patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

AMBER ALERT: "Εξαφάνιση 2 εκατ. ψήφων."

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Obelix



Συμμετέχουν: 08 Δεκ 08
Δημοσιεύσεις: 3793

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 26, 2022 8:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: AMBER ALERT: "Εξαφάνιση 2 εκατ. ψήφων." Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις 9:10 μμ η Marine Le Pen εμφανίζεται να συγκεντρώνει 13 εκατ. ψήφους.

Στις 10:45 μμ η Marine Le Pen εμφανίζεται να συγκεντρώνει 11 εκατ. ψήφους.

ΠΟΥ "ΠΕΤΑΞΑΝ" τα ΔΥΟ -2- ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

_________________
ILS SONT FOUS, CES AMERICAINS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vngelis



Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08
Δημοσιεύσεις: 6549

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 27, 2022 12:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εν γνωση της. Οταν δεν το καταγγελνεις και συμμετεχεις σαν κοινοβουλευτικη ομαδα αναγνωριζοντας το πλαστο αποτελεσμα το κανεις σκοπιμα οπως ο Τραμπ...

Η ψηφος στις μερες μας ειναι σαν να παιζεις σε καζινο και ολα τα παιχνιδια ειναι στημενα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 27, 2022 7:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν παρακολουθουσατε την ζωντανη μεταδοση του ΣΚΑΙ το βραδυ των εκλογων,και οταν εκλεισαν οι καλπες και βγηκε το πρωτο exit polls με 42% την Λεπεν,ξεκινησε να δειχνει απευθειας εικονες απο το πολιτικο της γραφειο,και στο τεραστιο μπαλκονι την δειχνει εντελως μονη της να μιλαει στο κινητο της(και πιθανον να την ενημερωνουν οτι θα ξαναβγαλουν τον Μακρον και να κατσει στα αυγα της),και ολοι οι συμβουλοι της να ειναι μεσα το κτιριο.
Λεπτα μετα και αφου εχει ανακοινωθει το exit polls και χωρις να εχει ανακοινωθει κανενα επισημο εκλογικο αποτελεσμα ,ουτε καν απο το πιο μικρο εκλογικο τμημα,βγαινει στην καμερα η Λεπεν και ανακοινωνει οτι ουσιαστικα εχασε,και απλα θα ειναι εδω να ελεγχει τον επανεκλεγεντα Μακρον.Μετα ακριβως απο την δηλωση Λεπεν,δειχνει η καμερα τον Μακρον να τον ειδοποιουν οτι τον ξαναβγαζουν προεδρο να ξεκινησει την πεζη πορεια με το πουρό και τα παιδάκια προς την πλατφορμα για να μιλησει.Πιο στημενη εκλογη και απο αυτην των ΗΠΑ...
Παρολα αυτα γινονται πορειες και φασαριες σε ολοκληρη την Γαλλια που μιλουν για νοθεια...τιποτα δεν εχει τελειωσει,μαλλον τωρα ολα αρχιζουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 27, 2022 6:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Μακρον την επομενη των εκλογων πηγε σε υπαιθρια λαικη αγορα στο βορειοδυτικο Παρισι να χαιρετησει το πληθος και αυτοι του εριχναν ντοματες!!!

https://rumble.com/v12m660-64859832.html

Μου θυμιζει τον Χατζηδακη που περπατουσε ανεμελος στην Πανεπιστημιου και χαιρετουσε το πληθος που τον εβριζε και αυτος πιστευε οτι ειναι εκδηλωσεις λατρειας και μολις του ματωσαν την καραφλα και δεν ηξερε που να κρυφτει,αρχισε να κλαιει ,μεχρι και ενας ηλικιωμενος του τρεσαρε ενα κροσε καλο.!!!

