patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
κατεστημένος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 27, 2009 12:17 am    Θέμα δημοσίευσης: ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΤΟ ΔΙΑβΟΛΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Η καπιταλιστικη κοινωνία στηρίζετε πάνω σε τούτη την αρχή: ή εσύ ληστεύεις τον άλλο, ή ο άλλος σε ληστεύει εσένα, ή εσύ δουλεύεις για τον άλλο, ή αυτός για σένα, ή είσαι δουλοκτήτης, ή είσαι δούλο
.
Είναι ευνόητο ότι οι άνθρωποι που ανατρέφονται μέσα σ' αυτή την κοινωνία παίρνουν, μπορούμε να πούμε, μαζί με το γάλα της μάνας τους ψυχολογία, συνήθειες, αντιλήψεις ή δουλοκτήτη, ή δούλου, ή μικροϊδιοκτήτη, μικροûπάλληλου, κατώτερου δημόσιου υπάλληλου, διανοούμενου, με μια λέξη ανθρώπου που φροντίζει μόνο να έχει αυτός και για τον άλλο δεν νοιάζεται.

Αν είμαι νοικοκύρης σ' αυτό το κομμάτι γης, δεν με νοιάζει για τον άλλο. Αν ο άλλος πεινά, τόσο το καλύτερο, θα πουλήσω ακριβότερα το σιτάρι μου. Αν έχω τη θεσούλα μου σαν γιατρός, μηχανικός, δάσκαλος, υπάλληλος δεν με νοιάζει για τον άλλο.Αν είμαι υδραυλικός ηλεκτρολόγος μηχανουργός το ίδιο.Αν είμαι μαγαζάτορας είναι γιά το καλό μου να κλείνουν οι άλλοι.

Αν δε καταργηθεί ο δημόσιος φορέας καί δέν έχουμε δημόσιους υπαλλήλους θα είναι ευλογία θεού.Τα δημόσια έργα θα τα αναλάβει η περίφημη ιδιωτική πρωτοβουλία καί οι ελέυθεροι επαγγελματιές θα αρπάξουν κανένα κοκαλάκι
. Καί πού ξέρεις ίσως το σύστημα τής εκμετάλας ξεπεράσει την κρίση του και όλα πάνε δεξιά.Στό διάολο οι δημόσιοι υπάλληλοι.εγώ να εχω δουλεία

Ασε που αν γλύφω αυτούς που κατέχουν την εξουσία,καί τα βάζουν με το δημόσιο γιά την κρίση του συστήματος ισως χωθώ στά κόλπα θα διατηρήσω τη θεσούλα μου και θα μπορέσω ακόμη και να προκόψω, να γίνω κομματόσκυλο και αστός

Ο κομμουνιστής ομως δέν μπορεί να έχει τέτια αντιδραστική ψυχολογία καί διάθεση.Ειναι κάθετα αντίθετος στούς εγωιστές καί μικροιδιοκτήτες τέτοιου ιδους πού η ψυχολογία καί οι συνηθειές τους είναι.Εγω να βγάζω κέρδος και στά κομμάτια ι οι άλλοι.
Επιστροφή στην κορυφή
Τη βάψαμε!
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 27, 2009 1:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέσα στα 10 τελευταία χρόνια οι Ελληνες δημοσιοûπάλληλοι πήραν ονομαστικές αυξήσεις στους μισθούς τους 100% !

Πόσο πήραν οι ιδιωτικοί ?

Εξαλλοι έχουν γίνει στην ΕΚΤ και την ΕΕ, όταν αντίκρυσαν στον προûπολογισμό ποσά γα υπερωρίες, επίδόματα και εκτός έδρας που ξεπερνούσαν τις τακτικές δαπάνες για μισθοδοσία στο δημόσιο.

Πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία ! Ούτε ο ίδιος, ο Υπουργός Οικονομικών, γνωρίζει :

1. Πόσους υπαλλήλους μισθοδοτεί το ελληνικό δημόσιο.
2. Πόσα λεφτά παίρενι ο καθένας, τελικά.

ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΜΙΣΤΕΙ Η ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ, ΟΚΝΗΡΗ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΊ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΗΣ.

Με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής (λες και οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν φοροδιαφεύγουν) το ΠΑΣΟΚ θα κατασπαράξει όλη την κοινωνία αι όχι μόνο τους γνωστούς άγνωστους (γιατρους, δικηγόρους, εκπαιδευτικούς, ελευθ. επαγγελματίες περί την ψυχαγωγία και εστίαση, την οικοδομή, εργολάβους οικοδομών, μεγαλοαγρότες κλπ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 27, 2009 2:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κέρδη με το ζόρι ή Λουκέτο !!!

Θηλιά στο λαιμό ενός εκατομμυρίου ελευθέρων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση απο το Μάρτη !

