ΓΙΩΡΓΟΣ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 16, 2023 4:02 pm Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ''ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ'' ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!! |
|
|
Ο καταιγισμός των παραστάσεων από τα τελευταία γεγονότα είναι τόσο μεγάλος , που το ανθρώπινο μυαλό , μέχρι να καταλάβει το τί συμβαίνει, αδρανοποιείται, και στο τέλος τα δέχεται όλα , ως φυσιολογικά! Βλέπετε, όλα συνέβησαν μαζί και ταυτοχρόνως!
Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Γνωρίζουμε το σύνολο των ποδοσφαιρικών ομάδων, που συμμετέχουν στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων του καλοκαιριού. Διό-τρεις εκατοντάδες!
Γνωρίζουμε και τις παραδοσιακές ‘’έχθρες’’, που δεν τοποθετούνται μόνο στις οπαδικές και ‘’χουλιγκανικές’’ προτιμήσεις, αλλά κυρίως σε εχθρότητες - υπαρκτές - μεταξύ Εθνών, που η Ιστορία αναφέρει, και που υφίστανται εδώ και εκατοντάδες χρόνια!
Ένα τρίτο στοιχείο που μπαίνει στη συζήτηση, είναι ο νόμος των πιθανοτήτων. Μαθηματικός δεν είμαι, αλλά ξέρω, ότι όταν προσθέτουμε καινούριες παραμέτρους, στους συνδυασμούς των πιθανών κληρώσεων , τότε γεωμετρικά μειώνονται και οι πιθανότητες να συμβεί το γεγονός που θα περιγράψω παρακάτω! Και επιμένω, για όσους ‘’δεν καταλαβαίνουν’’, και πιθανόν να με χαρακτηρίσουν συνωμοσιολόγο!
Αν σε ένα τσουβάλι με κόκκους από καλαμπόκι, βάλουμε ένα φασόλι και το ανακατέψουμε..... αν βάλουμε το χέρι μας μέσα στο τσουβάλι , κάποια εκατομμύρια φορές..... θα ανασύρουμε συνέχεια κάποιο σπόρο καλαμποκιού, και ποτέ το φασόλι!
ΟΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΕΣ
Οι αντιπαλότητες που κληρονομήσαμε από το παρελθόν, είναι σημαντικές. Οι διαφορές μεταξύ Ορθοδόξων και Καθολικών , Κροατών και Σέρβων, Ρώσων και Ουκρανών, Φιλοδυτικών και Αντιιμπεριαλιστών Αριστερών, Ακραίων Εθνικιστών( Νεοναζί) και Αντιρατσιστών κάθε απόχρωσης, Ακροδεξιών και Ακροαριστερών, ξεπερνούν κάθε οπαδική διένεξη. Σαν Έλληνες,(παραδοσιακά σύμμαχοι των Σέρβων), ορθόδοξοι και εχθροί του Ναζισμού, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ‘’φίλοι’’, με τους Κροάτες οπαδούς. Η εξήγηση όμως αυτή φτάνει , για να διαλευκάνει μόνο την τελευταία πράξη του δράματος. Τα ερωτήματα όμως είναι πολλά και αναπάντητα......
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
Υπόθεση εργασίας.
Έχουμε διό αντίπαλα στρατόπεδα οργανωμένων, και κατ’ επέκταση ομάδων, μέσα σε δεκάδες άλλες ομάδες που μπαίνουν στην κληρωτίδα.
Α. ΑΕΚ , ΜΑΡΣΕΙΓ, ΑΡΗΣ.
Β. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ, ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ.
Ακόμα και αν υπήρχαν προϋποθέσεις να συναντηθούν μεταξύ τους τα δύο στρατόπεδα με άλλους συνδυασμούς, το αποτέλεσμα θα ήταν αμφίβολον, και δεν θα οδηγούσε στο ποθητό αποτέλεσμα. Τρείς συνδυασμοί όμως μπορούσαν να δρομολογήσουν ακραίες καταστάσεις. ΑΕΚ – ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΜΑΡΣΕΙΓ, και ΑΡΗΣ – ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ. Και η ‘’αδιάφθορη’’ κληρωτίδα επέλεξε, ανοιχτομάτα ούσα , αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό!
Εδώ, θα έπρεπε να διευκρινίσω, γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες, για τις σχέσεις μεταξύ των οργανωμένων, ότι η ΑΕΚ είναι αδελφοποιημένη με την ΜΑΡΣΕΙΓ λόγω μικρασιατικής καταγωγής, και η ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ με την ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ, λόγω φυλετικών και πολιτικών ομοιοτήτων, από παράδοση. Τώρα προστέθηκε και η συνάφεια μεταξύ ΑΕΚ και ΑΡΗ, λόγω των αδικοχαμένων νεκρών τους.....
Δεν ενδιαφέρομαι πιά καθόλου, για τις όποιες διαφορές μεταξύ των προαναφερθέντων. Όχι δεν είμαι αδιάφορος. Ο Μιχάλης ήταν συντοπίτης μου, Ελευσίνιος γαρ. Δεν τρέφω φιλικά αισθήματα, απέναντι στους Νεοναζί της Δυναμό Ζάγκρεμπ, με το φριχτό παρελθόν της. Πόνεσα με ότι έγινε, όπως θα πονούσε κάθε Έλληνας και..... κάθε άνθρωπος.
Για τους οργανωμένους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, που συμμετείχαν, ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ, γιατί οι χαρακτηρισμοί θα ήταν πολύ χειρότεροι, από όλους τους προαναφερθέντες......
Όμως όλοι οι προαναφερθέντες ήταν παιδιά άμυαλα. Ακόμα και οι αρχηγοί τους, υπήρξαν ακούσια κορόιδα, πιόνια, ενός εγκληματικού Νεοταξίτικου σχεδιασμού......
Γιατί όμως να θέλουν να προκαλέσουν τη βία, την εχθρότητα, το θάνατο, και το μίσος μεταξύ των ήδη αποστασιοποιημένων κόσμων;
Όσοι κατηύθυναν την κληρωτίδα, ήθελαν να απομονώσουν και να απονευρώσουν τη νεολαία. Να τη διαβάλουν και να την συκοφαντήσουν! Να πάρουν μέτρα και να καταστείλουν κάθε αντίδραση, σε ότι πρόκειται να συμβεί, πριν καν ξεκινήσει. Είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι!
Μετά όσα ανέφερα προηγουμένως, δεν θέλω, ούτε την εξόντωση, των Κροατών ‘’χούλιγκαν’’, νεολαίων, στα κολαστήρια των ‘’Ελληνικών’’ μπουντρουμιών. Όσο οι ηθικοί αυτουργοί και οι πραγματικοί δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι, οι πράξεις των Κροατών, αποτελούν την παρωνυχίδα του όλου προβλήματος.
Υ.Γ. Υπάρχει άραγε κάποιος μυαλωμένος φίλαθλος, που να θεώρησε τους χτεσινούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, μεταξύ των εμπλεκομένων ομάδων, σαν την εξιλέωση; Ακόμα και αυτοί οι αγώνες, είναι το κουτόχορτο, γι' αυτούς που εμπιστεύονται την νεοταξίτικη βαρβαρότητα!
|
|