|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Κ.Ν. Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 08, 2023 7:38 am Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ |
|
|
ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ; Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών
https://katohika.gr/featured/oi-aeropsekasmoi-kai-ovlantimir-poutin/
γιατί κόμματα αποκόμματα και οι πόρνες της δημοσιογραφία ο αποσιωπούν; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 04, 2023 7:45 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θρήνος στην γειτονική Ιταλία όταν λεωφορείο γεμάτο επιβάτες έπεσε απο πολυσύχναστη γέφυρα στο κενό με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 21 άνθρωποι .Στα ρεπορτάζ των ελληνικών ΜΜΕ που αναμετάδιδαν την είδηση επιβάτης που επέζησε της τραγωδίας αναφέρει ότι ο 40χρόνος οδηγός του υπερσύγχρονου λεωφορείου ένιωσε αδιαθεσία ξαφνικά και έχασε αμέσως τις αισθήσεις του ακριβώς επάνω στην γέφυρα με αποτέλεσμα το όχημα να οδηγηθεί σε πτώση απο την γέφυρα στο κενό με το φρικτό αποτέλεσμα.
Θα χρέωνα τους νεκρούς στο σύνολο της πανδημίας και των εμφολιασμών, αλλά θυμάμαι και στο μακρινό παρελθόν παρόμοια περιστατικά να χάνουν νεαροι τις αισθήσεις τους ξαφνικά και να οδηγούμαστε σε πολύνεκρα δυστυχήματα.Και μην μου πείτε ότι δεν ήταν συχνό φαινόμενο στο παρελθόν αυτό?Εγω θυμάμαι τέτοια περιστατικά ανα βδομάδα και χιλιάδες μάλιστα.
Αφου ετοιμάζομαι για να κάνω και τα ενισχυτικά μπόλια που ετοιμάζουν οι ειδικοί σύμφωνα με δηλώσεις της ειδικού Ματίνας Παγώνη.Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να με πουν ψεκασμένο!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|