Συγκεκριμένα, στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο του Μαρτίου θα συμπεριληφθεί διάταξη η οποία θα... απαγορεύει στους ελεύθερους επαγγελματίες να εμφανίζουν στις δηλώσεις τους κέρδη χαμηλότερα από ένα επίπεδο...

Το όριο αυτό θα διαμορφώνεται με βάση τις προσωπικές και αλλά και τις οικογενειακές δαπάνες που πραγματοποιεί ο επαγγελματίας...

Θυμάστε τι σας λέγαμε για...τις αποδειξούλες;;;

Δηλαδή, θα διαμορφώνεται με βάση το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου που κατέχει, της επιφάνειας του σπιτιού του, αλλά και των υπόλοιπων ακινήτων που χρησιμοποιεί.

Επίσης, θα επηρεάζεται από τα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων, τις αγορές καταναλωτικών αγαθών μέσω πιστωτικών καρτών και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη θα εκτιμηθεί από τις φορολογικές αρχές ότι μπορεί να εντοπιστεί και να διασταυρωθεί.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!!

Η απόφαση για επιβολή κατώτατου ορίου στα εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θεωρείται δεδομένη.

Το... "σύνθημα" έδωσε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δίνοντας στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία από την επεξεργασία των περυσινών φορολογικών δηλώσεων.

Η κυβερνητική πρόθεση είναι σαφής:

Να αυξηθεί το δηλωθέν εισόδημα των ελεύθερων επαγγελματιών ή ν' αλλάξουν επάγγελμα

ΔΗΛΑΔΗ: Φοροφυγάδες ΟΛΟΙ μέχρι αποδείξεως του εναντίον

http://tiresias-press.blogspot.com/2009/12/blog-post_4807.html

σημείωση δικιά μου:
υποψιάζομαι ότι προσπαθούν να εκδιώξουν του Έλληνες από την Ελλάδα.
Για τους λαθρομετανάστες, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα, έτσι ο Έλληνας αυτοαπασχολούμενος περνά σε αναγκαστική ανεργία και οι λαθραίοι ζουν, πλουτίζουν και βασιλεύουν.
Αν δεν αντιδράσουμε και πάλι, μια νέα, και αυτή τη φορά άτυπη, προσφυγιά περιμένει τους Έλληνες!!!

Μόνη λύση ο ξεσηκωμός
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 27, 2009 2:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο θα πηγαίνει η επίσκεψη στο γιατρό ?
Πόσα θα παίρνει ο δικηγόρος ?
Πόσα θα παίρνει ο μηχανικός ?

Ολες οι υπηρεσίες θα ακριβύνουν μιας και το "φόρο" θα τον πληρώσουν οι πελάτες τους.

Αλίμονο στους οικονομικά ασθενέστερους. Μακρυά από γιατρό και δικηγόρο, όπως έλεγαν οι παλιοί.

Αλλά και άλλες επαγγελματικές ομάδες ελευθ. επαγγελματιών θα "τσιμπήσουν" τις αμοιβές τους, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται αλλοδαποί ή δημοσιοûπάλληλοι (ως δεύτερη εργασία) και να παίρνουν τις δουλειές φτηνότερα. Τόσο φτηνότερα, που θα συμφέρει να τις δίνουμε σε αυτούς από το να πάρουμε "απόδειξη".

Αλήθεια!
Οι δημοσιοûπάλληλοι που, έτσι και αλλιώς, έχουν μισθό (για να δικαιολογούν τη διαβίωσή τους) και θα έχουν και κάποιο αφορολόγητο, δεν θα κάνουν πάρτυ ασκώντας ελευθ. επάγγελμα με φτηνότερη αμοιβή και χωρίς απόδειξη ?

Μηπως και σήμερα, έτσι δεν γίνεται με τους δημοσιοûπάλληλους ?
Εκπαιδευτικοί (ιδιαίτερα), γιατροί, κηπουροί, υδραυλικοί, αλουνινάδες, ηλεκτρολόγοι, οικοδόμοι, εφοριακοί (κάνουν το λογιστή), μπάτσοι (κάνουν τους παρκαδόρους και τους σεκιουριτάδες) κλπ

Ο αθέμιτος ανταγωνισμός που κάνουν θα οξυνθεί.

ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΕΥΖΩΝΟΙ !
(Ελεγαν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα οι επαϊοντες για το θέμα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 27, 2009 4:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Αλήθεια!
Οι δημοσιοûπάλληλοι που, έτσι και αλλιώς, έχουν μισθό (για να δικαιολογούν τη διαβίωσή τους) και θα έχουν και κάποιο αφορολόγητο, δεν θα κάνουν πάρτυ ασκώντας ελευθ. επάγγελμα με φτηνότερη αμοιβή και χωρίς απόδειξη ?

Και δεν πρόκειται να τους κυνηγήσει κανείς γιατί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι,
αλλά κομματικός στρατός που ψηφίζει όποτε τους χρειαστεί το καθεστώς.

Γι’ αυτό και η αντισυνταγματική αμοιβή τους…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης