|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ιστορία ...ερχόμαστε! Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 9:26 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο server του Indymedia έχει πέσει !
Είτε από υπερφόρτωση, είται από DOS attack της αστυνομίας.
Μόνο το ΠΚ μένει όρθιο και δίνει τον αγώνα του με τον επικό τίτλο :
Α Ρ Χ Ι Σ Ε !!! (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)
Μανέστρο θάκανες πετυχημένη καριέρα στο χόλυγουντ ως σκηνοθέτης επικών ταινιών. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vngelis
Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 7073
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 10:06 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΖΗΤΑδες χτυπησαν μελοι του ΕΕΚ.
Χτυπηθηκε ειπαν και ο Πρυτανης τους Πανεπιστημιου Αθηνων και ειναι Νοσοκομειο.
Για να δεσει το θεμα και απο Προβοκατσια ξενων και ντοπιων μυστικων υπηρεσιων τον περασμενο Δεκεμβρη και να υπαρξει και συνεχεια χτυπηθηκε κοσμος.
Οι μπατσοι ειχαν χτυπηση και ενα νεολαιο περσι του ΚΚΕ για να μπουν και αυτοι στο στημενο παιχνιδι.
Ειδη μιλανε για αρση του ασυλου.
Τι παιζεται ξανα λοιπον?
Τι θα επακολουθηση αυριο? |
|
|
 |
από Σ.Ο. Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 10:41 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Φίλοι, γράψτε την γνώμη σας για οποιοδήποτε θέμα, μεταφέρεται εδώ θέματα άλλων ιστοσελίδων, συζητήστε με άλλους χρήστες που θα διαφωνήσουν ή θα συμφωνήσουν, μη διαφημίζεται όμως εδώ εφημερίδες ή περιοδικά πολιτικού ή άλλου περιεχομένου. Το αρχικό διαφημιστικό ποστ, αν και δεν στερείται σοβαρότητας, το μεταφέραμε στην «παιδική χαρά», μια και δεν διαθέτουμε ειδικό φόρουμ για διαφημίσεις. |
|
|
 |
Ε(χω) Ε(ναν) Κ(αφενέ) Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 11:17 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι του EEK πήγαιναν γυρεύοντας.
Κακίζουν μάλιστα το "αντίπαλο δέος" την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γιατί την "έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια" και δεν στάθηκαν να τους βοηθήσουν.
Αρκετοί, όμως, χρήστες του ΠΚ εκφράζουν τη διαφοροποίησή τους από το παιχνίδι "κλέφτες και αστυνόμοι" στο οποίο συνεπικουρεί, με όσα γράφει και ο Μανέστρος.
Είναι προφανές ότι το ΕΕΚ βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό και παίζει οπορτουνίστικο παιχνίδι ζηλεύοντας, ίσως, την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ που έγλειφε κατά καιρούς τους μπάχαλους, προκειμένου να αυξήσει την επιρροή στο χώρο της αντιεξουσιαστικής αριστεράς και, ιδιαίτερα, στη νεολαία (που βράζει το αίμα της).
Στόχο τον προσεταιρισμό της νεολαίας είχαν και τα Τάγματα Εφόδου των ΝΑζί (Στουρμαμπτάιλουνγκ, πιο γνωστά ως SA).
Όι ομοιότητες είναι πολλές και στον τρόπο δράσης (καψίματα, βία αντί διάλογο, καταστροφή περιουσιών) και στο μίσος για τη αστική δημοκρατία. |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2009 12:01 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
BHXOS
Site Admin
Συμμετάσχουν: 18 Σεπ 04
Τόπος: Καλλιθέα - Αττικής
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 11:17 pm Θέμα δημοσίευσης: Λόγω της ημέρας κ μεγάλης επισκεψιμότητας πρόβλημα στ Σέρβερ
--------------------------------------------------------------------------------
Λόγω των γεγονότων και της διακοπής της λειτουργίας του athens Indymedia οι επισκέπτες αυτή τη στιγμή είναι 1098 και ο Σέρβερ κοντεύει να τα φτύσει! Έχουμε δώσει απεριόριστο χώρο και ελπίζουμε να μην έχουμε προβλήματα.
Ανοιξαν οι δουλειές  |
|
|
 |
Nikoss Site Admin
Συμμετέχουν: 07 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 1835
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2009 12:28 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| [quote:ba953c99b2="BHXOS"]Λόγω των γεγονότων και της διακοπής της λειτουργίας του athens Indymedia οι επισκέπτες αυτή τη στιγμή είναι 1098 και ο Σέρβερ κοντεύει να τα φτύσει! Έχουμε δώσει απεριόριστο χώρο και ελπίζουμε να μην έχουμε προβλήματα. |
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=162654#162654
Τώρα όποιος μπορεί να μου εξηγήσει αυτήν την διαφορά, θα τον παρακαλούσα να μπει στον κόπο και να μου το εξηγήσει, γιατί εγώ μα την αλήθεια δεν το καταλαβαίνω, 1124 έξω 36 μέσα, ανοίχτε καμιά πόρτα να μπούνε μέσα οι άνθρωποι καλέ... |
|
|
 |
Μ.Σ. Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2009 12:43 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι χιλιάδες, νεολαίοι κυρίως, αλλά και αρκετοί πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, που διαδήλωσαν σήμερα στην πρώτη επέτειο απ’ την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, είχαν κάθε λόγο να είναι φορτισμένοι με αγανάκτηση και οργή. Δεν ήταν μόνο ο άδικος χαμός ενός 15χρονου, αλλά και η ολίσθηση της ελληνικής κοινωνίας σε κατήφορο απίστευτης παρακμής, οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής.
Η ίδια η διαδήλωση υπήρξε καθρέφτης αυτής της κρίσης και της παρακμής, η οποία σε τελική ανάλυση ανάγεται στην χωρίς προηγούμενο κρίση και παρακμή της πολιτικής ηγεσίας της ελληνικής εργατικής τάξης και όλων των καταπιεζομένων. Η κοινωνία μας, μαστίζεται από χίλια προβλήματα, αλλά η διαδήλωση δεν είχε καμία πρόταση γι’ αυτά. Το μόνο που είχε ν’ αντιπαραθέσει στο αδιέξοδο, την παρακμή της χώρας και του Έθνους, ήταν η κατά κόρον επανάληψη του «συνθήματος» (αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι) «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».
Παράλληλα, η συνήθης λουμπεναρία, κάποιοι δήθεν αναρχικοί, δεν παράλειψαν και τούτη τη φορά να σπάσουν κάμποσες βιτρίνες και να πλιατσικολογήσουν, με την ενθάρρυνση των Συριζέων που φώναζαν το άλλο συγκλονιστικό[?] «σύνθημα»: «Εσείς μιλάτε για βιτρίνες, εμείς μιλάμε για ζωές»! Λες και ο θάνατος του 15χρονου συμψηφίζεται με σπασμένες βιτρίνες και λεηλασίες των καταχρεωμένων εμπορικών!
Φυσικά τέτοια νταβαντούρια, κενά πολιτικού περιεχομένου, είναι αδύνατο να κατεβάσουν στους δρόμους τους ανθρώπους του μόχθου και ν’ ανοίξουν πραγματικό δρόμο εξόδου απ’ το σημερινό αδιέξοδο. Μόνο τους αχρείους που μας δυναστεύουν ωφελούν. |
|
|
 |
Serlok Holmes Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2009 1:08 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:9f64c36ad9="Nikoss"]
Τώρα όποιος μπορεί να μου εξηγήσει αυτήν την διαφορά, θα τον παρακαλούσα να μπει στον κόπο και να μου το εξηγήσει, γιατί εγώ μα την αλήθεια δεν το καταλαβαίνω, 1124 έξω 36 μέσα, ανοίχτε καμιά πόρτα να μπούνε μέσα οι άνθρωποι καλέ... |
Νικο κατ´άρχας χρονια πολλά.Θα σου εξηγηκω εγω.Από τα 1124 εξω,τουλαχιστον τα 1000 ειναι SPAM.Ελα ρε...τοσα χρονια κομπιουτερας εισαι δε τοχεις καταλαβει.Οβηχος και τα spam τα βαζει για επισκεπτες.Απο τα 8μισυ εκ.επισκεφτες τα 8 εκ.ειναι spam. |
|
 |
Ενωμένα TrollsΠΚ-Παταριού Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2009 1:26 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:6625e9ff1c="Serlok Holmes"][quote:6625e9ff1c="Nikoss"]
Νικο κατ´άρχας χρονια πολλά.Θα σου εξηγηκω εγω.Από τα 1124 εξω,τουλαχιστον τα 1000 ειναι SPAM.Ελα ρε...τοσα χρονια κομπιουτερας εισαι δε τοχεις καταλαβει.Οβηχος και τα spam τα βαζει για επισκεπτες.Απο τα 8μισυ εκ.επισκεφτες τα 8 εκ.ειναι spam. |
Οι επισκέπτες που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα είναι οι συνολικοί επισκέπτες στη διάρκεια του 24ώρου. Κακώς γράφει "συνδεδεμένοι", λες και είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι εκείνη τη στιγμή.
Ετσι, αν το ίδιο άτομο (χρήστης) μπει-βγει και ξαναμπεί στο ΠΚ 10 φορές θα μετρήσει ως 10 επισκέπτες !!!
Το ορθό θα ήταν να έγραφε 1124 θεάσεις της αρχικής σελίδας ή 1124 θεάσεις σελίδων (που σημαίνει ότι οι επισκέπτες είναι πολλοί λιγότεροι και ο αριθμός αφορά τον συνολικό αροθμό θεαθέντων σελίδων του ΠΚ).
Δεν βγαζεις άκρη με το Μανέστρο ή τον Ανατροπέα. Ο ένας φουσκώνει τους επισκέπτες του ΠΚ, ο άλλος τον όγκο των διαδηλωτών του ΕΕΚ.
ΥΓ Οταν τρολάρω (5-6 φορές την ημέρα) μπαίνω με διαφορετικό ip για να αποφεύγω το μπανάρισμα, άρα συνεισφέρω 5-6 επισκέπτες την ημέρα !!!
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2009 3:50 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νίκο χρόνια πολλά.
Να σημειώσω ότι ο Μ.Σ. έχει απόλυτο δίκιο στην ανάλυσή του και με βρίσκει 100% σύμφωνο. |
|
|
 |
vngelis
Συμμετέχουν: 28 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 7073
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2009 1:40 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εριξαν το Πολυτεχνειο το Χαφιεδομυντια για 1-2 μερες για να φανει οτι καιτ γινεται?
Πως θα μπορεσουν να δημιουργησουν πλαστες ταραχες για να δημιουργησουν ενταση?
Η θα κανουν το αντιθετο θα αφησουν λιγο ενταση για να χτηπησουν τους διαδηλωτες (που ειδη εγινε) και να πουν μετα εμεις φεραμε την ταξη?
Μαζι με ενα τμημα των διαδηλωτων δεν εκαναν παρελασεις τα ΜΑΤ προ λιγου στον Αγ Παντελεηνομα? Τα ΜΑΤ δεν ανοιξαν τον δρομο στις επαναστατικες συναυλιες?
Τωρα τι κανουν?
Κλεινουν τους δρομους για την επετειο της δολοφονιας του Αλεξη?
Με ΜΑΤ και ΜΕΑ πραγματικα χτιζουν μια Ελλαδα νεα, και μαζοι τους οι νεοταξιτες αριστεριστες.