Κανουν που κανουν νοθειες και δουλευουν τον κοσμακη καθως τον κατακλεβουν,ε μα δεν κανουν και την παπια και να βολταρουν στα σοκακια των πλουσιων,ηθελε λαικη αγορα ο βλαμμενος...
Επιστροφή στην κορυφή
Jean Valjean
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 28, 2022 4:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel εξέφρασε τη χαρά του: «Μπράβο Εμμανουήλ. Σε αυτήν την ταραγμένη περίοδο, χρειαζόμαστε μια σταθερή Ευρώπη και μια Γαλλία πλήρως αφοσιωμένη σε μια πιο κυρίαρχη και πιο στρατηγική Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ο Μπόρις Τζόνσον χειροκρότησε το αποτέλεσμα.
Ο Ευρωπαίος Γερμανός υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ ανακοίνωσε ότι ο μεγαλύτερος νικητής ήταν η Ευρώπη.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι δήλωσε ότι η επανεκλογή ήταν «υπέροχα νέα για όλη την Ευρώπη».
Και η πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ εξέφρασε επίσης ανακούφιση, λέγοντας ότι «η ισχυρή ηγεσία είναι απαραίτητη σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς».

Όταν βλέπουμε έκρηξη ανακούφισης και υποστήριξης από τους κύριους πολιτικούς εκπροσώπους της καπιταλιστικής τάξης σε όλη την Ευρώπη, είναι σαφής ένδειξη ότι ο Μακρόν δεν είναι καθόλου ο «Πρόεδρος όλου του γαλλικού λαού». Είναι ο άνθρωπος των τραπεζών. των γαλλικών πολυεθνικών εταιρειών. Είναι «ο Πρόεδρος των πλουσίων», όπως τον βλέπουν πολλοί άνθρωποι στη Γαλλία.

Οι σχολιαστές της άρχουσας Γαλλικής τάξης ανησυχούν όμως πολύ. Ο Μακρόν υποτίθεται ότι θα εγκαινίαζε μια νέα εποχή φιλελεύθερων πολιτικών. Αλλά στην πραγματικότητα, έχει καταστρέψει τα παραδοσιακά κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς, στα οποία βασίστηκε η σταθερότητα του συστήματος. Και τώρα έχει καταστρέψει τη δική του αξιοπιστία, λένε – κάτι που θα κάνει πιο δύσκολο το έργο του να αυξήσει σταδιακά την ηλικία συνταξιοδότησης από τα 62 στα 65, μαζί με την εφαρμογή όλων των άλλων πολιτικών κατά της εργατικής τάξης.

Μετά τον πρώτο γύρο, όπου αντιμετώπισε πολύ θυμό για αυτήν την ερώτηση, υποσχέθηκε ευκαιριακά ότι θα τον ανέβαζε μόνο στα 64, ελπίζοντας να κόψει την υποστήριξη της Λεπέν. Τώρα όμως θα προχωρήσει και θα επιχειρήσει να εφαρμόσει το πρόγραμμα που του απαιτεί η καπιταλιστική τάξη.

Αυτό σημαίνει ότι αντί για την ειρήνη και την κοινωνική σταθερότητα, η δεύτερη θητεία του Μακρόν θα εξαπολύσει ένα ακόμη μεγαλύτερο κύμα δυσαρέσκειας από την πρώτη του θητεία. Οποιαδήποτε άμεση περίοδος μήνα του μέλιτος θα είναι πολύ σύντομη ή ανύπαρκτη.

Πέρα από το ζήτημα των συντάξεων, υπάρχει το κόστος ζωής. Ο πληθωρισμός έφτασε στο 4,5% τον Μάρτιο, το υψηλότερο από το 1985, και οι εκτοξευόμενες τιμές του φυσικού αερίου, του ηλεκτρισμού και των καυσίμων πλήττουν εκατομμύρια απλές οικογένειες της εργατικής τάξης σε όλη τη Γαλλία.

Η δεύτερη θητεία του Μακρόν ως Προέδρου απέχει πολύ από το να είναι η ανακούφιση που ήλπιζε η αστική τάξη. Στην πραγματικότητα, η Γαλλία εισέρχεται σε μια από τις πιο ταραχώδεις περιόδους της ιστορίας της.

Οι Ευρωπαίοι αστοί θέλουν να συνεχίσουν την πολιτική τους για διάλυση του κοινωνικού κράτους σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. της ιδιωτικοποίησης ό,τι έχει απομείνει από κρατική ιδιοκτησία· της καταστροφής του συστήματος υγείας για την προώθηση ιδιωτικών συμφερόντων. και γενικά να καταστρέψουν ό,τι λίγο έχει απομείνει από τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο παρελθόν, αλλά χωρίς την ταξική πάλη και την κοινωνική αστάθεια που όλα αυτά συνεπάγονται. Προς το παρόν, ο άνθρωπός τους είναι ο Μακρόν.
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 28, 2022 11:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H Λεπέν ενεργεί όπως στην Ελλάδα η «Χρυσή Αυγή». Όπου όταν η χρυσή ήρθε 3ο κόμμα με ποσοστά 8% αντί να αναπτύξει την δράση του με το σύστημα που υπεράσπιζε τους λαθρομετανάστες και της ΕΕ που ήταν κατά των κρατών εθνών έβαλε την ουρά στα σκέλια. Και όχι μόνο αυτό έκανε το παπί όταν ο Κασιδιάρης στις δημοτικές εκλογές των Αθηνών βγήκε πρώτος έγινε νοθεία με αποτέλεσμα να τον βγάλουν 3ο και στην θέση του να την πάρει ο Κασίμης. Πχ. Στα ψηφοδέλτια του εκλογικού τμήματος του Α. Παντελεήμονα για τις δημοτικές εκλογές το ψηφοδέλτιο της ΧΑ, ήταν πρώτο με διαφορά 79 ψήφων από το δεύτερο ψηφοδέλτιο. Αλλά στα κεντρικά ψηφοδέλτια είχαν αφαιρεθεί 90 ψήφοι Ο Μιχαλολιάκος το πέρασε στο ντούκο και δεν πρόσφυγε στα δικαστήρια για να αποδείξει την νοθεία.
Και το χειρότερο από όλα ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Π. ΦΥΣΣΑ τάχα από τον Ρουπακιά ενώ ήταν έργο των μυστικών υπηρεσιών όπως και η εκτέλεση των δύο χρυσαυγιτών έξω από τα γραφεία της ΧΑ, στο Ν Ηράκλειο αττικής. Με αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν ως εγκληματική οργάνωση και η ΧΑ πήγε φυλακή. Σε αντιθέσει με την ΟΝΝΕΔ της ΝΔ, όπου το 1991 ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Πάτρας Ι.Καλαμπόκας εκτέλεσε ύπουλα τον Ν.Τεμπονέρα με σιδερολοστό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του . Και όμως η ΝΔ δεν χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική οργάνωση. Ο δε Καλαμπόκας υστέρα από μια μικρή φυλάκιση διορίστηκε γενικός διευθυντής τράπεζας από την ΝΔ,και πρωθυπουργό τον Κ.Μητσοτάκη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στα εγκλήματα της ΝΔ. https://www.sansimera.gr/articles/383
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 29, 2022 1:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εκπρόσωπος της ακροδεξιάς Λεπέν ενώ στην αρχή μιλούσε καθαρά υπέρ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, και κατά της ΕΕ όσο πλησίαζαν οι εκλογές αντί να γίνει σημαία της η συμπάθεια τους προς τον Πούτιν,άρχισε η αντίστροφη μέτρηση εναντίον του να κρατάει αποστάσεις τόσο για τον Πούτιν όσο και για τον ρόλο της ΕΕ.
Να γιατί κατάπιε την νοθεία σε βάρος της, αν και δεν αποκλείετε να ήταν προσυμφωνημένη.
Επιστροφή στην κορυφή
Ιστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 01, 2022 5:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι μισοί από τους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Γαλλίας έχουν κλείσει εν μέσω ενεργειακής κρίσης και συνεχίζουν να κλείνουν και οι υπόλοιποι και ο Μακρόν συνεχίζει να μιλά για κυρώσεις στην Ρωσία...μας δουλευουν κανονικά!!!!

