2009 8:02 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Η Ε.Ε. Εχει επιβαλη στη αγροτικη παραγωγη μας όπως και σε ολλους τους αλλους τομεις το ιμπεριαλιστικο της Δελτιο.Το ποσο και τι θα παραγουμε Τι θα τρωμε και ποσο . Τι θα επιδοτουν η οχι. Τι θα εισαγουμε και εξαγουμε και εάν υπερβουμε τις νορμες των τοναζ που εχουν καθορισει πεφτουν αγρια προστιμα.Τωρα εάν εσυ εχεις πεσει στην περιπτωση επιδοτισης του δικου στρεμματος και κοιμασε ησυχος αλα Γιωργακη Παπανδρεου και αδιαφορεις για τα αλλα στρεμματα δειχνει το ποιον σου καθως και του αρχηγου σου .Τον Καρατζοσυφεροντολογο. Για αυτό θελει και το φιφτυ φιφτυ της χωρας με την Ε,Ε.των ληστων. Και να κονομαει από τα 28 διαμερισματακια που με το αιμα του εχτυσε και όχι από των εργατων τις πλατες.Καταλαβες αλογιστε μου. Με αγαπη. |
|
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|