Ουτε ενας δεν βγηκε να καταδικαση την ασφαλιτικη προβοκατσια του περσυ, και γι'αυτο δεν εχουν ποτε τον λαο απο πισω τους. |
|
|
 |
ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!! Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 08, 2009 2:14 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βάζει ο Πήχος τη στολή του
και τη σκούφια τη ψηλή του
μ'όλα τα φτερά (δις)
Και μιά νύχτα με φεγγάρι
τα Εξάρχεια πάει να πάρη
βρέ τον φουκαρά
τον δελτά μας τον λεβέντη
βρίσκει στα στενά
και ταράζει τον αφέντη τον μακαρονά
Αχ, Σάββα, θα τρελαθώ Σάββα
με τους δελτάδες
ποιός μου είπε να τα βάλω
Ξεκινάει την άλλη μέρα
μα και πάλι ακούει "ΑΕΡΑ"
από τον δελτά
Δρόμο παίρνει και δρομάκι
και πηδάει το ποταμάκι
ξέρει τη δουλειά
Τρώει τις φάπες σαν χαλάζι
από τον δελτά
όλο στρατηγούς αλλάζει
γιά να βρή δουλειά
Αχ Σάββα Θα τρελαθώ Σάββα
και στείλε γρήγορα
τα μαύρα μου να βάλω
Στέλνει ο νέος Ναπολέων
μεραρχίες πειναλέων
στη νομική ψηλά
γιά να βρούν τον διαβολό τους
κι ο Μιχάλης μας αιχμαλώτους
τσούρμο κουβαλά
κλπ κλπ |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 08, 2009 4:18 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μία απροσδόκητη επίσκεψη είχε μία 55χρονη,τροτσκιστρια η οποία από χθες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με συντριπτικό κάταγμα, όταν τη χτύπησε αστυνομικός της ομάδας Δ με τη μοτοσικλέτα του, στη μεγάλη πορεία για τη δολοφονία του 15χρονου Γρηγορόπουλου.
Ο αστυνομικός, ο οποίος τη χτύπησε, πήγε στο νοσοκομείο και είδε τη γυναίκα, μέλος του αντιδικτατορικού αγώνα.
Της εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, πώς έγινε και έπεσε πάνω της και τη χτύπησε, ενώ, παράλληλα, της ζήτησε και συγνώμη για το περιστατικό.
Προανάκριση για αυτό το συμβάν διεξάγει η Τροχαία, ενώ από τον Αρχηγείο έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες τραυματισμού της 55χρονης. |
|
|
 |
Nikoss Site Admin
Συμμετέχουν: 07 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 1835
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 08, 2009 2:14 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:97d084cb93="BHXOS"]Το ΑLTER ψεύδεται. Ο αστυνομικός δε ζήτησε συγνώμη!
Το ALTER μετέδωσε μόλις τώρα ότι ο Δελτάς που χτύπησε με τη μηχανή του την Αγγελική Κουτσουμπού ζήτησε συγνώμη και ότι επισκέφθηκε στο νοσοκομείο την βαριά τραυματισμένη συντρόφισσα! Είναι ένα αισχρό ψέμα. Το διέψευσε νωρίτερα σε κάποιο κανάλι ο σ. Θόδωρος Κουτσουμπός.
Παρ’ όλα αυτά το ΑLΤΕR επανήλθε τώρα με κάποια ανταπόκριτριά του που πληροφόρησε τους τηλεθεατές ότι ο αστυνομικός πήγε στο νοσοκομείο, ζήτησε συγνώμη και εξήγησε ότι τον κυνηγούσαν αναρχικοί και στην προσπάθειά του να ξεφύγει έπεσε πάνω της κατά λάθος!!!
Μίλησα λοιπόν μόλις τώρα με συντρόφους που συνεδριάζουν στα γραφεία του ΕΕΚ και μου είπαν κατηγορηματικά ότι κανένας αστυνομικός δεν επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο τη συντρόφισσα! Επίσης μου είπαν ότι αύριο το πρωί στην εκπομπή του Καμπουράκη θα μιλήσει ο πατέρας του σ. Ορφέα, που τσαλαπατήθηκε άγρια από τα ΜΑΤ όταν διαμαρτυρήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας.
Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσα ψέματα λένε προκειμένου να ηρεμήσουν και να παραπληροφορήσουν την Κοινή Γνώμη. Είναι αισχροί. |
Εγώ άλλα διαβάζω στον Καφενέ και ακούω στο βίντεο του Youtube, το βίντεο αυτό είναι αναρτημένο και στην κεντρική σελίδα του Καφενέ... |
|
 |
καφενόβιος Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 08, 2009 2:52 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:6a812cb9e8="Nikoss"]
Εγώ άλλα διαβάζω στον Καφενέ και ακούω στο βίντεο του Youtube, το βίντεο αυτό είναι αναρτημένο και στην κεντρική σελίδα του Καφενέ... |
Που τα είδες τα "άλλα" Νικολάκη; Και τι έχεις να πεις για τη δολοφονική επίθεση στη συντρόφισσα; Ούτε λέξη Νικολάκη; Μόνο εξυπναδούλες; |
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|