Οι μισοί από τους πυρηνικούς σταθμούς της Γαλλίας είναι εκτός σύνδεσης λόγω «συντήρησης που στοιχίζει ακριβά και καθυστερει, ή ελαττωμάτων που τους καθιστά ουσιαστικά άχρηστους», κάτι που έρχεται σε μια επισφαλή στιγμή για τις αγορές ενέργειας και ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την Ευρώπη καθώς οι τιμές εκτινάσσονται στα ύψη λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Το Bloomberg αναφέρει ότι ο προμηθευτής ενέργειας Electricité de France (EDF) παλεύει με εκτεταμένες διακοπές λειτουργίας αφού 28 από τους 56 αντιδραστήρες της χώρας είναι εκτός λειτουργίας λόγω τακτικής συντήρησης ή ελαττωμάτων.

Οι πυρηνικοί σταθμοί της Γαλλίας παρέχουν περισσότερο από το 66% της συνολικής παραγωγής ενέργειας.Eχει προκαλέσει οργή η μειωμένη παραγωγή πυρηνικής ενέργειας που βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο τουλάχιστον της τελευταίας δεκαετίας.



Η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Γαλλίας παρουσίασε υψηλότερη τάση όσον αφορά τις τιμές, κατά 30% περισσότερο από τη γείτονά της στη Γερμανία που βασίζεται κυρίως σε ορυκτά καύσιμα για την τροφοδοσία των εργοστασίων της. Οι γαλλικές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας είναι τέσσερις φορές υψηλότερες από ό,τι την ίδια περίοδο το 2021, επειδή η μείωση της πυρηνικής ενέργειας έχει ασκήσει μεγαλύτερη πίεση σε άλλες πηγές παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, προκαλώντας έτσι μια κρίση στον εφοδιασμό.



Ο Emeric de Vigan, διευθύνων σύμβουλος στη γαλλική εταιρεία ενεργειακών αναλύσεων COR-e, δήλωσε στο Bloomberg ότι οι υψηλές τιμές ενέργειας είναι πιθανό να παραμείνουν επειδή τα προβλήματα πυρηνικής ενέργειας της χώρας "θα διαρκέσουν πέρα ​​από αυτό το έτος και πιθανότατα και το επόμενο έτος".

Την Τετάρτη, η JPMorgan Chase & Co αμφισβήτησε εάν οι περισσότεροι πυρηνικοί αντιδραστήρες που έχουν προγραμματιστεί να σταματήσουν φέτος μπορούν να συνεχίζουν έως το 2023 «δεδομένης της εξαιρετικά στενής προσφοράς/ζήτησης και του γεωπολιτικού πλαισίου».

Το Bloomberg σημείωσε ότι ο συνδυασμός των πυρηνικών διακοπών και των κυβερνητικών μέτρων για τον περιορισμό των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας θα οδηγήσει σε τεράστια απώλεια κερδών 26,2 δισεκατομμυρίων ευρώ (28,3 δισεκατομμύρια δολάρια) για την EDF φέτος.

Η Γαλλία είναι ο μεγαλύτερος καθαρός εξαγωγέας ενέργειας της Ευρώπης. Οι συνεχείς καταστροφές στους πυρηνικούς αντιδραστήρες θα ανεβάσουν τις τιμές της ενέργειας και θα πιέσουν την ήπειρο που έχει πληγεί από την κρίση ακόμη περισσότερο, καθώς η Ρωσία απαιτεί τώρα ρούβλια σε αντάλλαγμα για ορυκτά καύσιμα.


ΠΗΓΗ

https://www.zerohedge.com/commodities/half-frances-nuclear-reactors-are-shutdown-amid-energy-crisis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias - Διορθώσεις:Αλφόνσος Πάγκας